Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Убиец

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Убиец

Има си закон.Има си присъди за опит за предумишлено убийство.Ако пък мине метър и излезе сух от мокрото...е тогава други ще са му съдниците.
    За мен лично решението е крайно и извън правилата на форума и закона.Пък да видим какво ще стане в действителност...
    Последно редактирано от slatanic; 12-04-15, 23:33. Причина: добавка
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
      Ако помнех нямаше да питам! Т.е. по закон мотор може да изпреварва на забранен участък?
      Забранено изпреварването на автомобили и мотоциклети с кош! Лесно е да се направи заключение!
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Ако се прегледат видеозаписите на моториста ще стане ясно кой и къде е пишкал на криво, но каквото и да се е случило преди това, такъв предумишлен опит за убийство не може да се причисли към нормалното човешко поведение.
        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
          Забранено изпреварването на автомобили и мотоциклети с кош! Лесно е да се направи заключение!
          Извинявай, ама не разбрах! Какво изпреварваше мотора преди да стигне до голфа? И още един път - голфаджията е за за затвора! Но според мен и мотоциклетиста е за акт след като прегледах видеото!
          יעבור
          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
            Ако се прегледат видеозаписите на моториста ще стане ясно кой и къде е пишкал на криво, но каквото и да се е случило преди това, такъв предумишлен опит за убийство не може да се причисли към нормалното човешко поведение.
            Абсолютно съгласен!
            יעבור
            «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
              Шофьора на голфа е пълен идиот! Но хора, да попитам - нормално ли е да изпреварваш даже с мотор на забранен участък? Още един път, за да не ме заподрозрете в преднамереност - голфаджията е за затвора!
              Мотоциклетът е без кош.
              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                Мотоциклетът е без кош.
                Ясно, т.е. мотоциклет без кош може да изпреварва навсякъде, включително и да пресича непрекъснатата линия. Щом е така се извинявам. Не съм го знаел.
                יעבור
                «И това ще мине»

Коментар

Мотоциклетът е без кош.
                  Само, че е забранено да бъдат изпреварвани автомобили и мотоциклети с кош, а не те да изпреварват. А иначе това няма никакво отношение към конкретния случай. Мотористът е за акт, но шофьора на голфа си е за затвора, както беше отбелязано.
                  Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Аз на видеото на стоп кадър виждам прекъсната от дясно маркировка,което мр кара да исля,че към момента на изпреварване /говоря за първото/ няма нарушение,но дори и да има този с голфа е за затвор в негри с големи ....

Коментар

Що пишете глупости сега. Дори и да е нарушил правилата моториста, надали е за смъртна присъда, която веднага да бъде изпълнена още на пътя.
                      Шофьора на леката кола съвсем предумишлено прави опит за убийство.

Коментар

Мотоциклетът е без кош.
                        И това отменя половината правилник ли!?
                        Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                        Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от silverfox Преглед на мнение
                          Само, че е забранено да бъдат изпреварвани автомобили и мотоциклети с кош, а не те да изпреварват. А иначе това няма никакво отношение към конкретния случай. Мотористът е за акт, но шофьора на голфа си е за затвора, както беше отбелязано.
                          Абе и аз така го разбрах, ама ми казаха, че не съм прав!
                          יעבור
                          «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от kok4o1 Преглед на мнение
                            Що пишете глупости сега. Дори и да е нарушил правилата моториста, надали е за смъртна присъда, която веднага да бъде изпълнена още на пътя.
                            Шофьора на леката кола съвсем предумишлено прави опит за убийство.
                            Вярно, просто попитах не нарушава ли правилника и моториста преди случката с голфа? Което абсолютно няма отношение към идиота с голфа, когото моториста опита да изпревари абсолютно правилно.
                            יעבור
                            «И това ще мине»

Коментар

Още едно от днес (9-та секунда).
                              В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
                                Още едно от днес (9-та секунда).

И пак бял голф....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X