Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този път май трябва верно да се спра.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Този път май трябва верно да се спра.

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    Aбе Збития,ти наистина си бил срахотно луд бе.Тая твойта глава да не е циментова бе Брат.За какъв грездеи ти беше това АТВ.Не можа да си караш моторчето ами АТВ.Те АТВ-тата са за неуспели мотористи.
    Ама ти си кораво копеле и ще се оправиш,и аз съм сигурен.Ае поздрави от мен и от Габрово.
    Ти пък!!! Бях останал с впечатление, че вашата група ги прави някви нечовешко екстремни неща-аз защо мислиш ти пилих на главата да ме взимате да идват да карам с вас?Ама ти не ме взе и реших да стачкувам по този начин
    Последно редактирано от zbytsam; 03-07-08, 14:44.

Коментар

Не знам как така си решил да отидеш САМ и без ЕКИПИРОВКА в Гората, дето няма пукнат човек. Знам, че си вярвал, че ще го направиш, но за малко не си успял. Евала на решителността ти и дебелата глава. Пожелавам ти бързо оправяне и другия път(ако има) да УСПЕЕШ.

П.П. Какво ти е АТВ-то?
      '05 Suzuki RM 250

Коментар

Първоначално публикуван от naughty_boy Преглед на мнение
        Не знам как така си решил да отидеш САМ и без ЕКИПИРОВКА в Гората, дето няма пукнат човек. Знам, че си вярвал, че ще го направиш, но за малко не си успял. Евала на решителността ти и дебелата глава. Пожелавам ти бързо оправяне и другия път(ако има) да УСПЕЕШ.

П.П. Какво ти е АТВ-то?
        BOMBARDIER BAJA 650 -ама много пипнато.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Ти пък!!! Бях останал с впечатление, че вашата група ги прави някви нечовешко екстремни неща-аз защо мислиш ти пилих на главата да ме взимате да идват да карам с вас?Ама ти не ме взе и реших да стачкувам по този начин
          -Браво,браво.Много ти солена излязла стачката май!!!!!!!!!!!

Коментар

-Браво,браво.Много ти солена излязла стачката май!!!!!!!!!!!
            Важното е да си нинджа,дреме ти.

Коментар

Важното е да си нинджа,дреме ти.
              В Габрово има три АТВ-та като твоето.Доста са злобни.Краси си начупи ребрата с него,Смилен и той беше се утрепал нещо,а за третото не знам ама май и той се беше поочистил с него.Баята е доста силна мисля двигателя е Ротакс-650.

Коментар

В Габрово има три АТВ-та като твоето.Доста са злобни.Краси си начупи ребрата с него,Смилен и той беше се утрепал нещо,а за третото не знам ама май и той се беше поочистил с него.Баята е доста силна мисля двигателя е Ротакс-650.
                Rotax е да . Мойто даже е с друга електроника, ама каква е-не разбирам.
                Като цяло ме кефи-не ме е предавало никога и е супер евтино за поддръжка и правене.Доволен съм.

Коментар

Rotax е да . Мойто даже е с друга електроника, ама каква е-не разбирам.
                  Като цяло ме кефи-не ме е предавало никога и е супер евтино за поддръжка и правене.Доволен съм.
                  Тя тая другата електроника ти е счупила главата.Ама не е лошо да намериш и за твоята глава.

Коментар

Некa Ясен му препрограмира BCU-то (brain control unit)
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Некa Ясен му препрограмира BCU-то (brain control unit)
                      Ей само ме тормозите-не е кой знае какво де -падане кат падане. Случват се такива работи.

Коментар

Aбе Збития,ти наистина си бил срахотно луд бе.Тая твойта глава да не е циментова бе Брат.За какъв грездеи ти беше това АТВ.Не можа да си караш моторчето ами АТВ.Те АТВ-тата са за неуспели мотористи.
                        Ама ти си кораво копеле и ще се оправиш,и аз съм сигурен.Ае поздрави от мен и от Габрово.
                        Моля да не се заяждаме на тази тема. Мотор никога не ме е кефил Атв-то е нещо и готино и екстремно. Никога не съм имал желание да карам мотор, винаги ми е било притеснено като съм се качвал на пистак, някой камионджия, дето не си ползва огледалата да не ме изкара на кайма намазан, като сандвич върху пътя. Уважавам мотористите, ама поне малко трябва и да е взаимно.
                        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
                          Моля да не се заяждаме на тази тема. Мотор никога не ме е кефил Атв-то е нещо и готино и екстремно. Никога не съм имал желание да карам мотор, винаги ми е било притеснено като съм се качвал на пистак, някой камионджия, дето не си ползва огледалата да не ме изкара на кайма намазан, като сандвич върху пътя. Уважавам мотористите, ама поне малко трябва и да е взаимно.
                          Колегата се майтапи! Не го приемай лично!

Колкото до екстрема... много ясно го показата zbytsam.
                          Последно редактирано от господин никой; 04-07-08, 17:37. Причина: Добавка...

Коментар

Доста сериозен удар е било
                            Като гледам клипчетата, за бекфлип с АТВ май си трябва доста сериозна рампа и техника. Гледам го първо ляга максимално назад, дърпа кормилото, скача, после във въздуха рита АТВ-то. Когато е с глава надолу, следва чупка, и май пак дърпа кормилото. Абе сложна техника си е, трябва голям отскок, много пространство да се завъртиш, и после подходящ наклон да се приземиш... Не ми го побира акъла как си се решил да го правиш сам, и без никаква екипировка, при положение, че опитваш за пръв път на скок, който не е специално подготвен.
                            Радвам се, че си ОК. Живееш втори живот. Между другото, тежки удари по главата като този имат свойството да се натрупват, т.е. следващ подобен удар може и да е фатален... Затова - отсега нататък трябва да внимаваш много повече, и да забравиш за бекфлип, и подобни каскади

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                              Колегата се майтапи! Не го приемай лично!

Колкото до екстрема... много ясно го показата zbytsam.
                              Не, не съм се впрегнал.
                              Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Пак като не си се докарал като тоя.

http://www.metacafe.com/watch/1263319/ooouch/
                                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X