Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко съдействие за модераторите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Световна купа на нациите по мотокрос - Франчиакорта, Италия 2009

Ей тука грешиш. Да, има случаи, когато откровени идиоти пишат пълни глупости на латиница с грешка в повечето думи. На такъв няма защо да му обясняваш-няма да разбере. Но когато ми изтрият мнение и не ми кажат защо, определено се засягам! Но всъщност по-важното е, че не е ясно кой трие и по какви съображения. Така контрола става порочен! Разбираш ли?
    К. Кулев

Коментар

Калине, никога не намирам за нужно да давам обяснения за действията си на трети лица. Но с удоволствие бих си поговорил с теб, най-малкото че двамата заедно сме модерирали мотокрос форума, а и не само това.
      Знаеш ли пич на ден колко плява и спам се бълва в мотоциклетния подфорум?! Нямате си и на идея. Нищо общо с мотокрос форума. Това което там модерирах за месец тука го правя само до обяд, а има поне още 3-4 активни модератора постоянно.
      Вие влизате за кратко и забелязвате евентуално само моментния спам понеже нон стоп се модерира и подрежда форума.
      А ние виждаме изтритите мнения и теми месеци, и години назад.
      Има такива нагли спамери, че не само че няма да им дам обяснение за модерацията си спрямо тях ами и бих ги баннал с удоволствие без обяснение.
      Аз имам поглед върху мотоциклетния форум и подфорум УАЗ, от там на татък нито ги следя редовно другите нито имам впечатление от колегите модератори там.
      Уверявам те, че активните модове, които постоянно следят форума действат с доста разум.
      Не трябва да се забравя и това, че все пак всеки си гледа от неговата камбанарийка, няма как, хората сме различни.
      Сигурен съм, че напълно ме разбра, затова и драснах тези редове.

Сега до като пиша това се чудя към коя тема да прехвърлим последното, но за целта трябва да говоря с някой супермод или мода на този подфорум, понеже ние нямаме права тук, да му дам линк на подходящата тема и той да ги метне там и това всичко, за да бъде подредена тази тема. Но нали се сещаш че тея дето влязат след нас и не видят тези постове няма и през ум да им мине, че тука двама модове са изгубили по пет минути, за да я модерират.
      А това се случва постоянно и вие няма как да знаете за тези ни действия, а и не ви е работа, не ви засяга.
      Щом сме се хванали на хорото ще си го играем без да тръбим на ляво и на дясно видиш ли колко модерация извършваме!

Коментар

Говорихме за мотокрос пък то кво стана дръж ми шапката. Едно време заради такива отклонения спрях да чатя!

Коментар

Пиша последно и спирам.
          Почти винаги оставям причината за изтриване на даден пост, освен ако не е абсолютна тъпня, простотия, спам и т.н. но за жалост причината за изтриване не се вижда от потребителите.
          Ако тази опция е възможно да стане видима за всички би било много добре.
          И друго, ако потребителите толкова са вдигнали ръце от нас, може да се направи една анкета кой модератор да остане и кой не. Мисля че ще е справедливо и към нас и към тях. А и избори може да се насрочат, ама работата ще стане както с парламента струва ми се
          А сега всички тези мнения могат да се преместят в нова тема или в някоя предишна в която имаше конфликти модератор-потребител.
          Примерно тази Малко съдействие за модераторите
          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Може би поне на Европейската купа на нациите ще имаме? За световната наистина май няма смисъл... Т.е. няма смисъл за някакви специални усилия да се сформира този отбор, ако стане от самосебе си няма проблем да отидат... ако ме разбрахте.

Жоро... пич... плявата си я плеви, БАНвай когото трябва. За тия действия не ни трябва да знем. Не съм казал, че трябва да обясняваш на всички за всичко, но когато изтриеш мое мнение (или на човек като мен) задължително трябва да ми/му кажеш че си ги изтрил ТИ и че си го направил защото еди какво си. Защото аз не се забавлявам по всички форуми, не си осмислям личността чрез форума, не си запълвам свободните дни и седмици забавлявайки се пред монитора и не пиша глупости, а мисля внимателно когато пиша и стоя зад всеки си пост! И бидейки отговорен човек, ако отговорен модератор ми каже че е изтрил еди какво си еди защо си, аз ще разбера, че и ще си взема бележка. Когато миизчезне пост и не е ясно кой и защо ми го е изтрил какво става? Аз и другите като мен спираме да влизаме, четем и пишем и оставате само вие и спамерите да си водите войната. Като си поел "поста" си на модератор си се съгласил да помагаш на форума, а не на негови отделни членове или групи и с това носиш някаква морална отговорност. Действията ти не са вече твоя лична кореспонденция и за тях дължиш обяснения и още как!
            Краси, свидетел съм на изтриването на няколко поста (мои и на мои познати) и дори се опитах да разбера кой ги е изтрил за да го попитам защо. Не можах. Постовете не бяха нито спам нито глупави. Навярно НЯКОМУ не се харесаха и за това ги е изтрил! Това е недопустимо. Стигнах до извода, че с многото модератори се е изгубил контрола над модерирането.

