Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #46
    До: Искам съвет

    Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
    Сигурен съм, че Ива се е изказала малко прибързано и не е искала да каже точно това, което е написала, особено за "истинския мотор", защото след 20 год "истинските мотори" няма да имат нищо общо със сегашните "истински", както сегашните примерно с руските, защото руските са концепции от 60те и 70те години, а тогава са били сред "истинските" и т.н.
    Според мен иска да каже, че може да започне директно с по-нов и модерен мотор без да си губи времето с морално остарели концепции. И аз подкрепям такова мнение.
    А моторите са си мотори от край време та до ден днешен и всяка една машина е достойна за уважение, защото за добри постижения и прояви са важни повече уменията и съцето на моториста от колкото самата машина. Подвигът си е подвиг независимо дали е с ИЖ или Хонда.
    Това не е F1 - светът на тракшъна и електрониката, а не на сърцатия карач!
    Именно. Жоро ме е обосновал доста добре, имам понятие какво е било ЧЗ 125 за времето си.
    Просто малко ме дразнят изказвания от сорта "аз знаеш ли през колко мотора съм минал за да подкарам едикакъв си" или "вземи си скутер" и пр... Няма по-лесен и ефективен начин да се научиш да караш мотор от това да вземеш най-новото което предлага инжинерната мъсъл. Това са години усъвършенстване. Защо трябва да ядеш 2 кила шума, при положение че го има на хапчета?!?
    DCRT®

    Коментар

    Активност за темата

    Свий

    В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

    Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

    Зареждам...
    X