Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Бат Ристе,стига бе човек.Досега си мислех че ги дрънкаш ей така,на майтап,ама ти наистина говориш сериозно.......Не че нещо,ама ме избива на смях(не че това има значение,само го споменавам за протокола,и съм сигурен че всеки здраво мислещ човек го сполита същото).Стига с тази гума тип ''галош'' и мотор за 1000 лева дето излизал навсякъде и нямало място да не го качи,ако наистина го мислиш........ами смешно е бе човек.Нищо лично към теб,просто това хвалене с тази Ямаха....същото и като хваленето на оня Сузук(пУкойника) дето кара,е малко дразнещо.То,и аз мога да си пиша в някоя тема глупости,ама вече не ми прилича на годините,би било подходящо,ако сме в предучилищна възраст и гледаме Ну пагади.Та така.
    Yamaha Yz450F
    Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
    Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Eдно ендуро състезание не включва само една хард пътека и който я качи пръв...
      Ендурото е съвкупност от техники както от траял, така и от мотокрос даже и рали. На всяко състезание си има различни участъци- и затворено трасе и пътеки и рали участъци, където от машината се изисква и мощност и окачване и т.н. ... Затова победителят не се определя по това колко е як да може да си износи мотора по всяка пътека, а побеждава този, който има съвкупността от различни умения на мотор.
      П.п. Животе, това не го пиша директно към теб, пиша го като вметка в темата и не влизам в дискусията, защото не съм карач. Но да нося мотора по някоя пътека, за да се похваля после къде съм го износил- не е моят стил.
      Това е дъвкано, че и мотор за 500лв може да се изкара, където ще излезе и такъв за 15000, но го няма удоволствието и адреналина от това цялото нещо... поне аз не виждам смисъл
      Но различни хора, различни идеали. Всеки кара колкото може и както му е кеф!

П.п. 2: Пачароз, тази седмица ако остане време идвам на трасето да падам.
      Yamaha WR 200

Коментар

• От: Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от chemomche Преглед на мнение
        Аз експерт никога не съм писал че съм(ако за мен става въпрос), аз съм хоби ендурист, даже ниско ниво хоби, като стана експерт първо на теб ще кажа, даже и тема ще пусна или още по-добре във всяка тема във форума ще го напиша, та всички да знаят колко голям карач съм, че и снимки на пластмасовия ктм ще видиш къде съм го качил.
        Те го моя "пластмасов" КТМ
        [ATTACH=CONFIG]659613[/ATTACH]
        Много хубав мотор,от шоколадово яйце ли ти се падна,със здраве да си го караш и най вече безаварийно,но и дори нещо да се счупи не унивай,ползвай капчица.

Коментар

Първоначално публикуван от speedrifter Преглед на мнение
          Eдно ендуро състезание не включва само една хард пътека и който я качи пръв...
          Ендурото е съвкупност от техники както от траял, така и от мотокрос даже и рали. На всяко състезание си има различни участъци- и затворено трасе и пътеки и рали участъци, където от машината се изисква и мощност и окачване и т.н. ... Затова победителят не се определя по това колко е як да може да си износи мотора по всяка пътека, а побеждава този, който има съвкупността от различни умения на мотор.
          П.п. Животе, това не го пиша директно към теб, пиша го като вметка в темата и не влизам в дискусията, защото не съм карач. Но да нося мотора по някоя пътека, за да се похваля после къде съм го износил- не е моят стил.
          Това е дъвкано, че и мотор за 500лв може да се изкара, където ще излезе и такъв за 15000, но го няма удоволствието и адреналина от това цялото нещо... поне аз не виждам смисъл
          Но различни хора, различни идеали. Всеки кара колкото може и както му е кеф!

П.п. 2: Пачароз, тази седмица ако остане време идвам на трасето да падам.
          Иво аз моят стил на каране съм го избрал след дълго лутане,стилът се нарича Ендуро-Мазохизъм,а именно,влачене,тикане,бутане и носене по трудно достъпни пътеки,от това изпитвам удоволствие,колкото по трудно толкова повече адреналин,извинявай ама да ходя само да си горя бензина и да бера студ по Средна гора няма да стане,едно каране там ми струва 30лв и вечерта нищо не съм разбрал.В Стара планина не мога да похарча 10лв и после една седмица не се сещам за мотор,отслабнал с 5кг,всяко едно мускулче боли,и така до следващия уикенд.

