Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искам съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам съвет

Между впрочем какъв ти е скутера?
    Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
    Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от mx_f Преглед на мнение
      Е, вие ме изкарахте, че робувам на мотора ли? Ха, явно не трябваше да пиша тук, не ме приехте както исках. Просто е, бе хора! Искам да имам мотор и да карам добре, да карам с приятели.. И исках тук да намеря нови приятели..
      Няма лошо да искаш - ОК, но освен да искаш трябва и да можеш! Като начало не се дръж като нацупено бебе, защото не всички си умират от желание да ти помагат - всеки си има проблемите! Пак ти казвам - гледай си мобилето и когато решиш, че харесаш определен мотор - нека да баща ти да разбере за това! Погрижи се и за ЕКИПИРОВКА!!! Намери всички възможни защитини средства и се погрижи баща ти да знае за какво и как се ползват!

Офтопик: имам син - на 4, в началото си мислех, как трябва да го защитя от всичко. После си дадох сметка, че го защитатвам от неща, от които има нужда... когато баща ти го разбере, проблемите ти приключват!

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
        Между впрочем какъв ти е скутера?
        Ами Хонда 50 куб, не знам точен модел.

Коментар

Добре дошла в форума! Всичко с времето си лека полека ще се справиш с тоя проблем.Смятам че ще ги навиеш да ти вземат едно ендурце по нататъка,ходете по състезанията и това е на тоя етап. УСПЕХ!

Коментар

Заведи Баща ти на тренировката..... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30270

Да види как момичетата тренират и там го убеждавай
            MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
              Заведи Баща ти на тренировката..... http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=30270

Да види как момичетата тренират и там го убеждавай
              +1... супер съвет Ще взема да заведа и моята...
              Последно редактирано от господин никой; 02-04-08, 10:19. Причина: корекция...

Коментар

май философстването в темата е повече!!!момичето просто иска да се приобщи.Подавам и ръка:скайп:rumenkr

Коментар

На моита няма да казвам(,че има такова нещо защото после трябва да купувам още един мотор
                  MG RACING

Коментар

Е, вие ме изкарахте, че робувам на мотора ли? Ха, явно не трябваше да пиша тук, не ме приехте както исках. Просто е, бе хора! Искам да имам мотор и да карам добре, да карам с приятели.. И исках тук да намеря нови приятели..
                    Съжалявам ако съм обидил някого с нещо , но не съм имал това предвид . Аз говорех конкретно за себе си и мисля ,че просто не си ме разбрала правилно. И все пак извинявай ако нещо...
                    Все пак трябва да си помагаме ,а не да се критикуваме ,нали така ?
                    То ако става на въпрос и аз след всяко каране си играя по повече от 30мин. да си мия мотора ,но не е в това въпроса...

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                    Няма лошо да искаш - ОК, но освен да искаш трябва и да можеш! Като начало не се дръж като нацупено бебе!
                    Послушай го.
                    Димитър Тенев

Коментар

Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
                      Съжалявам ако съм обидил някого с нещо , но не съм имал това предвид . Аз говорех конкретно за себе си и мисля ,че просто не си ме разбрала правилно. И все пак извинявай ако нещо...
                      Все пак трябва да си помагаме ,а не да се критикуваме ,нали така ?
                      То ако става на въпрос и аз след всяко каране си играя по повече от 30мин. да си мия мотора ,но не е в това въпроса...

Послушай го.
                      Хм, не си ме обидил, не се обиждам толкова лесно, а и няма за какво да се обиждам . А защо мислите, че не мога да карам ? Нека някои ме пробва, ако се съмнява. Не знаете много неща за мен и за семейството ми(свързани с мотокроса, има една история...) . Прав е Румен, искам да се приобщя към вас, защото много ме радвате! Мотористите почти винаги са хора с големи и добри сърца! Аз също се определям като такава и искам да общувам с вас!

