Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Потресаващи факти...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Потресаващи факти...

BikerBoyy, аз лично ти благодаря за това:
    Първоначално публикуван от BikerBoyy Преглед на мнение
    Когато гледах този материал направо тръпки ме побиваха...

http://home1.gte.net/res0ak9f/bike.htm ...
    И МИСЛЕТЕ КОГАТО КАРАТЕ!!!
    Неотдавна, и аз участвах в такава безумна и кървава баня с фатален край!
    Мойта психическа травма я получих и може би ще си остане до края на живота ми!!!
    НО този сайт ще го разпространя из моите познати,мотористи,на които все още не им е дошъл акъла и им се струва шега работа,снимки ако трябва ще принтирам-да го видят косвенно,а не един ден и те да са участници!!!

П.С. Извинявам се за черногледството си!!!
    "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
    А+
    LZ1DRZ

Коментар

Колеги,
      вижте и под друг ъгъл нещата с пистаците.Като шофирам и мине някой моторист-ами че той ми е "точка" в огледалото и в следващата половин секунда ме е изпреварил.Аз дето съм на 27 понякога нямам време да се дръпна от лентата,камо ли някой по възрастен водач или жена шофьор.Е питам аз,нормално ли е да се дава 250 по пътните артерии-кажете ми как да опазиш подобен пилот?????Автомобилът е тромав,много по-тромав от мотора.Да виновни са и шофьорите-особено поплювковците дето прават обратен завой без мигач,но и питовите мотори като навъртат тая ненужна газ.Както каза Ясен-ето им Серес да идат да си дават газ момчетата , да лягат в завоите.Сигурен съм че там и да падне с 200 при хубав екип ,няма какво да посрещне с тяло-я стълб,я мантинелаи дори и при 200 ще мине с уплаха и леки травми.Отделно тоя прашен ,постоянно менящ си настилката асфалт-ами не става така.

Коментар

Абе да не се лъжем ама пистовите мотори си вървят все над 200.Не знам ама с тази скорост няма реакция от никоя страна.Наистина да караш пистов мотор150-180 конски сили с 90км си е смешно.Но трябва да се пазим всички защото нали виждате.Няма лабаво направо моргата-донори.
        Гадна работа.

Коментар

Първоначално публикуван от zbytsam Преглед на мнение
          Колеги,
          вижте и под друг ъгъл нещата с пистаците.Като шофирам и мине някой моторист-ами че той ми е "точка" в огледалото и в следващата половин секунда ме е изпреварил.Аз дето съм на 27 понякога нямам време да се дръпна от лентата,камо ли някой по възрастен водач или жена шофьор.Е питам аз,нормално ли е да се дава 250 по пътните артерии-кажете ми как да опазиш подобен пилот?????Автомобилът е тромав,много по-тромав от мотора.Да виновни са и шофьорите-особено поплювковците дето прават обратен завой без мигач,но и питовите мотори като навъртат тая ненужна газ.Както каза Ясен-ето им Серес да идат да си дават газ момчетата , да лягат в завоите.Сигурен съм че там и да падне с 200 при хубав екип ,няма какво да посрещне с тяло-я стълб,я мантинелаи дори и при 200 ще мине с уплаха и леки травми.Отделно тоя прашен ,постоянно менящ си настилката асфалт-ами не става така.
          Между другото нещото, което ме стресира в Солун повече от страхотното задръстване, бяха профучаващите от двете ми страни мотористи. Е не бяха със 200 но пак си беше страшничко.

Коментар

Първоначално публикуван от leo Преглед на мнение
            Между другото нещото, което ме стресира в Солун повече от страхотното задръстване, бяха профучаващите от двете ми страни мотористи. Е не бяха със 200 но пак си беше страшничко.
            Те там отвсякъде профучават! Най-страшно е като рече някой да се престрои примерно от крайно ляво в крайно дясно платно и всички зад него скачат на спирачките! Ама всички пазят мотористите, може би защото и тези дето карат коли и те са мотористи! Така ако караха в България мотористите досега един нямаше да е останал жив моторист!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
              Те там отвсякъде профучават! Най-страшно е като рече някой да се престрои примерно от крайно ляво в крайно дясно платно и всички зад него скачат на спирачките! Ама всички пазят мотористите, може би защото и тези дето карат коли и те са мотористи! Така ако караха в България мотористите досега един нямаше да е останал жив моторист!
              В тоя ред на мисли, преди години още ми беше хрумнало, какво щеше да е ако не даваха "Б" категория без стаж в "А"???

