Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся си спонсор

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Търся си спонсор

Леле, мислех да не пиша повече, ама винаги съм се смял на постовете на spl777. Има страшно чуство за хумор! Евала!
    Въобще невярвам в нашата ДЪРЖАВА България! Баща ми не е комунист ... Гадното е, че държавата дава пари за какви ли не глупости, но не и да подпомогне някой! Но това е България, и вече така като "голям", вече уш съм свикнал с глупостите на политиците, а и на хората в самата ни страна.

Моля, да заключат и изтрият темата! Всичко е изяснено!
    Последно редактирано от Di4kata; 28-12-08, 20:31.
    Пази душата си, не гумите!

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
      Леле, мислех да не пиша повече, ама винаги съм се смял на постовете на spl777. Има страшно чуство за хумор! Евала!
      Въобще невярвам в нашата ДЪРЖАВА България! Баща ми е кумонист ... Гадното е, че държавата дава пари за какви ли не глупости, но не и да подпомогне някой! Но това е България, и вече така като "голям", вече уш съм свикнал с глупостите на политиците, а и на хората в самата ни страна.

Моля, да заключат и изтрият темата! Всичко е изяснено!
      Не ти е виновна държавата нито за правописните грешки, нито за липсата на пари. Ти, някога, писал ли си молба за спонсорство? Предложение за съвместна дейност? Един бегъл списък от свои участия в състезания можеш ли да съставиш? Такъв, който да не го изхвърли още секретарката в коша, ами да стигне до шефа?

Очакваш ли, че някой специално ще тръгне да обикаля села и градове с куфара с парите, за да издирва "способни" (според тях си) момчета и да им дава? Повярвай, няма отпечатани в света ТОЛКОВА пари, че да стигнат за младежите в малка община, ако те сами се оценяват. Нито пък са произведени толкова мотори.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
        Не ти е виновна държавата нито за правописните грешки, нито за липсата на пари. Ти, някога, писал ли си молба за спонсорство? Предложение за съвместна дейност? Един бегъл списък от свои участия в състезания можеш ли да съставиш? Такъв, който да не го изхвърли още секретарката в коша, ами да стигне до шефа?
        И да напише кв'о.....

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
          И да напише кв'о.....
          Ще му кажат да повтори 2,3,4,5 и 6 клас в началното училище, предполагам. Но не това ми е мисълта.

Той мрънка, че не печели от тотото, а фиш не пуска.

Коментар

Първоначално публикуван от Goblin Преглед на мнение
            ..

Конкретно за твоя случай колега - ако си мислиш че който и да е спонсор го е еня от къде е състезателят при положение че е с шампионски потенциал - жестоко се лъжеш. Дори си мисля че е много по-вероятно за човек който живее в по-малко населено място да получи спонсорство, предвид че там живота е много по-евтин и няма да иска пари от спонсора за неща които в големите градове струват повече пари. Всичко е до това какви амбиции имаш, как се покриват със способностите ти, и как си изиграваш картите. Малък джокер - ако аз съм спонсор от голям град, и ми излезе някой който ми каже "спонсорирай ме понеже ние от село караме по-добре отколкото тия от града" - ще му се изсмея. Ако ми дойде някой който наопаки каже "спонсорирай ме понеже ние от града караме по-добре от ония от село" - пак ще му се изсмея. И в двата случая никой няма да получи и стотинка.
            Подкрепям Goblin напълно! Това е комплексарско изказване!!!
            Наистина за бъдеш спонсориран ти трябват резултати, като най вече спечелени призови места. До тогава мама и тате! За другата година има няколко клуба които спонсорират състезателите си, може и ти да влезеш в един от тях но направи поне първата крачка.

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
              Подкрепям Goblin напълно! Това е комплексарско изказване!!!
              Наистина за бъдеш спонсориран ти трябват резултати, като най вече спечелени призови места. До тогава мама и тате! За другата година има няколко клуба които спонсорират състезателите си, може и ти да влезеш в един от тях но направи поне първата крачка.
              Абе пичове и така да е пак трябва да живеем в Държава.

А ние живеем ли ......

Коментар

Абе пичове и така да е пак трябва да живеем в Държава.

А ние живеем ли ......
                Айде стига с тия изказвания бе!!!

Държавата това сме ние...(не съм го казал Аз,а някой по умен от мен).
                MG RACING

Коментар

Ей , че хубава тема !
                  И аз искам спонсор- някой да ми дава пари, че много ми се кара, пък е скъпо. Пу за мене следващия спонсор - след Дичката съм аз! Писна ми сам да съм си спонсор. Не съм печелил нищо, ама като се гледам къв съм - ще стане шампион от мене, само пари дайте.

