Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потресаващи факти...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потресаващи факти...

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
    По добре да сме уплашени и Живи отколкото смели но Мъртви.
    Колега прочете ли поста? Не - сериозно! Прочете ли го? Тука място за смелост няма - само за трезв разсъдък!!! Ако си уплашен по-добре ли караш? Щото ако така язък за Beta-та!!! С какво ще ти помогне ако си наплашен като от караконджул? Няма ли да е по-добре вместо да се плашиш да ЗНАЕШ какво да направиш? Щото аз в тоя смотан сайт не видях НИЩО АМА НИЩО ИНФОРМАТИВНО - колегата Ончо по-горе е направил много повече за нас, отколкото тоя от web сайта...

Дано поне тоя да си го прочел, хайде със здраве и не се хващай да мислиш Гаргалчови работи, но си имай едно на ум!

П.С. Дано да не го приемаш като обида - нищо лично, но не виждам какво печелим като се плашим с призраци!

Коментар

100% ДА.
      Цветан Петров
      "4Х4 АДВЕНЧЪР" ТРОЯН
      0888865583

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
        Колега прочете ли поста? Не - сериозно! Прочете ли го? Тука място за смелост няма - само за трезв разсъдък!!! Ако си уплашен по-добре ли караш? Щото ако така язък за Beta-та!!! С какво ще ти помогне ако си наплашен като от караконджул? Няма ли да е по-добре вместо да се плашиш да ЗНАЕШ какво да направиш? Щото аз в тоя смотан сайт не видях НИЩО АМА НИЩО ИНФОРМАТИВНО - колегата Ончо по-горе е направил много повече за нас, отколкото тоя от web сайта...

Дано поне тоя да си го прочел, хайде със здраве и не се хващай да мислиш Гаргалчови работи, но си имай едно на ум!

П.С. Дано да не го приемаш като обида - нищо лично, но не виждам какво печелим като се плашим с призраци!
        За 41 години съм видял доста кръв ,и си мисля че ще потвърдя предния си пост.Ако не се пазим ние тоест мотористите никой не ни пази.Аз не карам изобщо по щосе ,и не карам защото не искам.
        Не ми се иска някое пияно или заблудено говедо да мине през мен.Те ще ме блъснат с колата а камо ли с мотора.Карам си по баирите а да се трепе който си иска.Това е моето мнение който не му харесва сори.

Коментар

ммммм даааа така е, някои го беше казал така:
          "Има смели пилоти има стари пилоти, но стари смели пилоти няма" !!!

Коментар

Като гледам потресаващите факти ми става лошо меко казано .. това за смели пилото стари пилото незнам не съм пилот, но преди броени секунди имах доста близка среща с Golf 3.. иначе казано поредната барака на пътя с която поредния пишман състезател вчера зел книжка се прави на раладжия по обикновенните пътища. Иначе казано мина покраи мен с наи малко 100 и то е моето платно в завой.Благодарен съм на господ че ме опази ЖИВ и сега се радвам на секи миг.До кога ще продължава да има такива идиоти как може на такъв Т***нар с извинение да се даде книжка има малки деца по пътя а той минава сас 100 . Направо благодарение на господ всичко е Ок. Ако ми беше законен мотора веднага бих извикал полиция и така на татака щеше да му се види малък света, но Уви .. не е законен мотора.. ще се разправяме по др начин.. да не споменавам сега. както и да е жив и здрав съм карайте внимателно и още повече се пазете от такива идиоти на пътя !!!

Коментар

От: До: Потресаващи факти...

Първоначално публикуван от offroad_fen Преглед на мнение
              Като гледам потресаващите факти ми става лошо меко казано .. това за смели пилото стари пилото незнам не съм пилот, но преди броени секунди имах доста близка среща с Golf 3.. иначе казано поредната барака на пътя с която поредния пишман състезател вчера зел книжка се прави на раладжия по обикновенните пътища. Иначе казано мина покраи мен с наи малко 100 и то е моето платно в завой.Благодарен съм на господ че ме опази ЖИВ и сега се радвам на секи миг.До кога ще продължава да има такива идиоти как може на такъв Т***нар с извинение да се даде книжка има малки деца по пътя а той минава сас 100 . Направо благодарение на господ всичко е Ок. Ако ми беше законен мотора веднага бих извикал полиция и така на татака щеше да му се види малък света, но Уви .. не е законен мотора.. ще се разправяме по др начин.. да не споменавам сега. както и да е жив и здрав съм карайте внимателно и още повече се пазете от такива идиоти на пътя !!!
              Е...б му м...а това истина ли е в тоя сайт .Май вече няма да ходя дагледам стънд шоу
              Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                Да гаден но полезен сайт. Аз често го отварям за да си набивам в празната манерка, че с мотора е опасно и не бива шега. А мен най гадно ми е за онзи последния където е с всевъзможна екипировка но пак е в насипно състояние.
                To ako карш като луд като тея п.......и с 360 на 1 гума и в оловен костюм да си пак 6те си ....насипен

Коментар

Трябва да има съзнание,колегиалност и да се уважаваме

Коментар

Първоначално публикуван от G.Grozev Преглед на мнение
                    Трябва да има съзнание,колегиалност и да се уважаваме
                    Много си прав колега,но в нашата държава (то вече имали ...ама...) това няма как да се случи.Затова да си караме по балканите ........чиста работа си е .

Коментар

От: Потресаващи факти...

Колеги , да си караме по балканите вече не е безопасно, не се отпускайте като си мислите "*бал съм мааму ,няаа жива душа тука" ...много се "размножихме" май... и в горите трябва да се слагат светофари вече !
                      Ендурата са повече от всякога . Аз лично като карам по някоя от по-използваните пътеки , стоя "на тръни" ,да не се засечем с някой насрещно движещ се , като се спускам гледам да е на изгасен двигател ,за да се чуе ако идва отдолу някой ...
                      "Суетата, е любимият грях на дявола"!

Коментар

Първоначално публикуван от yurgana Преглед на мнение
                        Колеги , да си караме по балканите вече не е безопасно, не се отпускайте като си мислите "*бал съм мааму ,няаа жива душа тука" ...много се "размножихме" май... и в горите трябва да се слагат светофари вече !
                        Ендурата са повече от всякога . Аз лично като карам по някоя от по-използваните пътеки , стоя "на тръни" ,да не се засечем с някой насрещно движещ се , като се спускам гледам да е на изгасен двигател ,за да се чуе ако идва отдолу някой ...

И това е вярно ,но поне няма коли ,рейсове,камиони,......и тем подобни.Иначе то където и да си риска си го има (то ако става дума лично аз съм се пребивал много-повече с колелото от колкото с мотора)

Коментар

Иска се всеки да кара с акъла си
                          аз предпочитам карането по черни и горски пътища и там трябва да си се пазя сам което е много по добре от колкото карането по градовете

Коментар

Кадрите са направо отвратителни,доста грозна картинка.Да но има нещо друго,лошото е че когато се качим на тези машини и забравяме за всичко друго освен да врътнем ръчката на гаста и да испита ме тръпката от адреналина без да мислим какво може да стане.
                            Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X