Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Bъпрос относно Акт ?

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Bъпрос относно Акт ?

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
    И кога ще си я е изградил тази "култура" на каране?! Между 12та и 14тата година или между 9-та и 15та?
    За какво говорим въобще, при положение, че като индивид още не знае какво е, момче ли е, дете ли е, ти за култура на каране говориш

@ ACCELERATOR: Моето ендуро не подлежи на регистрация и все още го карам на самоход до мястото за каране, имам книжка за мотор+всички документи на мотора. Знам, че съм в нарушение, но като съм из София съм по-тих от водата, защото съм с ясното съзнание, че какъвто и инцидент да ми се случи на пътната мрежа, виновен ще съм аз.Досега полицаи не са ме спирали, може би е защото съм внимателен, може би защото имам късмет.
    Но не съм тръгнал да обяснявам, че е правилно, че имам опит, че не знам си какво....
    Е, все пак ти си пълноправен водач и вероятно имаш за ендурото ГО, въпреки, че не подлежи на регистрация - разликата е толкова голяма, че чак няма прилика със случая на младежа.

Коментар

Даа налага се понякога да се кара така без документи. Аз мразя да карам по пътната мрежа без да съм редовен но ми се е налагало. А междудругото и в Перник няма курсове за А никой инструктор неще да си сложи главата в торбата с новия закон за градско каране. Кажете ми сега какво да правя...
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Е*ати безсмисления спор!
        На питащия му отговориха и мисля , че темата трябва да се заключи...
        Последно редактирано от cveti; 30-03-09, 20:00.
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от lud__Zaek Преглед на мнение
          Здравейте колеги.
          За голямо мое нещастие днес точно в деня на рокерите ми съставиха акт.
          Вапросът ми е, колко ще ми е глобата за следните провинения.

1. Не представих свидетелство за правоуправление (книжка)
          2. Без номер
          3. Без застраховка.
          Благодаря ви предварително.

Момче Луд Заек - ако това ти е първо провинение - колкото и да е тежко - ще ти се стори малка глобата.
          Всички сме имали провинения - но има една приказка " не наказват този който краде , а този който хванат ".
          Ти си този който са хванали!
          Сега като човек с много грешки като твоите ( много ) и като човек събрал акъл ще ти кажа :
          1. Късметлия си , че не си направил беля , а са те хванали !
          2. Късметлия си , че имаш финансови проблеми със закона , а не други по-тежки!
          3. Не си късметлия - защото гледаш на своето поведение като правилно и високомерно , без да осъзнаваш , че други в момента поемат твоята вина ( колебаят се какво да е наказанието )
          4. Гледам твоя профил - имаш проблеми . Ти много искаш да си голям мъж - а не разбираш , че всеки мъж му се иска да се върне на твоите години. Сега е времето да си млад и неопитен .
          Учи се , вместо да имитираш най-лошите навици на по-големите.
          Като знам нашите закони ( бил съм и от двете страни ) - ще ти се размине с глоба до 300 лева .
          И няма да имаш право да получиш свидетелство за правоуправление( книжка) 12 месеца !
          За жалост - има и друга поговорка - ще ти кажа втората част " .......да е ..... но акъл не се вкарва ".
          При повторно хващане - се води рецидив и .... тогава вече , дупе да ти е яко !
          Ще станеш колега на всички нас - само ако осъзнаеш , че твоето поведение е оръжието което убива 1000 човека годишно в България.
          Все млади хора !

Дали си се осъзнал - ще разбера по това което пишеш в бъдеще в тази тема !
          Всеки греши - но умните не повтарят грешките си ! Ти дали си умен ?

Коментар

Лошо колега, при липса на с-во за правоуправление бъди сигурен, че и по трите члена ще ти дадат максимума. ЛОШО!

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
              Момче Луд Заек - ако това ти е първо провинение - колкото и да е тежко - ще ти се стори малка глобата.
              Всички сме имали провинения - но има една приказка " не наказват този който краде , а този който хванат ".
              Ти си този който са хванали!
              Сега като човек с много грешки като твоите ( много ) и като човек събрал акъл ще ти кажа :
              1. Късметлия си , че не си направил беля , а са те хванали !
              2. Късметлия си , че имаш финансови проблеми със закона , а не други по-тежки!
              3. Не си късметлия - защото гледаш на своето поведение като правилно и високомерно , без да осъзнаваш , че други в момента поемат твоята вина ( колебаят се какво да е наказанието )
              4. Гледам твоя профил - имаш проблеми . Ти много искаш да си голям мъж - а не разбираш , че всеки мъж му се иска да се върне на твоите години. Сега е времето да си млад и неопитен .
              Учи се , вместо да имитираш най-лошите навици на по-големите.
              Като знам нашите закони ( бил съм и от двете страни ) - ще ти се размине с глоба до 300 лева .
              И няма да имаш право да получиш свидетелство за правоуправление( книжка) 12 месеца !
              За жалост - има и друга поговорка - ще ти кажа втората част " .......да е ..... но акъл не се вкарва ".
              При повторно хващане - се води рецидив и .... тогава вече , дупе да ти е яко !
              Ще станеш колега на всички нас - само ако осъзнаеш , че твоето поведение е оръжието което убива 1000 човека годишно в България.
              Все млади хора !

Дали си се осъзнал - ще разбера по това което пишеш в бъдеще в тази тема !
              Всеки греши - но умните не повтарят грешките си ! Ти дали си умен ?
              Евала за тва изказване !!! Всички тук ме мислят за някакъв малумник които се качва севте на мотор и се мисли за много велик, но всъщност всички се лъжете жестоко . Както всички вас и аз съм човек и гледам новини виждам всичко това което се случва по улиците и съм савсем на ясно какво съм направил . Но поставете се на мое място вие като сте били на моите години и ако сте имали моят мерак по моторите не бихте ли отишли веднъш годишно на най-големият събор в околноста . Аз никога не съм карал като други идиоти които отиват напиват се някаде като казаци качват се на моторите и стават без смъртни и аз съм против тези простотий . Ако някои се мисли за без грешен и твърди че не ги е правил тезе работи на моите години нека той ме обвинява а не някои дървени професори които ми обесняват как можело да стане белята с тяхното дете .
              жена,кола и мотор колкото повече ги ръчкаш толкова по хубаво им става :wink:

Коментар

Първоначално публикуван от lud__Zaek Преглед на мнение
                Евала за тва изказване !!! Всички тук ме мислят за някакъв малумник които се качва севте на мотор и се мисли за много велик, но всъщност всички се лъжете жестоко . Както всички вас и аз съм човек и гледам новини виждам всичко това което се случва по улиците и съм савсем на ясно какво съм направил . Но поставете се на мое място вие като сте били на моите години и ако сте имали моят мерак по моторите не бихте ли отишли веднъш годишно на най-големият събор в околноста . Аз никога не съм карал като други идиоти които отиват напиват се някаде като казаци качват се на моторите и стават без смъртни и аз съм против тези простотий . Ако някои се мисли за без грешен и твърди че не ги е правил тезе работи на моите години нека той ме обвинява а не някои дървени професори които ми обесняват как можело да стане белята с тяхното дете .
                Да аз твърдя, че никога не съм правил подобни изцепки. На 52 години съм.Книжка за мотопед имам от 1973г.

Коментар

Темата се изчерпа.
                  Колега, успех с акта.
                  Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X