Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Този път май трябва верно да се спра.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Този път май трябва верно да се спра.

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
    Ей, идиот, наблегни на писането и спри с простотиите, че ще загубиш и малкото останали ти фенки, след публикуването на фотографията ти с разцепената глава и гадно изглеждащата ти мутра в списанията MAXIM, Плейбой, Story и "Вестник за жената".

Иначе, какво да ти кажа! Простотията си ходи по хората и който един път се е разболял няма да оздравее никога. Айде оздравявай, пък каквото сабя покаже.
    Аз за това сега се крия в нас- за да не продиктувам подоба модна тИнденция. А ти почни да измисляш истории как съм си спукал главата,с които да зарибяваш фърсттаймерките в червило,например"....и тогава Гената победи междугалактическия отбор по мотокрос,но като си разцепи главата видяхме, че той няма кръв-истинска машина за любов бил..."

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
      Аз за това сега се крия в нас- за да не продиктувам подоба модна тИнденция. А ти почни да измисляш истории как съм си спукал главата,с които да зарибяваш фърсттаймерките в червило,например"....и тогава Гената победи междугалактическия отбор по мотокрос,но като си разцепи главата видяхме, че той няма кръв-истинска машина за любов бил..."
      Май нещо много лошо ти се е отразило приземяването на глава.
      Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
        Май нещо много лошо ти се е отразило приземяването на глава.

Напротив, така като гледам хич не му се е отразило. Пак си плямпа същите глупости, които, признавам си, попрочитам от време на време.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

zbytsam, еваларка за куража да скочши и бързо да се оправяш - луд умора нема все пак

Ако все пак не се качиш на мотор/АТВ и го замениш за джип както предложи един колега по-горе, то УМОЛЯВАМ те да ме викнеш да гледам бекфлип с джипа, че виж тва вече си е манна нбесна за душата да го види човек на живо

Колкото за скока - имаи предвид, че за последните две години най-скъпата машина за обработка на сняг в света е именно за оформяне на фристайл паркове. Изчислява наклона, колко метра да е засилката, колко да е равната част на скока, как да бъде конструирана попивката и т.н. и това всичко при положение, че се флипват две или една дъски с обща маса има-няма няколко килца, а не няколкостотин кг. метал, така че банално, но вярно - 7 пъти мери, веднъж режи, че като гледам си тръгнал наопаки
          Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Първоначално публикуван от alterego Преглед на мнение
            zbytsam, еваларка за куража да скочши и бързо да се оправяш - луд умора нема все пак

Ако все пак не се качиш на мотор/АТВ и го замениш за джип както предложи един колега по-горе, то УМОЛЯВАМ те да ме викнеш да гледам бекфлип с джипа, че виж тва вече си е манна нбесна за душата да го види човек на живо

Колкото за скока - имаи предвид, че за последните две години най-скъпата машина за обработка на сняг в света е именно за оформяне на фристайл паркове. Изчислява наклона, колко метра да е засилката, колко да е равната част на скока, как да бъде конструирана попивката и т.н. и това всичко при положение, че се флипват две или една дъски с обща маса има-няма няколко килца, а не няколкостотин кг. метал, така че банално, но вярно - 7 пъти мери, веднъж режи, че като гледам си тръгнал наопаки
            Можеш ли да ми намериш снимки да видя какво представлява така машина? И моля тее разкажи повече. Мерси предварително и благодаря за пожеланието.

Коментар

Прилича на обикновен раттрак (с цена около 250 000 евро), но доколкото знам с всякви даджи за определяне на наклони, градуси и т.н. Можеш да потърсиш в гоогле park bully, което е жаргонно за раттрак, но и за тази машина. Бих ти дал конкретен линк, но ми е ограничен нета и ще трябва да се разтърсиш. Доколкото знам в българските курорти няма такава(което не е чудно при положение, че имаме един недокалтен фристайл парк на Банско).

