Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Имам въпрос за карането на задна гума.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Искам да попитам следното (каране на задна гума)

Е така и така, тука е темата за каране на задна гума ... Имам една yamaha xt 600 86г. - малко дъртичка, меко казано, но мен си ме устройва ...... А по същество - пробвах се няколко пъти да я карам на задна, ама нещо ми се удава само на 1-ва. На 2ра се опитва да се вдигне, ама май мощност не й достига и аз не_знам какво. Та въпросът ми е, някой ако има такъв мотор, при него как стоят нещата, на коя скорост се вдига и колко време горе-долу кара ??
    Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 16:59.

Коментар

Аз предполагам, че проблема не е в мотора. Той си има достатъчно мощност за каране на задна гума, но както пише по горе, фактора за карането на задна гума си е повече техника и опит отколкото силата на мотора. А за вдигането на по-високи предавки от 1-ва вече си иска и повечко коне де....

Коментар

Първоначално публикуван от BukToP Преглед на мнение
        Аз предполагам, че проблема не е в мотора. Той си има достатъчно мощност за каране на задна гума, но както пише по горе, фактора за карането на задна гума си е повече техника и опит отколкото силата на мотора. А за вдигането на по-високи предавки от 1-ва вече си иска и повечко коне де....
        Ахам, значи ще продЪлжавам да търся причината в себе си ...... Ама Все пак ... на 2ра или на 3та - някоЙ карал ли е въпросен мотор на задна?
        Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:00.

Коментар

Хр-а съм го карал на задна на втора може и на трета но не съм го пробвал аз понеже още се уча
          Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
          Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
            Хр-а съм го карал на задна на втора може и на трета но не съм го пробвал аз понеже още се уча
            За 250-тка ли става въпрос, че аз имам такъв и ако става за него въпрос да кажеш чалъма в какви обороти и как го изправяш
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

XR 600 не 250
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Всеки мотор си има "чалъм" на каране на задна гума и за задържането на кантара . Също така трябва да знаеш, че по-мощните мотори се карат повече на задна и по-лесно им се лови кантара. Доколкото знам, твоят мотор е 125сс ( като моя ) на такъв мотор вече доста съм изпекъл , моя го държа на кантар на 2,3 и 4 и минавам по 150 , 200 метра . Техниката на вдигане на такъв тип мотор е следната :
                - Като тръгваш, изрязваш мотора на 1 и след като включиш 2, го изрязваш отново, докато приближи бързите ( при около 7000hp)
                - След това се приплъзваш леко назад по седалката и преместваш тежестта си в задния край
                - Едновременно с това и леко дърпаш кормилото и го изправяш без проблем .
                - Подаваш и отнемаш от газта, докато не уловиш кантара , след като го уловиш, му слагаш друга скорост и така до където можеш

НА всеки 10 . спирай за околко 5 мин., за да ти отпочинат ръцете Иначе ще почнеш много глупости да правиш
                Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:05.
                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                  ... докато приближи бързите ( при около 7000hp)
                  Сигурно имаш предвид 7 000 оборота, а не конски сили (т.е. rpm)?
                  Hristo Draganov
                  http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Лесно изглежда ама не е.Обърнах се един път и са нещо не карам на задна гума :Д
                    Ама ми се иска
                    [img]http://i.data.bg/06/10/24/101397_orig.jpg[/img]

Коментар

Абе слагаш си на гърба и на дупарата по една по-голяма възглавница и газ!
                      Hristo Draganov
                      http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

http://www.zazz.bg/play:a16de32f
                        ето така трябва да се кара на задна
                        [IMG]http://htftp.domainbg.com/didkata_s/Avatars/lqto.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение
                          В подписа ми има сайт,като влезеш,цъкаш на екип и там Цецо Минков е твоят човек,стига да го хванеш когато има свободно време,защото е много зает.
                          Успех
                          За каране по табаните на чукурово трябва ли такива.
                          Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Първоначално публикуван от zaiko1234 Преглед на мнение
                            За каране по табаните на чукурово трябва ли такива.
                            Познаваме ли се
                            MG RACING

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav_7140 Преглед на мнение

Познаваме ли се
                              Ми да самоче аз карам КАМАЗ а ти КРАЗ ВИЖ линка ми и освем това ти караш мотор а аз джипка викат ми заико.
                              Последно редактирано от Пламен Ковачев (zaiko1234); 27-10-07, 23:54.
                              Луд не се мори,само се поти...и охлажда с бира 0884480846

Коментар

Аз искам да се оплача. Изправям го от 3-та понякога и от 2-ра превключвам скоростите до 5-та във въздуха карам, но някак си не мога да му хвана кантара. Карам, докато влезне във високи Обороти и пада. Бих искал да се науча да му държа кантар на една скорост, но не мога за сега. Може би си има някаква специална техника, обяснете, моля ви.
                                Последно редактирано от viki terzieva; 26-05-11, 17:07.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X