Коментар

Приятелите вече си ги намерила! Достатъчно е че имаш мотор(независимо какъв)-вече си от наште.Загледай се по улиците и ще ти направи впечатление , че моторджиите са единствените които си махат когато се разминават(най-често без въобще да се познават). Ако някъде се изръсиш и наблизо има моторист , той ще е първия който ще спре да види какво става.Когато се натресох в москвича на Бистрица нито един автомобил не спря , но за този един час който чаках да дойдат да ме приберат покрай мен минаха може би около десет ендура(на Бистрица има много популярно трасе за каране офф , а беше и събота) и абсолютно всички спряха да ме питат как съм, въпреки че се суетях около обекта на краш-теста и видимо бях в перфектна кондиция (за което благодаря на всички-но аз друго не съм и очаквал , ендуристите са най-печените хора които познавам).Не се сърди на колегите , но всички съвети които ще прочетеш тук, те ти ги дават единствено с цел да ти помогнат и то от личен горчив опит.И за много неща са прави.
                        Екипировка!!!!Тази дума ще я срещаш доста често.Тя е като ония виц за Гарабед, който отивайки на първия си парашутен скок си подрежда багажа по списък:"потник,гащи,чорапи,гащи,сапун,гащи,кърпа, гащи, гащи, гащи,гащи......
                        Мисля че Калин Кулев (небезизвестен мотоциклетен състезател в няколко дисциплини) беше написал , че ако на едно излизане в гората не падне поне десет пъти той все едно не е карал. Виждала ли си пълна екипировка за ендуро?Колко хора които карат скутер имат повече от каска?
                        За парите: аз съм на 32 год, мотор си купих на 27(две години след като започнах работа-всяка стотинка отиваше за каузата),а за такъв си мечтая от 14 годишен.Просто нямаше кой да ми го купи.По-добре е да имаш какво да е , отколкото да нямаш нищо.
                        Как да убедиш бащат ти: във форума има тема "Най-лошото падане в стажа ви на ендурист " или нещо подобно.В нея Събин (един от най-вещите ендуристи в България) беше писал , че най лошата му травма е когато един автомобил го е ударил отстрани в мотора и му е счупил крака(или глезена беше ,ни си спомням точно).А Събин има сигурно десетки или дори стотици хиляди километри из горите и сигурно хиляди падания(поне от това което съм чувал за него-по добре може да каже той).Между впрочем мнението на доста ендуристи (в това число и моето) е , че асфалта е доста по-опасен от гората особено със скутер(просто никой не те вижда-особено в София където задръстванията , бакшишите и олигофрените които са си взели книжката за агне , не са прецедент а правило).С купуването на скутера , баща ти хич не ти е направил услуга.
                        Другия вариант е да си изработиш парите сама.Тогава никой не може да ти каже как да си ги харчиш-те са си твои ,никой не ти ги е дал.
                        Що се отнася до робуването на машината-то си е до човек.Мен страшно много ме дразни когато нещо не е наред или когато нещо е направено мърляшки.И въпреки всичко карам известно време докъто се посъберат няколко неща и ги оправям наведнъж (мразя да претупвам нещата).
                        Когато искаш помощ уточнявай!!! Какви бяха тия фишеци за кросовите истории.Дай повече инфо.Колко си висока ,колко тежиш,занимавала ли си се със спорт ,колко си карала и какво, на какъв терен, не да се хваане някой да ти обяснява как се завива ,а ти да му извъртиш завоя на задна гума.Казвай пък ако ми е по силите ще помагам. Всеки нов член в семейството е добре дошъл.
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