Сега моля те отдели още 2 минути и помоли някой твой клега да премести или изтрие целия ни глупав спор, защото Световната купа на нациите отиде по дяволите!!!
            К. Кулев

Коментар

Калине, да спомням си случая в който ти бяха трити постове, мисля че бяха по отношение на някакво състезание и наистина май не се харесаха на някого изказванията ти. Но доколкото си спомням темата не беше в мото-раздела.
              Както и да е, няма смисъл да спорим повече.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

До: Малко съдействие за модераторите

Като сме почнали да се обясняваме кой на кого дължи обяснения, нека си припомним правилата на форума и по точно т.4

4. Приемате и се съгласявате, че администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват или отключват всяка тема и мнение по всяко време, ако намерят за уместно, без да е необходимо да обясняват причините за своето действие или бездействие.
                Оттук: http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=17

P.S. Писано е на няколко места във форума. Когато сте недоволни от действието на някой модератор, можете да информирате някой супермод или направо администрацията на сайта. Мерки се взимат и не е толкова сложно.
                Per aspera ad astra.

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Действията ти не са вече твоя лична кореспонденция и за тях дължиш обяснения и още как!
                  Е те тука си в Огромна грешка!
                  Не дължа обяснения нито на тебе нито на когото и да било от този форум, за мойте действия!
                  В момента в който стана длъжен да се обяснявам сдавам поста и го оставям на такива като теб да си давате обяснения!
                  Моралът е морал или го имаш или не.

Това е. Темата се изясни и моето участие в нея приключи.

Коментар

Случва ми се често да ми биват изтривани мнения-ама пък 96% знам за какво демек знам кво съм написал макар и да съм го мислил/и може би прав/за себе си,но пък е излишно или неудобно/било за темата,човека или друго/ така ,че не се впрягам....е имало е и за неща съм се чудил защо се издребнява толкова и форума от теменужки и пеперудки ли е и малко твърда реч идва в повече ли....все пак тук големия процент сме мъже,нормално е да говорим/викаме/ понякога...

Четейки написаното до тук разбрах,че модераторите освен работата си следят и имат бая работа и по форума,което не знам как става ама явно е изнервящо.....Ама както казахте "хванали сте се на хорото" ,но пък това ест не ви прави машини и вие сте си хора ....Калин е прав за себе си/всеки би искал/ да бъде оповестен ,кой,защо и как му е затрил поста....но понякога трябва да има разбиране и от двете страни,а на хора поне като него да им драсвате ред два за добра коренспонденсия и добри взаимоотношения помежду ви..

До сега от голям брой модератори лошо не съм видял,напротив доста са ми и помагали/кой с каквото може/на черното бяло няма да кажа и няма да се заяждам-единственото пак да отбележа което ме подразва от време на време е,че човек изразявайки по остро мнение,или казвайки определена истина може да бъде резнат...НО знаааам има си правила

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                      Но когато ми изтрият мнение и не ми кажат защо, определено се засягам! Но всъщност по-важното е, че не е ясно кой трие и по какви съображения. Така контрола става порочен! Разбираш ли?
                      Tука съм съгласен с Калин. Като искате спамовете да намалеят може би по-сериозен контрол с регистрацията в форума.Няма да е излишна препоръка от един или двама вече съществуващи участници. И аз съм ощетяван /поне според мен/. Питам защо в "личния профил" на всеки участник тук не е задължително темата "за мен" да е попълнена ?
                      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                        Tука съм съгласен с Калин. Като искате спамовете да намалеят може би по-сериозен контрол с регистрацията в форума.Няма да е излишна препоръка от един или двама вече съществуващи участници. И аз съм ощетяван /поне според мен/. Питам защо в "личния профил" на всеки участник тук не е задължително темата "за мен" да е попълнена ?
                        Защото никой не може да те задължи да си даваш личните данни.
                        Ама май и вие не сте чели правилата на портала при регистрация.
                        ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                          Защото никой не може да те задължи да си даваш личните данни.
                          Ама май и вие не сте чели правилата на портала при регистрация.
                          Сигурен ли си, че имена, местоживеене и евентуално телефон за връзка "СА ЛИЧНИ ДАННИ"

Коментар

Ами остави си телефона тогава. Аз обещавам да ти се обаждам само в работно време /мое работно имам в предвид/

Никoй не може да те задължи да си даваш телефона.
                            https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                              Сигурен ли си, че имена, местоживеене и евентуално телефон за връзка "СА ЛИЧНИ ДАННИ"
                              За имена и местоживеене съм сигурен.Преди да напишете нещо не е лошо да се поинтересувате дали е вярно или не!
                              ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
                                За имена и местоживеене съм сигурен.Преди да напишете нещо не е лошо да се поинтересувате дали е вярно или не!
                                Имам чуството, че нещо се "стягате". Не ме разбирайте неправилно. Във форума има доста хора с посочени лични данни и дори телефонни номера, а да не говорим дори за снимки./ А за телефона написах "ЕВЕНТУАЛНО"/.
                                Все пак смятам че в такъв сериозен форум част от "личните данни" не са кой знае какъв проблем. Съгласете се с мен,че с анонимни участници правилата са излишни.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X