Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко съдействие за модераторите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Малко съдействие за модераторите

Да сега я видях ама не ми харесва те само джипарковците си пишат там.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Аз също съм за създаването на такава тема където мненията които се нуждаят от модерация да бъдат пускани в необработен вид така всички ще разберат каде са сгрешили и можеби и за напред мненията нуждаещи от модреация ще понамалеят а и темата ще е доста забавна а и нямам нищо против някой да се посмее и на мойта простотия.
      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
        всички ще разберат каде са сгрешили и можеби и за напред мненията нуждаещи от модреация ще понамалеят
        За да разберат трябва да четат, а проблемът на голяма част от пишещите, които се нуждаят от модерация е, че НЕ четат, защото ако четяха, нямаше да се налага да се напомнят постоянно правилата.(правопис, латиница, търсачка и т.н. и т.н.)
        Per aspera ad astra.

Коментар

Малко оф-топик, ама...

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
          Да сега я видях ама не ми харесва те само джипарковците си пишат там.
          Че кой ви спира да пишете и вие там, бре?
          Нали затова форумът е за всички - и за вас - с моторите, и за нас, с джиповете и за колегите с ATV-тата. Защо да се делим?
          Така или иначе, "ние" отдавна пишем във "вашите" теми, например тази:
          Кой, кой е във forum. offroad-bulgaria.com - снимки
          Пък и много често сме приятели с хора от този подфорум.
          proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
          NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
          Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от nickbochev Преглед на мнение
            Малко оф-топик, ама...

Че кой ви спира да пишете и вие там, бре?
            Нали затова форумът е за всички - и за вас - с моторите, и за нас, с джиповете и за колегите с ATV-тата. Защо да се делим?
            Така или иначе, "ние" отдавна пишем във "вашите" теми, например тази:
            Кой, кой е във forum. offroad-bulgaria.com - снимки
            Пък и много често сме приятели с хора от този подфорум.
            Ей знаех си че някой ще се засегне,но не исках да изглежда така.
            Извинявам се
            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
              Ей знаех си че някой ще се засегне,но не исках да изглежда така.
              Извинявам се
              Как засягане, бре? Важна е веселбата. Я питай Джартов, Чинела или Жоро Витлиемов. Така или иначе - всички сме от един отбор.
              proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
              NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
              Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори

Коментар

Първоначално публикуван от Тануцо Преглед на мнение
                За да разберат трябва да четат, а проблемът на голяма част от пишещите, които се нуждаят от модерация е, че НЕ четат, защото ако четяха, нямаше да се налага да се напомнят постоянно правилата.(правопис, латиница, търсачка и т.н. и т.н.)

Абсолютно вярно! и да има тема с бисери познайте кой ще я чете и кой ще вземе поука от нея, със сигурност не и тези които са за нея.
                Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
                  Друг, по-ефикасен начин да направиш модераторите напълно зависими от този когото са тръгнали да модерират имаш ли

Или и този е достатъчен...

Модераторите не се борят за ничия любов. Не им е нито функция, нито цел да са харесвани. Функцията им е да модерират и да държат форума на ниво, като съдържание и като поведение. Когато имат сложен казус, се допитват помежду си, или до администратора.

Ако даден потребител иска да помага при решаването на сложни казуси, достатъчно е да предложи на администратора кандидатурата си за модератор.

Само че ще трябва да си има едно наум че модераторите както си седят във фотьойлите и пафкат хавански пури взимайки важни решения пред 60 метрова мраморна маса с танцуващи на нея 60 клонинга на Анджелина на млади години по прашки-лайнорезки, така и мият кенефите като се запушат. И второто е доста по-често, а първото клони към нула.
                  Tи пък сега, где ти замина чувството за хумор. Все пак темата е за съдействие на модераторите . Но щом се оправяте сами, явно няма нужда от съдействие . Просто не сте се съгласували и колегата е пуснал темата за нас, явно и той да ни избъзика. Ще ме извинявате за предложенията, но все пак са си общи приказки...

Коментар

не е най-точното място ,където да питам ,ама тъй като правата
                    във форума са ми ограничени ,а имам нужда от малко помощ
                    за закупуването на бендикс за КЛХ
                    Ако може някой да напише телефон за връзка с Goblin ще съм много благодарен .

Коментар

Първоначално публикуван от tomazo Преглед на мнение
                      не е най-точното място ,където да питам ,ама тъй като правата
                      във форума са ми ограничени ,а имам нужда от малко помощ
                      за закупуването на бендикс за КЛХ
                      Ако може някой да напише телефон за връзка с Goblin ще съм много благодарен .
                      Гоблин ще види това и ако прецени ще ви изпрати телефона си на ЛС!
                      LZ1PER

Коментар

Писах лично, трябва да го получиш но няма да успееш да отговориш. Ако не успееш да се свържеш - тел. на магазина е 02 957 12 46
                        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

До: Световна купа на нациите по мотокрос - Франчиакорта, Италия 2009

freecaster.tv със сигурност. Мисля, че и Евроспорт ще дават пряко!

"Модераторю" е специално обръщение, натъртващо на това, че си избран да следиш за реда във форума, а сам си объркал темата. Вече разбрах, че 1во не си ти и 2ро е нарочно, ама гледам се поправихте и я преместихте Btw мое лично мнение е, че с "много баби- хилаво чедо" и ви поотърваха модераторските спатии. Взеха да се трият мнения (без никакви обяснения), залепват теми (щото са на наш човек) и т.н. ама тва е друга тема.
                          К. Кулев

Коментар

Ако желаеш се отказвам най-доброволно да си спокоен
                            и без това не ми остава много време, да се занимавам, но когато мога помагам, ако смяташ пък че злоупотребявам казвай.
                            Ако пък е толкова напечено положението може и без баби да оставим форума, като нищо станало по-добре от сега.
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ако не се засягаш толкоз лично ще е по-лесно да общуваме
                              Триеш ли постове без да пратиш л.с. на автора и "залепваш" ли теми в КУПУВА-ПРОДАВА? Ако ДА се отказвай веднага! Ако не го правиш- благодаря ти за съвсетното и коректно отношение към форума и моля те предай примера си и на другите
                              Спамим колега! Я вземи изтрий. Няма нужда да ми пращаш л.с. ... тоя път...
                              К. Кулев

Коментар

Аз в купува продава несъм модератор
                                а и не мисля че всеки път при изтрито мнение е нужно да се дава обяснение защо. Когато е нужно и смислено се получава.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X