Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малко съдействие за модераторите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малко съдействие за модераторите

Първоначално публикуван от mycynata Преглед на мнение
    Прочетох темата, и искам само едно нещо да попитам, защото не ми стана много ясно. Мога ли да сипя масло за дизелов двигател, примерно на кастрол, в скоростите на мотора ми (Априлия Туарег 125) и ще повлие е ли това по някакъв начин на мотора ми. При мен проблема е, че на много стръмен байр със засилка и мръсна гас мотора спира по средата и след това няма продължаване на горе. Като натисна съединитела, подам гас и го пусна се получава някакво виене за малко. Майче това не е много правилно което правя, но много искам да го кача този байр. Ще може ли да ми помогне някои или да сменям мотора за по голям. Благодаря предварително.

Понеже напоследък много народ се оплаква от модератори, все някой на някой бил крив, все много били одялквани, много били рестрикциите, искате демокрация и свобода.

Ето ви един пример за свобода. Това мнение по-горе е на колегата муцуната(mycynata). Пуснато е в тази тема - Въпроси за смяна на маслото на 2т, прочел е всичко по нея и на края виждате какво пита.

И понеже не го познаваме, колегата си се е представил най-учтиво.
    Това е той:
    Първоначално публикуван от mycynata Преглед на мнение
    Най-после място където мога да напиша нещо. Аз съм по образование Техник по газоснабдяване, но работя като склададжия в Инфинити, а междувременно уча Биотехнологий. Картинката е доста шарена, но какво да правиш- такъв е живота. Та ако мога да бъда полезен с нещо... С най-голямо удоволствие...
    Поздрави...

Е сега, искам съвет от Немодераторите как би било добре да постъпим ние модераторите?!
    Да го изтрием ли? Да го оставим ли? Да му отговорим? Или може би някой от вас(тези дето ви пречат правилата) ще му отговори?

Кажете пичове, кое е правилното според вас и как наистина искате да изглежда този форум?
    С преобладаващи подобни въпроси(защото на ден излизат десетки такива) или с липсващи такива?

п.п. Понеже някой да не се обърка - тука става въпрос за ендуро.

До: Малко съдействие за модераторите

Сюнгера и жълто!
    Лично мнение,обосновката не ми е проблем-само че не съм в коректива на форума и няма нужда от допълнителни мои становища.
    п.п.-нали не говорим за раздели,а за принципи?Не,няма да пиша-дълго е,мога да си го кажа в прав текст/татко Махно никога не ми е бил пример,както и др. Джугашвили/,но не това е сентенцията на темата.
    Последно редактирано от maxxx; 25-03-09, 14:52.

Коментар

Баце ти не си модераторите,а си един от тях според мен доста компетентен и не играеш на дребно като някои от тях които оправят некои лични взаимоотношения с някои участници в портала.А анкетата имаше цел(според мен)да избистри точно този въпрос.

Защо адже ба да е така.......

А за Биотехнологиите немам думи.С'я на черното бяло неможем да кажем.Ама нема смисъл пак да под'фащаме Модераторите така или иначе сме ги под'фанали и доколкото виждам там Доброто пак ще наделее процент има......

Коментар

А защо не направите една тема със такива простотии нещо като " Господари на ефира"та да може да ги четем всички и дано си вземем поукаТака като ги триете няма смисъл,никой няма да се засрами от простотията си.
        Пази боже от такива хора да искаш помощ или акъл.
        [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Против съм създаването на такъв раздел. Хората не са дошли тук за да ги обиждаме, още по-малко пък новодошлите.
          Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Не става въпрос за обиди а само за копиране на мнението,а за ли си да го послуша някой още по-нов и от него?

Коментар

[quote=ianko;689816]А защо не направите една тема със такива простотии нещо като " Господари на ефира"та да може да ги четем всички и дано си вземем поукаТака като ги триете няма смисъл,никой няма да се засрами от простотията си.
              Пази боже от такива хора да искаш помощ или акъл.[/quote]

Ами ако ти трябва акъл по биотехнологии, колегата може и да ти помогне. А за мотори - ти на него. Вижда се че въпроса не е формулиран и зададен като хората. Явно това не може да е тема.
              Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                А защо не направите една тема със такива простотии нещо като " Господари на ефира"та да може да ги четем всички и дано си вземем поукаТака като ги триете няма смисъл,никой няма да се засрами от простотията си.
                Пази боже от такива хора да искаш помощ или акъл.
                Подкрепям подобна идея. Санкциите понякога водят само до мрънкане и въпроси. Трябва да се показва резила на другите, те сами да разберът за какво иде реч. Е има и теми като таралежите, ноо това вече си е за друг раздел.

