Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам въпрос за карането на задна гума.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да попитам следното (каране на задна гума)

Първоначално публикуван от ivo6054 Преглед на мнение
    Аз искам да се оплача. Изправям го от 3-та понякога и от 2-ра превключвам скоростите до 5-та във въздуха карам но някакси немога да му хвана кантара карам докато влезне във високи убороти и пада. Бих искал да се науча да му държа кантар на една скорост но не мога за сега може би си има някаква специална техника обяснете моля ви.
    Това не се обяснява,а се усеща.

Коментар

Асен_дп знам че е така колега но все пак за всичко си има приказка.

Коментар

Както каза CECO_KANGOTO и не само той, машината трябва да се усеща !
        Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:07. Причина: Усеща
        Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
        [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
          Както каза CECO_KANGOTO и не само той, машината трябва да се осеща !

Не става само с усещане,трябва и самата машина да може.Моя мотор съм го пробвал по всякакви начини включително и тук написаните.Повярвай ми не става.Дори и Даниел Гьорев пробва от форума.Просто си иска по голям зъбак отзад и тогава ще може.
          [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
          [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
            Не става само с усещане,трябва и самата машина да може.Моя мотор съм го пробвал по всякакви начини включително и тук написаните.Повярвай ми не става.Дори и Даниел Гьорев пробва от форума.Просто си иска по голям зъбак отзад и тогава ще може.
            Има хора който могат.С такова Кавазаки един мой приятел кара по два километра.Не е нужен само як мотор,трябва и много усет.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Има хора който могат.С такова Кавазаки един мой приятел кара по два километра.Не е нужен само як мотор,трябва и много усет.
              Дай го този познат,така както е в момента ако го направи ще го черпя каквото иска отзад съм с 43 зъба,най-вероятно оригиналните на брой.
              [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
              [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                Дай го този познат,така както е в момента ако го направи ще го черпя каквото иска отзад съм с 43 зъба,най-вероятно оригиналните на брой.
                Няма значение може на 1ва с 5 км и пак ще върви на задна гума само да си на кантар.

Коментар

До: Имам въпрос за карането на задна гума.

А бе аз ко става въпрос съм виждал и с минсК 125(най-скапания мотор за мен) задна около 300-400 метра толкоз разтояние имаше човека със скорост около 60-70 км/ч.Не е от мотора хора, Всичко е до човек и до каране.
                  Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:08.
                  Ако не бях луд, щях да съм ненормален!!!!!.

Коментар

От: Имам въпрос за карането на задна гума.

Хора, аз съм на 14, ама от 2 години се мъча с един крос 125cc - имитация на хонда "китайско" и още не мога да намеря баланса, може би защото е много къс. Някой може ли да каже нещо по въпроса с намирането на баланса.
                    Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:09.

Коментар

Я някоЙ да сподели мнение за карането на клх 250 на задна?
                      Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:10. Причина: "някой" се пише с "Й" накрая, а не с "И". "Някои" е множествено число.
                      Балкан 50--->Минск 125--->Кавазаки КЛХ 250---> Beta RR 525 Factory 2009

Коментар

От: До: Искам да попитам следното (каране на задна гума)

И аз съм нов не се пробвай без профисионалист да правиш каквито и да било трикове и финтове. Сега мотора ми е с изкривен цилиндър счупено боди гумата е опряла в двигателя. По точно се блъснах във стена. Сега ме боли глава за мотора

Коментар

Момчета,вече не е актуално карането на задно колело! Модата е каране на предно! Дръжте си крака на задната спирачка,сядайте по-назад (при по-слабите матори ) и смело давайте газ
                          Успех!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X