Инфото ми е от един приятел, който е фристайл скиор/треньор. Той ми е личен пример, че човек мирясва след 10тото комоцио, но не ти препоръчвам да пробваш тази вече изпитана техника
              Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

Всеки от Вас залага на точните изчисления и на математиката, но вижте Ride the Hills - аз го гледам и не виждам как може да се изчислява и преизчислява един огромен хълм?

Според мен това трябва да е фристайл в истинският смисъл на думата -не на рампа.

Ето линк:

http://vbox7.com/play:94e53c0b

Коментар

Всеки от Вас залага на точните изчисления и на математиката, но вижте Ride the Hills - аз го гледам и не виждам как може да се изчислява и преизчислява един огромен хълм?

Според мен това трябва да е фристайл в истинският смисъл на думата -не на рампа.

Ето линк:

Нали си даваш сметка, че тези скачат с кросове и, че нямат един здрав кокал в тялото? Скока с мотор ще ти е доста по-лесен заради разликата в съотношението в теглото!

Коментар

А не е ли редно първо да се научиш на изчислена рампа да го правиш като на сън, и чак после да идеш на фрирайд
                    Човек първо се учи първо да пълзи, после да ходи и чак тогава да тича.
                    DCRT®

Коментар

Бая злобно си се учистил ама така е кат не мислиш за сметка на тва имаш здрава тиква .
                      Последно редактирано от Теодор Здравков; 02-07-08, 16:52.

Коментар

Два дена ме няма, сега влизам и какво да видя......
                        Скорошно оздравяване и успешно възстановяване ти пожелавам! И да знаеш че тънко си се оттървал (хич вече да не ми разправят че тренировките по борба и др. подобни не помагали при карането на мотор)! По-лошия вариант би било изобщо да не успееш да се върнеш на този свят, а още по-лошия би било да се върнеш ама да прекараш остатъка от живота си с памперс и разни маркучи стърчащи отвсякъде!
                        Иначе за здравната ни система си прав, гнила е като всичките ни други системи. Което не значи че не се намират свестни хора, но все по-рядко за съжаление!
                        А за бекфлипа - професионалисти са и тези дето го правят, професионалисти са и тези дето им подготвят трасетата! А като ти се запечати веднъж в главата как трябва да е на идеалното трасе, после можеш да го откриеш и някъде на диво, сред природата.
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Ето линк:

Загледай се по внимателно. Скачат от хълмовете, но малко са ги "барнали", направили са ги като рампи за скачане и за преземяване!
                          На 21 и 23 секунда от клипчето се вижда много ясно купчината с пръстта!
                          Lesidren.com

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
                            А не е ли редно първо да се научиш на изчислена рампа да го правиш като на сън, и чак после да идеш на фрирайд
                            Човек първо се учи първо да пълзи, после да ходи и чак тогава да тича.
                            Естествено че е по-добре , но нямам нито рампа нито познания.Но от друга страна след като даже на видео се вижда че е правено-значи става.Просто трябва да се открие как и тва е.

Ще кажа пак- ясно ми е че не стана и че се изпотроших за нищо и знам че е глупаво , идиотско и какво ли още не ,НО понеже съм искрен казвам-беше ми готино.Дори сега като си седа и връщам назад случката се кефа,честно.Дори момента в който драпах в жегата за живота си беше екшън. Беше изживяване , което не може да се купи с пари и вътрешно се кефа , че преебах смъртта. За мен-в моето съзнание-болно или не- в момента усещам сладка болка.

Коментар

Айде, че не само ние падаме!

http://www.vbox7.com/play:3237d2ee

А това е за да не си помисляш за отказване.
                              http://www.vbox7.com/play:f5df3dfa

Коментар

Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнение
                                Загледай се по внимателно. Скачат от хълмовете, но малко са ги "барнали", направили са ги като рампи за скачане и за преземяване!
                                На 21 и 23 секунда от клипчето се вижда много ясно купчината с пръстта!
                                Гадаем , колега , но дори и да е барнато-не е кой знае колко по различно от един скок на мотокрос трасе. Но вероятно и там като на всякъде от страни е лесно,но си има свойте тънкости.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X