Дичка, която и игра да хванеш съзтезателна- с мотори, с коли, включи си на кариера и ще видиш как стават нещата:
                  Първо сам или мама и тате наливат да тренираш , после почваш да се явяваш по малки любителски съзтезанийца с по-евтиничък мотор, ако се справяш добре, почваш да се буташ на по-интересните, колкото можеш. Показваш потенциал, тате ти става менаджер и ходи от праг на праг да търси пари въз основа на резултатите и бъдещатата ти популярност. При условие, че намери някой да даде пара и продължиш да впеатляваш с резултати, я някоя фирма ти предложи договор за реклама, я те вземат в отбор на заплата. От там продължаваш да разцепваш в световния шампионат, ставаш милионер и превърташ играта.

Коментар

Този бъдещ инвеститор не вярвам да покрие всички нужди на "състезателя"- във всички случай трябва да имаш стабилна финансова упора!
                    Дичко не мисли, разходите свършват със закупуването на мотор, екип, осигуряване на консумативи, ремонти, такси за участие и лицензи
                    Не е необходимо само желание и амбиция, а цял комплекс от качества, а не всички от тях се придобиват с тренировки!
                    Не мисли, че някой ще ти бута мотор в ръцете без да си се доказал, а дори и тогава не е гаранция.
                    Пожелавам ти късмет в търсенето и дано го оправдаеш

Коментар

Аз никъде не видях в кой шампионат точно искаш да караш? Къде мислиш, че си най-добър? Нищо не предлагаш на спонсора, безплатен обяд няма. Това е скъп спорт не е за всеки, ако мама и тати нямат, какъвто е моя случай. Учи и работи здраво, има време за всичко само желание и сърце да имаш (и много пари)

Коментар

Оставете момчето да му се осветли бъдещето пък тогава да пише тук. Всички знаем как стават нещата, особено в България!
                        Защо подобни теми са толкова четени и интересни още немога да си го обясня.

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
                          Айде стига с тия изказвания бе!!!

Държавата това сме ние...(не съм го казал Аз,а някой по умен от мен).
                          Виж бе приятел щом вие сте държавата то това си е ваша работа,ама тя кво ти е дала щот на мене от 31 даже и морална подкрепа не ми е дала все гледам да се спасявам като кучетата.Та в този ред на мисли въпроса беше за спонсорството.Гледало е момчето как става у Американските филми,та решило да попита.

П.п Пък когато станете държавата ела и ми се обади да пием по ракия по Български.

Коментар

Виж бе приятел щом вие сте държавата то това си е ваша работа,ама тя кво ти е дала щот на мене от 31 даже и морална подкрепа не ми е дала все гледам да се спасявам като кучетата.Та в този ред на мисли въпроса беше за спонсорството.Гледало е момчето как става у Американските филми,та решило да попита.

П.п Пък когато станете държавата ела и ми се обади да пием по ракия по Български.
                            Колега от такова мислене сме на този хал, ама нейсе. Сега и да ти обяснявам, че сам си избрал да ревеш, че няма държава вместо да я направим смисъл няма.

Коментар

Само не разбрах какво общо има тук държавата?!? Малко ми напомня баба ми преди 20 години - аз отивам на гости и викам "Леле какъв дъжд е навън!" а тя ми отговаря " Тия мръсни комунисти друго няма да свършат!!!"
                              Нормално навсякъде спонсори са фирми и частни лица, държавата първо да се погрижи за пенсионерите, младите майки, земеделците, животновъдите, полицаите, учителите, лекарите, демографския срив и още 10000 приоритета, в крайна сметка всички млади хора са си мечтатели - искат да бъдат или артисти, или спортисти или прочее шоумени. Живота отсява можещите, да представляват държавата, а останалите - да я изграждат.......и да бъдат спонсори.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор-Vromos.com Преглед на мнение
                                Колега от такова мислене сме на този хал, ама нейсе. Сега и да ти обяснявам, че сам си избрал да ревеш, че няма държава вместо да я направим смисъл няма.
                                Ти маи не си ме разбрал.

Аз казвам,че така ми е по добре щото така или иначе се спасявам както знам.

Ти пък от къде разбра,че рева...........на мен и така ми е идеално.

Въпроса беше чисто спонсорски.Държавата беше рикошет

П.п Пък и докога,ще ми се защитавате по модераторски като п....ки немога да разбера.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X