Модерирането е субективно и спред зависи, та да се трие си е малко нож с 2 остриета, но модераторите няма как да не го знаят това.

...на дребно като някои от тях които оправят некои лични взаимоотношения с някои участници в портала.А анкетата имаше цел(според мен)да избистри точно този въпрос.

Защо адже ба да е така.......
                И аз така го виждам. Проблемът с модераторите възниква, когато почне да си личи, че малко или мнго има нещо лично в цялата работа. А то няма как да няма, вЕрвайте ми, усеща се и си личи и само който не иска го види, няма го види

И понеже заглавието е за съдействие към модераторите, може би не е зле и те преди да модерират и ако има сложен казус, да се допитват до останалите участници, може би не сме всички модератори, но това не ни прави по-зле . Направете си ако искате и една класация, да видите кой го народа обича и харесва като модератор и защо, смятам ще е по-полезно от темата за любим пилот от Ф1.

Коментар

Всички сме били деца!Проявете разбиране!И аз в мечтите си съм бил кой ли не-че дори и професор по биотехнологиЙ!
                  Знам че ви е писнало.Пускайте им на децата по едно ЛС(естествено не с лошо)Обяснете им че има и други начини на изява.Те са нашето бъдеще.Нека да не ги караме да се чувстват малоценни,напротив!Всеки един модератор е изчел безброй мнения и съм сигурен,че отдалеч познава децата.Да са ни живи и здрави.

П.П.:След като имаме тема ,,Бар Наздраве'',що пък да нямаме и детска дискотека?
                  Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колко от знаещите хора мислите че ще отговорят на такива въпроси?Може би някой и друг новорегистриран за да натрупа мнения.

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                      И понеже заглавието е за съдействие към модераторите, може би не е зле и те преди да модерират и ако има сложен казус, да се допитват до останалите участници, може би не сме всички модератори, но това не ни прави по-зле . Направете си ако искате и една класация, да видите кой го народа обича и харесва като модератор и защо, смятам ще е по-полезно от темата за любим пилот от Ф1.
                      Друг, по-ефикасен начин да направиш модераторите напълно зависими от този когото са тръгнали да модерират имаш ли

Или и този е достатъчен...

Модераторите не се борят за ничия любов. Не им е нито функция, нито цел да са харесвани. Функцията им е да модерират и да държат форума на ниво, като съдържание и като поведение. Когато имат сложен казус, се допитват помежду си, или до администратора.

Ако даден потребител иска да помага при решаването на сложни казуси, достатъчно е да предложи на администратора кандидатурата си за модератор.

Само че ще трябва да си има едно наум че модераторите както си седят във фотьойлите и пафкат хавански пури взимайки важни решения пред 60 метрова мраморна маса с танцуващи на нея 60 клонинга на Анджелина на млади години по прашки-лайнорезки, така и мият кенефите като се запушат. И второто е доста по-често, а първото клони към нула.
                      Последно редактирано от Goblin; 25-03-09, 19:20.
                      Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнение
                        Всички сме били деца!Проявете разбиране!
                        За какви деца става въпрос то човека е завършил,работи и сега е студент.Та той ние набор или така ни се иска

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                          За какви деца става въпрос то човека е завършил,работи и сега е студент.Та той ние набор или така ни се иска
                          Друго си е да имаш второ ВИШО,и да питаш ли питаш...все глупави въпроси.Две абсолютно изключващи се понятия.Поне щеше да пише граматически правилно(не че съм даскал по български).
                          Съвет към модераторите:регистрирайте се в ТБГ(сещате се).Там трупайте опит с децата.Там Опелите(ама с C20LET) и гоУфовете (KP,VR 6)aко знаете как В'РЪТ...И конверсийката от дизел към бензин(с турбо),е детска игра за никакви пари
                          Виден столичен ихтиолог

Коментар

Според мен също трябва да има тема за "Бисери и простотии",може да е малка обида за някой колеги ама ще си вземат поука,а други ще се посмеят.
                            Последно редактирано от Jori; 25-03-09, 22:28.
                            [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                            ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                              Според мен също трябва да има тема за "Бисери и простотии",маже да е малка обида за някой колеги ама ще си вземат поука а други ще се посмеят.
                              Има такава тема отдавна. Казва се бисерни ягодки.
                              Последно редактирано от marin199; 25-03-09, 22:37.
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                              http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X