Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Повече няма да правя така!

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #61
    До: Повече няма да правя така!

    Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
    Егати сайта
    Според мен този сайт трябва да се разглежда задължително при обучението за водачи , независимо от коя категория!
    За колеги мотористи , за да знаят как се става "донороциклисти" , а за всички останали ,за да знаят докато блеят и говорят по телефони какво могат да причинят на другиго.
    Луд умора няма , само се поти !

    Коментар


    • #62
      До: Повече няма да правя така!

      Сетих се за една мисал дето ми я беше казвал бащами и винаги ми го повтаря, а той е професьонален шофьор над 20 години без да е правил никакви инциденти, и смятам, че е много прав: ГОЛЯМАТА СКОРОСТ НЕ Е ГЕРОЙСТВО, А БЪРЗОТО КАРАНЕ НЕ ВОДИ ДО НИКЪДЕ.
      Живота е по-хубав, по-лек, когато го има ендуро спорта.

      Коментар


      • #63
        До: Повече няма да правя така!

        Преди година ставаше въпрос точно за този сайт в тази тема. --> http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30000

        Но явно аз не съм си взел поука от цялата работа, въпреки че каква ли поука може да си вземе човек от някакви си снимки, гледаш ги, оставаш в недоумление, мислиш за тях няколко дни и ги забравяш, а камо ли когато си на мотора. Не съм сигорен, че някой когато се качи на мотора и предварително е гледал снимките няма да ги забрави и пак да се подаде на адреналина и на мощния двигател.

        Че така де, аз миналото лято си счупих крака, не съм карал по асфалт... само малко се гонихме с брат ми в гората и непреценената ситуация води до все още предвижване с патерица. И това идва с последствията от "малката" гонидба,(всъщност аз се правех на карача, брат ми не и караше по-нормално) които са: първи ден само гипс и на другия ден назначена операция, следва 20 дни с игли (неправилно сложени, поради "гъзоръкост" на !!неплатени!! "доктори" и 50 дни гипс, а всъщност костите ми дори нямат контакт, а докторите казват че е добре и да почакаме малко "пък знайш ли то може и от самосебе си да се оправи" И след като става ясно, че тези болки не могат да продължават до безкрай началото на април месец си назначих нова операция и то е ясно, че след 9-10 месеца след инцидента не може да стане както преди, но сега е горе долу добре и с тел която след 2-3 седмици ще трябва пак да ходя да ме цепят, че да я махат.

        Незнам какви изводи може да си извади човек, който не е патил, но другите знаят.

        Късмет на всички и безаварийно!!!
        Димитър Тенев

        Коментар

        Активност за темата

        Свий

        В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

        Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

        Зареждам...
        X