Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да си избера ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв мотор да си избера ?

Но мисля че ще ми е много
    Луд Умора Няма,Само Се Поти !!!

Коментар

Приятел , сигурен ли си че искаш мотор . Вашите знаят ли . Почвам да се съмнявам , че си пуснал темата само така , за да си пуснал тема . При такъв голям избор на мотори във форума , кои от кои по-добър и още си без мотор
      http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

добре за тая възраст и килограми и ръст,не е ли най-добрия избор 85 кубика 2Т как мислите

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
          Приятел , сигурен ли си че искаш мотор . Вашите знаят ли . Почвам да се съмнявам , че си пуснал темата само така , за да си пуснал тема . При такъв голям избор на мотори във форума , кои от кои по-добър и още си без мотор
          Мисля че няма нужда да ми спамиш по темата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от MoniRacing Преглед на мнение
            добре за тая възраст и килограми и ръст,не е ли най-добрия избор 85 кубика 2Т как мислите
            Принципно да, но ако е наистина 1м и 76-7 както казва мисля, че ще му е малко мъничък Иначе това наистина това е много добър вариант за начинаещ на неговата възраст. А според мен си търси някой 250 4т ендуро. А ако си взимаш крос гледай да не е повече от 125 2т или 250 4т кубика . Повярвай ми нямаш на представа колко може да те узори този мотор Аз въпреки, че имах някакъв стаж на мотори, макар и малък (карах предимно скутери в продължение на 3-4 години) ми се стори адски трудно в гората с такава машина . А да не говорим, че за нетрениран човек 250т или 450 4т ще те умори за минути. Мен първите пъти 125цата ме уморяваше за норматив и то като не съм и раздавал пълната газ Не можех да стана после от леглото от мускулна треска

Коментар

Качвай се на 250 4Т и не му мисли повече. Ако бах чел из форума преди да стана ендурист - това щях да избера за себе си като начало.
              Стратегия за Национално оцеляване - Да си толкова прост, че никой да не иска да се занимава с теб.

Коментар

моя съвет е да знаеш за какво го искаш за каране или за возене.Аз имам КХ 250 крос и за возене не става само за каране
                С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

аз незнам какво му се вразвате на това момче,цецо кангото е прав, във форума има предостатачно избор от мотори и всякаква информация за тях.наи вероятно момчето си чеше пръстите и няма да купува, само като го чета че пита дали 250 2т става за него.приятел имаш ли си на идея за какво става въпрос този мотор.
                  0 8 76 36 8 542

Коментар

Първоначално публикуван от metalgiar Преглед на мнение
                    аз незнам какво му се вразвате на това момче,цецо кангото е прав, във форума има предостатачно избор от мотори и всякаква информация за тях.наи вероятно момчето си чеше пръстите и няма да купува, само като го чета че пита дали 250 2т става за него.приятел имаш ли си на идея за какво става въпрос този мотор.
                    Еми пишете си в някоя друга тема не в моята STOP SPAM !!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X