Коментар

• Re: От: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
            Иво аз моят стил на каране съм го избрал след дълго лутане,стилът се нарича Ендуро-Мазохизъм,а именно,влачене,тикане,бутане и носене по трудно достъпни пътеки,от това изпитвам удоволствие,колкото по трудно толкова повече адреналин,извинявай ама да ходя само да си горя бензина и да бера студ по Средна гора няма да стане,едно каране там ми струва 30лв и вечерта нищо не съм разбрал.В Стара планина не мога да похарча 10лв и после една седмица не се сещам за мотор,отслабнал с 5кг,всяко едно мускулче боли,и така до следващия уикенд.
            А аз си мислех че тука раздела е мотоциклети (enduro), а не влачене,тикане,бутане и носене ендуро.
            Животе, то щом ти е толкова скъпо, направо недей да го палиш мотора, само тикане. Две варени яйца на 100км ще ти гори.

Имаше едно време(па може и още да го има) един, "лудия" му викаха - той като дойде баир, разпрягаше магарето от каруцата и впрягаше себе си, че да не се мъчи магарето.

Коментар

А аз си мислех че тука раздела е мотоциклети (enduro), а не влачене,тикане,бутане и носене ендуро.
              Животе, то щом ти е толкова скъпо, направо недей да го палиш мотора, само тикане. Две варени яйца на 100км ще ти гори.
              Сега професоро,ще ми отговориш ли какво значи думата Ендуро.
              Това към кой тип Ендуро спада.

Познаваш ли ги.

А може ли и това да коментираш.

Историята за двамата победители е много интересна.
              Ще я разкажа накратко, трасето от 85мили около 150км е било изключително трудно И СЕ Е НАЛОЖИЛО ДВАМАТА ДА СИ ПОМАГАТ един на друг НА МНОГО МЕСТА!!!
              Най-накрая са попаднали в една река с прагове, които са били невъзможни за преминаване. Джарвис е помогнал на Гомез да излезе, но е останал в реката докато 5 човека от публиката не са го намерили и издърпали с въжета.
              Гомез казва, че после си е БУТАЛ САМ мотора в реката час и половина.

Когато е пристигнал на поляната преди финала, Гомез е чакал 30мин да дойде Джарвис и ЗАЕДНО са пресекли финала.

Коментар

А това към кой тип Ендуро е.

Коментар

• Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Да, и Джарвис и Гомез са бутали защото им е скъп бензина.
                  Не знам да се смея ли или да те съжалявам, щом си мислиш, че твоето "каране" има нещо общо с това на Джарвис.

Коментар

• От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Да, и Джарвис и Гомез са бутали защото им е скъп бензина.
                    Не знам да се смея ли или да те съжалявам, щом си мислиш, че твоето "каране" има нещо общо с това на Джарвис.
                    Нали не трябва да бутат,кой ти е казал че моето каране има нещо общо с тяхното каране,и къде ме видя да карам та правиш сравнение,на клиповете ясно се вижда че бутам.

Коментар

Я почни да гледаш това че от тия клипове много си възбуждаш та и Купена ще качиш.

http://www.btv.bg/videos/seriali/vid...li_po_bTV.html
                      МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                        Я почни да гледаш това че от тия клипове много си възбуждаш та и Купена ще качиш.

http://www.btv.bg/videos/seriali/vid...li_po_bTV.html
                        Стоян Пачарозов да поведе хорото,Стоян Пачарозов.

Коментар

Я вземи та изпрати този клип на "България търси таланти" 100% си вътре.

https://www.facebook.com/photo.php?v=701360089889010
                          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

• Re: От: Re: Yamaha XT 350 Alen Delon's bike....

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                            на клиповете ясно се вижда че бутам.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
                              Я вземи та изпрати този клип на "България търси таланти" 100% си вътре.

https://www.facebook.com/photo.php?v=701360089889010
                              На мен ли така ми се вижда или на 1.04 минута вадят мотор с въже,и това ако е каране.

Коментар

Кво ти става бе.

Олеле майко,тази снимка направо кърти,Пачароз каква е тази излагация,аз никъде не виждам да караш.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X