Джон Кенеди

Коментар

Приятелите вече си ги намерила! Достатъчно е че имаш мотор(независимо какъв)-вече си от наште.Загледай се по улиците и ще ти направи впечатление , че моторджиите са единствените които си махат когато се разминават(най-често без въобще да се познават). Ако някъде се изръсиш и наблизо има моторист , той ще е първия който ще спре да види какво става.Когато се натресох в москвича на Бистрица нито един автомобил не спря , но за този един час който чаках да дойдат да ме приберат покрай мен минаха може би около десет ендура(на Бистрица има много популярно трасе за каране офф , а беше и събота) и абсолютно всички спряха да ме питат как съм, въпреки че се суетях около обекта на краш-теста и видимо бях в перфектна кондиция (за което благодаря на всички-но аз друго не съм и очаквал , ендуристите са най-печените хора които познавам).Не се сърди на колегите , но всички съвети които ще прочетеш тук, те ти ги дават единствено с цел да ти помогнат и то от личен горчив опит.И за много неща са прави.
                          Екипировка!!!!Тази дума ще я срещаш доста често.Тя е като ония виц за Гарабед, който отивайки на първия си парашутен скок си подрежда багажа по списък:"потник,гащи,чорапи,гащи,сапун,гащи,кърпа, гащи, гащи, гащи,гащи......
                          Мисля че Калин Кулев (небезизвестен мотоциклетен състезател в няколко дисциплини) беше написал , че ако на едно излизане в гората не падне поне десет пъти той все едно не е карал. Виждала ли си пълна екипировка за ендуро?Колко хора които карат скутер имат повече от каска?
                          За парите: аз съм на 32 год, мотор си купих на 27(две години след като започнах работа-всяка стотинка отиваше за каузата),а за такъв си мечтая от 14 годишен.Просто нямаше кой да ми го купи.По-добре е да имаш какво да е , отколкото да нямаш нищо.
                          Как да убедиш бащат ти: във форума има тема "Най-лошото падане в стажа ви на ендурист " или нещо подобно.В нея Събин (един от най-вещите ендуристи в България) беше писал , че най лошата му травма е когато един автомобил го е ударил отстрани в мотора и му е счупил крака(или глезена беше ,ни си спомням точно).А Събин има сигурно десетки или дори стотици хиляди километри из горите и сигурно хиляди падания(поне от това което съм чувал за него-по добре може да каже той).Между впрочем мнението на доста ендуристи (в това число и моето) е , че асфалта е доста по-опасен от гората особено със скутер(просто никой не те вижда-особено в София където задръстванията , бакшишите и олигофрените които са си взели книжката за агне , не са прецедент а правило).С купуването на скутера , баща ти хич не ти е направил услуга.
                          Другия вариант е да си изработиш парите сама.Тогава никой не може да ти каже как да си ги харчиш-те са си твои ,никой не ти ги е дал.
                          Що се отнася до робуването на машината-то си е до човек.Мен страшно много ме дразни когато нещо не е наред или когато нещо е направено мърляшки.И въпреки всичко карам известно време докъто се посъберат няколко неща и ги оправям наведнъж (мразя да претупвам нещата).
                          Когато искаш помощ уточнявай!!! Какви бяха тия фишеци за кросовите истории.Дай повече инфо.Колко си висока ,колко тежиш,занимавала ли си се със спорт ,колко си карала и какво, на какъв терен, не да се хваане някой да ти обяснява как се завива ,а ти да му извъртиш завоя на задна гума.Казвай пък ако ми е по силите ще помагам. Всеки нов член в семейството е добре дошъл.
                          Ха, ами не е точно така това, че щом имаш мотор моторджиите ти викат здрасти . Преди седмица се пребих много лошо( не бях виновна аз, а една ....! с една кола..), със мозъчно сътресение съм хем бях с каска, и с пукнато коляно , и цялата насинена.. Е бях в безсъзнание около 2 мин, като се събудих видях някакви рокери гледат и нещо си подръпват мустаците , чак моите хора( с които караме) когато дойдоха, тогава ме преместиха от улицата на тротоара..
                          Сега за екипировката, както казах имам каска и ръкавици сега събирам парички за протектори, наколенки и... екипче искам синичко с бяло (щото съм със сини очи) . Най- лошото сега е, че баща ми каза че няма да карам повече .. Сега още ме боли всичко, но сигурно след още няколко дни само ще го чакам да излезе за работа и бръм да ме няма ..
                          А за кросовите истории... да кажем че има един човек в семейството, който се занимава с мотокрос или по скоро се занимаваше.. аз просто от него се запалих по моторите и.. абе дълга история, едва ли ще ви е интересна Висока съм 178 см, тежа 60 кг, занимавала съм се със спорт да- почти през целия си живот. На 6 започнах с баскетбол- до 14(НСА), спрях защото ми правиха операция на коляното. После 1 година волейбол в ЦСКА. От 15 до сега тренирам плуване . Карала съм винаги когато ми падне (ако мога така да се изразя). Първия мотор, които карах, ако не се лъжа беше Малагути бях мн малка.. Имам вила на Щъркела ( така му викате май) и там съм карала повечето пъти- знаете какъв е терена- планински . За завиването- знам, но съм сигурна че колкото и да знам има какво да науча от вас момчета. Един ден може и да стана много добра, но за сега си знам възможностите Искам да се науча да скачам, да карам по агресивно и да се справям в тежки ситуации и терени .

