Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какъв мотор да си избера ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Какъв мотор да си избера ?

Аз мисля че наи добрия вариант за теб е ХР 125сс.Този на p.djartov
    По-силен мотор много вероятно ще те откаже много бързо от моторите(в най-добрия случай).Това е мойто мнение.
    И успех в избора.
    MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
    (А1+)
    О877ООО98О

Коментар

Според мен си купи японски мотор, за да имаш по-малко технически проблеми. Това от мен, избора от теб!.....

Коментар

Първоначално публикуван от motomaniaToni Преглед на мнение
        Аз мисля че наи добрия вариант за теб е ХР 125сс.Този на p.djartov
        По-силен мотор много вероятно ще те откаже много бързо от моторите(в най-добрия случай).Това е мойто мнение.
        И успех в избора.
        Колега напротив,най добре е да си вземе 125cc - 2т,за да може като иска да не дава пари после за 250cc - 4т.125тицата върви горе - долу колкото 250тката,но 125тицата е по лека и ше му бъде според мен по - лесно да свикне.Ако свикне на 125cc - 2т на 250cc - 4т ше му бъде много по-лесно повярвай ми.!

Поздрави!
        [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Господи помилуй.... смях смях смях.... нямах намерение да пиша тоя глупав спам, ама тея дяволии нямат край вече тук
          Хиляда съвета, но никой не даде основателна причина момчето да избере неговото предложение !
          Ето ТУК можеш да прочетеш за моето предложение, че ми писна да чета ... 125 2Т си земи 250 2Т си вземи, че пък на всичкото отгоре и крос
          Абе тук нормални има ли ? Начинаещ се качва на 40 коня мотор и вие това наричате съвет.. съвет ама за самоубийство и нека тези които препоръчват тези мотори да дадат на момчето един кросак и да го прекарат по някоя не кой-знае колко стръмна пътека със 2-3 корена леко наклонени на една страна и после пак да ми говорят, че това е подходящ мотор за начинаещи (без значение какъв кросак е !) !
          КРОС = неподходящ мотор за начинаещ, който смята да кара в гора !
          250 4т = перфектен избор за начинаещ, който смята да кара в гора !
          Фактите защитаващи твърдението ми са изписани в линка по-нагоре, в поста ми !
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

Непомня да съм писал да си вземе кросак за горатаА ,че е по - добре 125cc,2т ЕНДУРО за гората,защото ще му бъде много по - леко за каране и като свикне вече и се качи на 250cc,4т тогава ще му е много по - добре защото ще е усъвършенствал съединител и т.н.Тъй като при 2т се изка постоянно съединител,а и е горе долу бърз колкото 250cc - 4т,но и 250cc,4т е по - тежък от 125cc,2т.
            [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Ако искаш ела някой ден да пробваш моят ДР350, сигурен съм че ще се намери някой който да ти предложи да пробваш и някое 125-ца, виж на кое се чустваш по-добре, по-сигурен и скачай!
              П.С. Ти от тея 3500лв. които си събрал дали в тях слагаш и екипировката, или имаш отделно 500-1000лв за екип?

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение
                Господи помилуй.... смях смях смях.... нямах намерение да пиша тоя глупав спам, ама тея дяволии нямат край вече тук
                Хиляда съвета, но никой не даде основателна причина момчето да избере неговото предложение !
                Ето ТУК можеш да прочетеш за моето предложение, че ми писна да чета ... 125 2Т си земи 250 2Т си вземи, че пък на всичкото отгоре и крос
                Абе тук нормални има ли ? Начинаещ се качва на 40 коня мотор и вие това наричате съвет.. съвет ама за самоубийство и нека тези които препоръчват тези мотори да дадат на момчето един кросак и да го прекарат по някоя не кой-знае колко стръмна пътека със 2-3 корена леко наклонени на една страна и после пак да ми говорят, че това е подходящ мотор за начинаещи (без значение какъв кросак е !) !
                Колега аз точно за това му препоръчах ХОНДА хр 125сс, 4т. Да не кажеш че и тя му е силна?
                MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                (А1+)
                О877ООО98О

Коментар

Ето аз какво мога да предложа http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=60456
                  [I] Георги Недев
                  Motocross Lifestyle !! :twisted:
                  [/I]

Коментар

Ето и моито предложение
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=43019&page=2 или ме намери в скаип Nasko_i_Dani
                    0888 074 049

Коментар

Момчето иска ЧИСТ крос на 14 години е И Е НАЧИНАЕЩ ! Според мен най-доброта оферта е да си вземеш 85 кубиков 2Т,мощен е бая и ще се научиш лесно,имам един 2008ма година,нов на 6-7 тренировки е с МНОГО ТУНИНГ,kawasaki KX 85 ,давам ти го на тези пари 3500 ,към мотора има и специален ауспух и още много неща тук можеш да го видиш http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59199

Коментар

Първоначално публикуван от Даниел Туйков Преглед на мнение

Даниеле,а 250 4Т няма да му е много така ли ? Или има и разлика дали е 125 2Т или дали е 250 4Т ,наистина всеки се опитва да си представо своето по най-доброто,но хайде замислете за начинаещ кое е най доброто !

Коментар

Първоначално публикуван от MoniRacing Преглед на мнение
                          Даниеле,а 250 4Т няма да му е много така ли ? Или има и разлика дали е 125 2Т или дали е 250 4Т
                          Има и то от земята до небето , ако става дума за 250сс 4т на Даниел ( ендуро) и за 125сс 2т чист крос . Разликата е около 10 к.с. и около 20 кг. . 10 к.с. в полза на кросарката (по-мощна) и 20кг. в полза на ендурото (по-тежко) . От там следва, че кроса (125) е много по-рязък и пъргав от по-тежкото и тромаво 250сс 4т ендуро . Мога да изпиша 50 реда с разликата на двата мотора и пак Даниел ще се окаже прав , но аз мисля че няма да е толкоз зле полужението с 125сс крос . Въпреки че с 250 4т много по-бързо ще се научи да кара , абе въобще плюсове и миноси си имат и двете , но за да прецени кое ще му подхожда повече , може да разгледа и темите в " избор на мотор " там хората са писали, писали , че чак нито един от тези дето са писали там, вече не пише
                          Успех с пазара момче
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                            Има и то от земята до небето , ако става дума за 250сс 4т на Даниел ( ендуро) и за 125сс 2т чист крос . Разликата е около 10 к.с. и около 20 кг. . 10 к.с. в полза на кросарката (по-мощна) и 20кг. в полза на ендурото (по-тежко) . От там следва, че кроса (125) е много по-рязък и пъргав от по-тежкото и тромаво 250сс 4т ендуро . Мога да изпиша 50 реда с разликата на двата мотора и пак Даниел ще се окаже прав , но аз мисля че няма да е толкоз зле полужението с 125сс крос . Въпреки че с 250 4т много по-бързо ще се научи да кара , абе въобще плюсове и миноси си имат и двете , но за да прецени кое ще му подхожда повече , може да разгледа и темите в " избор на мотор " там хората са писали, писали , че чак нито един от тези дето са писали там, вече не пише
                            Успех с пазара момче
                            Така е,незнаех че става дума за Ендуро 250 4Т

Коментар

Здравеи първо трябва да си сигурен за какво го искаш.За возене или за каране.Аз имам КХ 250 крос и за возене не става само за лудо каране
                              С.Колев-Kawasaki KX 250

Коментар

Еми даи да го видим тоя КХ
                                Луд Умора Няма,Само Се Поти !!!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X