Приятел , сигурен ли си че искаш мотор . Вашите знаят ли . Почвам да се съмнявам , че си пуснал темата само така , за да си пуснал тема . При такъв голям избор на мотори във форума , кои от кои по-добър и още си без мотор
Приятел , сигурен ли си че искаш мотор . Вашите знаят ли . Почвам да се съмнявам , че си пуснал темата само така , за да си пуснал тема . При такъв голям избор на мотори във форума , кои от кои по-добър и още си без мотор
Мисля че няма нужда да ми спамиш по темата !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
добре за тая възраст и килограми и ръст,не е ли най-добрия избор 85 кубика 2Т как мислите
Принципно да, но ако е наистина 1м и 76-7 както казва мисля, че ще му е малко мъничък Иначе това наистина това е много добър вариант за начинаещ на неговата възраст. А според мен си търси някой 250 4т ендуро. А ако си взимаш крос гледай да не е повече от 125 2т или 250 4т кубика . Повярвай ми нямаш на представа колко може да те узори този мотор Аз въпреки, че имах някакъв стаж на мотори, макар и малък (карах предимно скутери в продължение на 3-4 години) ми се стори адски трудно в гората с такава машина . А да не говорим, че за нетрениран човек 250т или 450 4т ще те умори за минути. Мен първите пъти 125цата ме уморяваше за норматив и то като не съм и раздавал пълната газ Не можех да стана после от леглото от мускулна треска
аз незнам какво му се вразвате на това момче,цецо кангото е прав, във форума има предостатачно избор от мотори и всякаква информация за тях.наи вероятно момчето си чеше пръстите и няма да купува, само като го чета че пита дали 250 2т става за него.приятел имаш ли си на идея за какво става въпрос този мотор.
аз незнам какво му се вразвате на това момче,цецо кангото е прав, във форума има предостатачно избор от мотори и всякаква информация за тях.наи вероятно момчето си чеше пръстите и няма да купува, само като го чета че пита дали 250 2т става за него.приятел имаш ли си на идея за какво става въпрос този мотор.
Еми пишете си в някоя друга тема не в моята STOP SPAM !!!!!
Коментар