Коментар

Най- лошото сега е, че баща ми каза че няма да карам повече ..
                            На 16 годишна възраст , чаках баща ми да заспи и в два часа през нощта влизах на пръсти за да му свия ключовете от москвича (това не го правете защото не е правилно ).Ако наистина имаш желание , НИЩО не може да те спре!В началото мрънкат, но после претръпват и спира да им прави впечатление.

като се събудих видях някакви рокери гледат и нещо си подръпват мустаците
                            За съжаление понякога има и такива случаи.

А за кросовите истории... да кажем че има един човек в семейството, който се занимава с мотокрос или по скоро се занимаваше.. аз просто от него се запалих по моторите и..

Ти с това трябваше да започнеш-кво ни правиш балами?Аз реших (а май не само аз) , че едва пазиш равновесие и ще трябва да започваме от А и Б , та си изтрих клавиатурата от писане.В семейството имаш готов учител , очевидно имаш основата , съвсем прилична физика(въпреки че повечето ендуристи са като бичета), сериозна спортна кариера и само трябва да хванеш някой печен ендурист до ти покаже спецификата на ендурото и после каране.Въпреки сериозния ми стаж на асфалт , на черно и аз имам да уча тъй че успех.

Джон Кенеди

Коментар

Най- лошото сега е, че баща ми каза че няма да карам повече ..
                              На 16 годишна възраст , чаках баща ми да заспи и в два часа през нощта влизах на пръсти за да му свия ключовете от москвича (това не го правете защото не е правилно ).Ако наистина имаш желание , НИЩО не може да те спре!В началото мрънкат, но после претръпват и спира да им прави впечатление.

като се събудих видях някакви рокери гледат и нещо си подръпват мустаците
                              За съжаление понякога има и такива случаи.

А за кросовите истории... да кажем че има един човек в семейството, който се занимава с мотокрос или по скоро се занимаваше.. аз просто от него се запалих по моторите и..

Ти с това трябваше да започнеш-кво ни правиш балами?Аз реших (а май не само аз) , че едва пазиш равновесие и ще трябва да започваме от А и Б , та си изтрих клавиатурата от писане.В семейството имаш готов учител , очевидно имаш основата , съвсем прилична физика(въпреки че повечето ендуристи са като бичета), сериозна спортна кариера и само трябва да хванеш някой печен ендурист до ти покаже спецификата на ендурото и после каране.Въпреки сериозния ми стаж на асфалт , на черно и аз имам да уча тъй че успех.
                              Не ви правя балами. "Готовия учител" отказа да ме учи за това писах . Ами де го този ендурист ?! Вече нямам търпение, толкова ми се кара.. че направо ми се плаче Емо, ти навит ли си ? Сега като гледах снимките из форума, видях една позната муцуна- казва се Георги (Гоги) май нещо за Виктори се състезава, не съм много наясно за какво точно се състезава... . Та като нищо може и вас да ви познавам

Коментар

В началото мрънкат, но после претръпват и спира да им прави впечатление.

...за съжаление със всичко е така...и алкохол и цигари и наркотици и...и .....и .... и...и най-лошото е че вече 8 годишните са с пакетче цигари в джоба и са захапали по една кога върят...

но ти вече си на 19, пълнолетна си и закона смята, че сама можеш да взимаш решения, за които естествено си носиш отговорноста

щом закона казва че е така, значи е така и аз съм съгласен със закона-това го намекни и на родителите си, обаче ако не ти дават пари за мотора и така нататък

защо смятам така...така съм възпитан, ако смятате че е неправилно, тогава ме съдете, ако не...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X