Коментар

Първоначално публикуван от mr_n00n3 Преглед на мнение
                В тоя ред на мисли, преди години още ми беше хрумнало, какво щеше да е ако не даваха "Б" категория без стаж в "А"???
                Инструкторите и тия дето дават категориите щяха да печелят още повече парички на черно.
                Там хората не просто имат категории, а си карат! И днеска кара кола, ама утре е на скутер или мотор и по този начин вижда реално и двете страни на медала!
                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                  Инструкторите и тия дето дават категориите щяха да печелят още повече парички на черно.
                  Там хората не просто имат категории, а си карат! И днеска кара кола, ама утре е на скутер или мотор и по този начин вижда реално и двете страни на медала!
                  А, ако стажа е 1-2 години? Абе какво съм тръгнал да го бистря - едва ли ще се случи!

Коментар

А, ако стажа е 1-2 години? Абе какво съм тръгнал да го бистря - едва ли ще се случи!
                    ако те карат да ядеш 2 години шкембе чорба, за да обикнеш родната кухня как ще се почувстваш

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                      ако те карат да ядеш 2 години шкембе чорба, за да обикнеш родната кухня как ще се почувстваш
                      Колега - тука говорим за нещо МНОГО по различно!!! За отговорност и за живота на останалите - не може някакво лапе с IQ -50 и прекалено много хормони да убива хора по пътя, защото не знае какво е да си върху двутактово ендуро!!! Малко по-горе имам пост със случай на точно такъв "герой"! Тъпия, на*бан пе*ал даже не се обърна, при положение, че ясно можеше да види как се отъркалях заради идиотския му маниер на каране!!! Айде да не я подхващаме, а?

А в този контекс - аз мога да намалям оборот всеки път когато наближа турист и да поздравявам - за да не им пробивам ушите и да знаят, че хора има и между нас!
                      Последно редактирано от господин никой; 04-04-08, 11:19. Причина: typo... П.С. добавка...

Коментар

Колега - тука говорим за нещо МНОГО по различно!!! За отговорност и за живота на останалите - не може някакво лапе с IQ -50 и прекалено много хормони да убива хора по пътя, защото не знае какво е да си върху двутактово ендуро!!! Малко по-горе имам пост със случай на точно такъв "герой"! Тъпия, на*бан пе*ал даже не се обърна, при положение, че ясно можеше да види как се отъркалях заради идиотския му маниер на каране!!! Айде да не я подхващаме, а?

А в този контекс - аз мога да намалям оборот всеки път когато наближа турист и да поздравявам - за да не им пробивам ушите и да знаят, че хора има и между нас!
                        те и без тва ся искат маика си и баща си, за да си изкараш книжка, апа ако се въведът и тия две години, ще осетиш как много хора ще дадът парите си не за книжка, а за нещо друго и въпреки тва ще карат мпс-та.Дали така е по добре?

Коментар

Първоначално публикуван от T-1000 Преглед на мнение
                          те и без тва ся искат маика си и баща си, за да си изкараш книжка, апа ако се въведът и тия две години, ще осетиш как много хора ще дадът парите си не за книжка, а за нещо друго и въпреки тва ще карат мпс-та.Дали така е по добре?
                          Извинявам се за горния пост - прав си колега... просто си мисля, ако някой по-зелен и от мен, ако беше там какво щеше да стане... нещо като в този сайт... Всеки път като се сетя и побеснявам! Иначе да - прав си!

Коментар

бати потресаващите гледки !!!
                            винаги съм знаел че пистарките са ковчези ама така като ти се поднесе информацията с количество направо настръхваш

айде в гората - бавно и весело
                            EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

вижте и аз на какво потресаващо клипче се натъкнах днес http://vbox7.com/play:b2ccc882

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                                ...айде в гората - бавно и весело
                                +1

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X