Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Резачките срещу тракторите :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Резачките срещу тракторите

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
    Всичко важи момчета:

Номера е да е дърт мотора де и да пали най много от 3-тия път като е стоял наи-малко 2 месеца без да е пален, които докаже има една каса от мен.Пращаите адрес(на доказалите се де)Пращам по Еконт.И понеже с каси,ще е неудобно пращам стекове......Промоцията важи до Свети Валентин......
    Е колега моя не го бях палил от 3 месеца ама запали от4-5 пътГубя стег бира

Коментар

15-годишните не са интересни май. Според форума на Thumper Talk забавлението настава с новите машини при ниски температури.

Коментар

Всичко важи момчета:

Номера е да е дърт мотора де и да пали най много от 3-тия път като е стоял наи-малко 2 месеца без да е пален, които докаже има една каса от мен.Пращаите адрес(на доказалите се де)Пращам по Еконт.И понеже с каси,ще е неудобно пращам стекове......Промоцията важи до Свети Валентин......

П.п Понеже това с доказването трудно шъ стане нека има поне трима незвисими наблюдатели дето познават човека да потвърдят.

4-5-6 пъти не ме интересуват до три броим тука........
        На стартер паля от първия път!
        0+

Коментар

Първоначално публикуван от 0n4o Преглед на мнение
          На стартер паля от първия път!
          След 2 месеца и 3-ма поръчители ли палиш или.........всеки ден......

Коментар

Търся някой да снима и още утре го паля.
            Не е пален....май споменах - доста отдавна.
            Бирата - Болярка в кутийки.
            После да показвам ли как пали КДХ-а от първия път.
            Абе и за двата мотора няма значение колко време не са палени, важно е да се знае как да се палят.

Коментар

Снимаи,пращам и адрес ако може.

П.п На теб ти вярвам.......

Коментар

Такааа, мотора от есента се беше превърнал в нещо пречещо в гаража и беше затрупан с какво ли не. (Сори за големия формат)

Резервоара естествено празен, та се наложи адаша да донесе едно шише бензин.
                Както беше условието, мотора запали от третия път. Не беше пален от 11.10.2008, сега си прегледах снимките.
                Ето и доказателството: https://htftp.offroad-bulgaria.com/i...i/P1120687.MOV

spl77, адрес за бирата на лични. Друг път не подценявай дъртите хонди
                Последно редактирано от Ivan_J; 28-01-09, 17:55. Причина: оправих размера на снимката

Коментар

Аз го свалих но има само звук,само при мен ли е така или нещо има......
                  0888 074 049

Коментар

само при теб е, формата е quick time

Коментар

Вчера гледахме с групата ДВД-то от Ромениакса 2007-ма
                      момчетата от които болшинството карат 4Т през цялото време викаха, еййййй и този е двутактов, и цъкаха
                      Имаше само една Бета от лидерите в състезанието, а 4Т рядко можеш да видиш. Макар че пред 2008-ма без малко да победи 4Т Sherco-то
                      Абе карача си е много важен. Който го може, го може и на 2 и на 4 ......колела
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Вчера гледахме с групата ДВД-то от Ромениакса 2007-ма
                        момчетата от които болшинството карат 4Т през цялото време викаха, еййййй и този е двутактов, и цъкаха
                        Имаше само една Бета от лидерите в състезанието, а 4Т рядко можеш да видиш. Макар че пред 2008-ма без малко да победи 4Т Sherco-то
                        Абе карача си е много важен. Който го може, го може и на 2 и на 4 ......колела
                        И аз го гледах днес, точно това ми направи впечетление и на мен та си говорехме с един приятел по въпроса. Бъкано с Factory-та, ктм сигурно удариха рекорд в продажбата на тия цвайки, особено в последните няколко години. Хареса ми много пича с Бетата, тя е доста по тежка от 2т ктм-ите, а човека си минаваше без проблем през повечето трудности. Общо взето много ми хареса състезанието. Някаква информация за Red Bull Romaniacs 2008.... пак на DVD или HD?
                        KTM Fen

Коментар

А бе на Ерцберг миналата година замалко да спечели БМВ-то, вие за един Романиакс се шашкате

Коментар

Ако на някои 15-18 годишното 4-те му запали(и то в големия студ отпреди няколко дена) от третото ритване след два месеца и половина стоеж и хващане на паяджини да се обади да му пратя една каса Туборг.......

Моя пали.......точно от 3 ритания..........досущт като КДХ.......
                            Моя не е пален точно от 02.11.2008 и точно на третото ритане е запалил,миналата седмица го палих.Маи ще пием бира

Коментар

Наздраве на който не вярва в дъртите 4т мотори

spl77, лятото като дойдеш на море, обади се да почерпя

Коментар

Интересна анкета:

http://www.thumpertalk.com/forum/sho...d.php?t=743430

Може би гласуват само "резачките"...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X