Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си спонсор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся си спонсор

Здравейте! Имам един съвсем кратък и прост въпрос: Има ли някаква малка възможност някой да спонсорира някое селско момче с потенциал? Защото съм обеден, че в селата има много повече момчета с потенциал, отколкото момчетата от градовете.
    Пази душата си, не гумите!

До: Селските момчета и мото спортове?!

И какво те кара да мислиш така?
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

В какво точно трябва да се изразява спонсорството, какъв му е потенциала на този младеж? Какво може?
      LZ1PER

Коментар

Ами напримерно мен, да кажем, че говорим за мен. Аз съм сигурен, че мога да се справя много добре! Но там е работата, нямам пари за подходящ мотор... Работата е там, че не ме е страх, сигурен съм, че с малко добри насоки и тренировки, мога да се справя като момчетата които карат по пистите от дълго време. Аз имам желание, а с желание всичко се постига. Не ме е страх от нищо и от никой. Никога не се предавам! И мога да го докажа!
        Последно редактирано от Di4kata; 28-12-08, 19:29. Причина: ...

Коментар

На колко години си, от къде си, учиш ли, къде, какво, до кога, какво караш, от кога караш, бил ли си на състезания, печелил ли си нещо.......?
          Напиши малко повече за себе си, все пак търсиш човек, който да дава пари за теб, дай повече инфо де
          LZ1PER

Коментар

Карам непрофесионално. Карал съм МЗ-та, Яви, Симсонки, една Хонда... Мотора който в момента карам е Симсон, преди това имах Ява. Но както споменах, карал съм и други мотори. В момента сбирам пари за някакво ендуро. Сега ще правя 17 години. Имам желание да карам професионално. Само, че както винаги финансите са най-важното нещо.

Коментар

До: Търся си спонсор

Приятел не искам да се обезсърчаваш, но си мисля че на 17г е вече малко късно да се започва профикариера.

Коментар

+1
                Но все още спорта не е толко развит
                Например ако се организираха някакви тестове или нещо подобно и най-добрите да се спонсорират и да тренират редовно ще имаме много голям напредак ,но за това трябват много $
                Като пример искам да дам Жоро Хаджиев ето той е 1 точно такъв човек ! Има финансова възможност естествено и родителите на тези момчета им помагат да се развиват!
                А и вече няма да помага само единично някаде бях гледал ,че ще има и школа ето това е предприемчив човек за мен Доста хора който не са имали възможност ще я получат и от там вече ендурото ще се надявам да се развие в много положителни насоки

Коментар

Какво те кара да мислиш, че някой би те спонсорирал....
                  В българия хората с амбиции изобилстват... И както е нормално за българина винаги си мисли, че всичко може и знае.. ако си милиш че след като си купиш мотор и всичко ще се получи след няколко месеца постоянно каране .....
                  В този форум има хора, които карат от години хубави мотори и както виждаш сам, не стават шампиони
                  Не го приемай като заяждане (НЕ ми е това целта ) просто погледни обективно на нещата

Поздрави и Успех ...

Всичко това го азвам защото ми е доста познато ...

Първоначално публикуван от vasil lazarov Преглед на мнение
                  Приятел не искам да се обезсърчаваш, но си мисля че на 17г е вече малко късно да се започва профикариера.
                  Никога не е къско ... Питай Калин Кулев кога е започнал.... Не е въпроса възрастта а това до каква степен се припокриват амбициите с възможностите !!!

Първоначално публикуван от Калин Кулев Преглед на мнение
                  Ама така си е момчета Аз започнах да се състезавам на 23.А миналата година за пръв път излязох на трасе за мотокрос.И имам общо три-Севлиево миналата година(1манш);Левски (1манш) и Айтос,където спечелих 2рия манш Е,Б лиценз си е,ама бяхме 17 човека.За старец като мен(27),който на 26 за пръв път се качва на трасе,а на 25 на кросов мотор изобщо,си е добре
                  Абе майтапа си е майтап,ама аз съм горд,че имам победа и в мотокроса.Тази година само в ендурото не можах да се запиша
                  Последно редактирано от Makaveli; 28-12-08, 19:53.
                  SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Малко множко станаха в последните 24 часа разделенията селски / градски, и в този си вид заглавието не значи абсолютно нищо. Сменям го.

