Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си спонсор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си спонсор

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
    Ти маи не си ме разбрал.

Аз казвам,че така ми е по добре щото така или иначе се спасявам както знам.

Ти пък от къде разбра,че рева...........на мен и така ми е идеално.

Въпроса беше чисто спонсорски.Държавата беше рикошет

П.п Пък и докога,ще ми се защитавате по модераторски като п....ки немога да разбера.
    Колега, аз, като модератор, не искам и за сега няма да си развалям доброто мнение за теб. Мъжкар си, това ми стига. Не поставяй всички потребители под един знаменател, както и всички модератори. Някой ти е направил забележка, видял е нещо. Ти не си съгласен с него, отговори му. И ние сме хора. Когато ме приеха в този форум не познавах никой. Сега е друго.

Коментар

Имам една идея за тебе.Вземи от някой приятел некво ендуро
      250-350cc.Забери някое момче от форума и го следвай в гората 30мин.И след тези 30мин.Като са ти се хванали вече ръцете гърбът и т.н.Ела и кажи пак за потенциала си и помоли човека с който си карал да те отцени по шесто балната.
      Разликата между симсон и спортен мотор е като разликата между ролери и симсон.Каранията които си провеждал нямат нищо общо с спортното ендуро.А за да те забележи спонсор трябва или някой да те препоръча или да имаш подобавашто класиране в състезание.
      Ти дето се вика мотор неси карал искаш спонсор да намериш.
      А ако не те хванат вземи и един спонсор за мен не мисля,че и някой друг ще откажи.
      Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

...много негативизъм, много заяждане, полза никаква....

Момчето е на 17 години, що не му отговорихте нормално, в 2-3 поста, да му стане ясно и да му дадете кураж поне да опита да събере парички за някакъв по-сносен мотор, да пробва едно-две състезания, надали техните ще му откажат помощ, да си види нивото и огромния труд и разход, който ще му коства да се състезава в моторен спорт. От там да прецени дали си струва да продължава да се занимава.

Браво на Гоблин, че има нервите в поне 10 теми да обяснява за спонсорите, за държавната помощ и т.н. А тук само се джавкате. Не на всички им е лесен живота, да не кажа на никой, но само да плюем по държавата, по кмета, по шефа, по всички над нас в йерархията, не е редно. Колкото и комунистически да звучи, с труд се постига всичко, ама с много. И с малко късмет.

Даниеле, не се коси братче, млад си, живота е пред тебе. На село да караш мотор е едно, на състезание е друго. Напъни се да си събереш малко пари, купи си екип, купи си някоя 125сс и карай при всеки удобен случай. Когато дойде ден да излезеш от селото и да покараш с някоя по-голяма група от мотористи ще видиш къде се намираш като ниво. Тогава не трябва да се оплакваш, че мотора е стар, че нямаш гуми и т.н. ...., но ще ти стане ясно къде си.

Коментар

Колкото по-рано разбере,че сам ако не си помогне няма кой да му помогне.Толкова по-добре за него .Разбирам го на една възраст сме.
          А относно държавата можем да поспорим.Ти ми кажи колко е заплатата на един български доктор а аз ще ти кажа колко е на един гръцки козар.Белкем се посмеем малко.
          Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

Първоначално публикуван от xoc13 Преглед на мнение
            Колкото по-рано разбере,че сам ако не си помогне няма кой да му помогне.Толкова по-добре за него .Разбирам го на една възраст сме.
            А относно държавата можем да поспорим.Ти ми кажи колко е заплатата на един български доктор а аз ще ти кажа колко е на един гръцки козар.Белкем се посмеем малко.
            Знаех си, че не трябваше да се включвам в темата, че веднага някой се хваща и се почва ....

Ако искаш мога да ти кажа колко е и на един БГ козар. Никак не е малка. Кажи, че ще водиш на паша стоката, няма да се прибираш с месеци от планината....нееее на тебе и 300лв. заплатка си ти стигат, той обаче взима 5 пъти повече и си ги заслужава, даже са малко. А за лекарите не ми говори изобщо, че взимат малко пари. Айде стига. Някой Модератор да се намеси и да прочисти темата,вкл и това мнение.

Коментар

Не ми е ясно, защо дъвчите едни и същи неща по 100 пъти ?! Май, май само да трупате постове ...
              Дичка, ако искаш да тренираш нещо, напролет идваш в Стара Загора, показваш, че имаш талант и ще вложим и труд, и усилия, и каквото трябва, за да вървиш напред !
              Ето ти една реална алтернатива, но тя не търпи други импровизации, като да ти купим мотор и да си караш на село, пък ние да ти имаме доверие.
              Сам няма как да се научиш на нещо кой знае какво и денонощно да караш, повярвай !
              ... мисля, че бях достатъчно ясен !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Дичка,е тая протегната ръка,ако не я хванеш друга надали ще имаУспех.
                Кавазаки КЛХ 300 04г
                Кавазаки КХ 65 04г
                Опел Астра 94г
                Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                  Ето ти една реална алтернатива, но тя не търпи други импровизации, като да ти купим мотор и да си караш на село, пък ние да ти имаме доверие.
                  Сам няма как да се научиш на нещо кой знае какво и денонощно да караш, повярвай !
                  ... мисля, че бях достатъчно ясен !
                  Е да де ама ако я нямаше темата от къде таз алтернатива.....

Айде стига. Някой Модератор да се намеси и да прочисти темата,вкл и това мнение.
                  Е да стои за извънземните след няколко века................... и те са ора нека ни се посмеят на простотията де.......Тук става въпрос за по горните мнения де............

Това го оставяме на Дичката.
                  Последно редактирано от spl77; 29-12-08, 01:28.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                    Ти маи не си ме разбрал.

Аз казвам,че така ми е по добре щото така или иначе се спасявам както знам.

Ти пък от къде разбра,че рева...........на мен и така ми е идеално.

Въпроса беше чисто спонсорски.Държавата беше рикошет

П.п Пък и докога,ще ми се защитавате по модераторски като п....ки немога да разбера.
                    Когато един човек не му достигат думите в главата пада ниско долу и започва да ръси обиди.
                    Не правилно да обиждаш така който и да е тук във форума, това че съм модератор няма нищо общо с по-горното ми мнение. Явно ти нещо си насъбрал и търси поле на изява, но моля те това да не е тук.

Коментар

И после що няма шампиони в България! Еми те хората имат голямо желание ама ако може някой да им купи мотор, да се състезава вместо тях и само да им плаща най-добре.

Не ми е ясно, защо дъвчите едни и същи неща по 100 пъти ?! Май, май само да трупате постове ...
                      Дичка, ако искаш да тренираш нещо, напролет идваш в Стара Загора, показваш, че имаш талант и ще вложим и труд, и усилия, и каквото трябва, за да вървиш напред !
                      Колега къде може да се прочете повече информация за вашата школа, имате ли дейност и т.н.т.
                      Много е радващо това, което прочетох!

Поздрави,
                      БП
                      [IMG]http://www.maxmediabg.com/moto/bobi2_podpis.jpg[/IMG]

Коментар

Благодаря на всички. Пак ще помоля, темата да бъде заключена и изтрита! Това което исках да разбера, ми стана от ясно, по-ясно. Благодаря пак, и нека се свърши тая тема, защото не си търся спонсор, а имах един прост въпрос. Тука го обърнахте на.... Няма какво да говоря, заключете темата. Мерси!

Поздрави, Данаил!
                        Пази душата си, не гумите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X