Конкретно за твоя случай колега - ако си мислиш че който и да е спонсор го е еня от къде е състезателят при положение че е с шампионски потенциал - жестоко се лъжеш. Дори си мисля че е много по-вероятно за човек който живее в по-малко населено място да получи спонсорство, предвид че там живота е много по-евтин и няма да иска пари от спонсора за неща които в големите градове струват повече пари. Всичко е до това какви амбиции имаш, как се покриват със способностите ти, и как си изиграваш картите. Малък джокер - ако аз съм спонсор от голям град, и ми излезе някой който ми каже "спонсорирай ме понеже ние от село караме по-добре отколкото тия от града" - ще му се изсмея. Ако ми дойде някой който наопаки каже "спонсорирай ме понеже ние от града караме по-добре от ония от село" - пак ще му се изсмея. И в двата случая никой няма да получи и стотинка.
                    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Гоблин го е казал много добре. Според мен трябва да покажеш нещо за да те спонсорират. Знам за фирма която беше отворена за такива неща. Само че собствениците те обвързват с договор да спечелиш еди си колко и какви неща за еди си какъв период. Не спечелиш ли дължиш неустойка. Така че спонсорството в България се възприема като "дай да дадем едни пари" и от другата страна " дай да вземем едни пари". А това си е договор със задължения и от двете страни.
                      Още нещо. Преценяш ли си реално възможностите. В бранша в който работя всички се мислят за пилоти поне от ранга на Фитипалди, ама едва ли са.
                      Пожелавам ти успех.
                      "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Не се обезсърчавам, даже това ми дава още по-голям стимол да си изкарам пари, да си купя по-хубав мотор, и след годинка-две, ще се видим на някое състезание! А до тогава ще тренирам усилен, за да покажа, че наистина мога! Благодаря!

Поздрави, Данаил!

Коментар

Точно така Дачка! Тренирай, бъди упорит и настойчив, не се плаши от нищо и успеха сам ще дойде.....заедно със спонсорите!
                          А за възрастта не се кахъри - аз карам мотор от 13 годишен, но на ендуро се качих за севте миналата година. Ама съм на 39. И какво от това? Ами нищо, просто се ориентирах за себе си - след оборудването за джипката, първото нещо което ще си купя е 600-650 кубиков 4Т - така де, като за по-улегнал човечец. А ти......ами живота е пред тебе, приятелю!

Коментар

Първоначално публикуван от lama69 Преглед на мнение
                            Точно така Дачка! Тренирай, бъди упорит и настойчив, не се плаши от нищо и успеха сам ще дойде.....заедно със спонсорите!
                            А за възрастта не се кахъри - аз карам мотор от 13 годишен, но на ендуро се качих за севте миналата година. Ама съм на 39. И какво от това? Ами нищо, просто се ориентирах за себе си - след оборудването за джипката, първото нещо което ще си купя е 600-650 кубиков 4Т - така де, като за по-улегнал човечец. А ти......ами живота е пред тебе, приятелю!
                            + 1 въобще не е късно за развитие аз моя мотор го завартях ,чрез тарговия продавам 1 за еди кви си пари зиам 2 продавам ги тях и зимам др по як ,по нов,по мощен и така сега си иам КЛР (въпреки ,че и това е дъргел )Като докато правя тези търговиики си сабирам и пари от нашите и от роднини и така То все пак още неработим
                            Всички са били като нас и са се мачили с старите морги

Коментар

Виж бе Дичка спонсори се търсят у Държави,ти мислиш ли че България е държава.Ако си мислиш значе си малък и татко ти не е Комунист така че забрави.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X