Първоначално публикуван от ivo Svoge
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
1-ви Май събора в Ябланица
Свий
X
-
От: 1-ви Май събора в Ябланица
Повече няма да стъпя на тоя събор.
Остави коментар:
-
Събора си е събор, в това няма нищо лошо.Лошото е че разни гамени,селски тарикати и пияници чакат да дойде 1-ви Май и да отидат там за да си покажат простотийте и най–вече, на какво са способни като се напият или нашмъркат, като въобще не правят сметка какво могат да причинят на тези около себе си.Нагледал съм се на много простотий там и се чудя за такова голямо мероприятие как може да няма никаква организация, особено от към сигурноста на хората-това е меко казано безотговорно.Хубаво е да отидеш,да се видиш с приятели,познати и т.н.,но когато стават такива инциденти,за това че някакъв си келеш иска да покаже че може да кара на задна гума мотора си в тълпата хора или бай х.й с учуканата жигула или москвич от вторични започне да я върти в точка между хората за да покаже че е велик е те такива хора са за утрепване.Има състезания за тези работи и нека се доказват там, но има едно голямо НО.Това са хора неудачници които са намерили едно място, в случая събора в Ябланица-място на което няма правила и си правят каквото им скимне.Точно тези хора упорочават този събор.
Остави коментар:
-
Пак имаше инцидент с блъснат човек,оставих се да ме убедят да отида след 3 годишна пауза и съжалявах!
Мисля повече кракът ми да не стъпва на този измислен събор!Аз пияници и пиянски изцепки мога да си гледам и в кварталната кръчма!
Дет се вика "куцо,кьораво и сакато" се качило на квото и да е с двигател,и раздава газ.
Пълен съм с негативи,през гората кви циркове беха ....ама,айде както и да е,това беше до тук!
Остави коментар:
-
Защо не се правят на карачи в гората ами да блъснат някой човек ?????
Остави коментар:
-
Никаква организация , пълно с пияни , напушени и освирепели , които са застанали зад волана на всякакви МПС-та ....
Остави коментар:
-
Някои можели да даде малко информация за утре ,къде ще се събират за тръгване и от колко часа.
Остави коментар:
-
На Батко ти Пепи само може да му завиждаш че като почна от събота ще съм по горите до сряда вечерта.
Остави коментар:
-
1-ви дойде а батко ти пепи ще дойде ли ??
Остави коментар:
-
Aйде стягайте машините че 1-ви дойде.
Остави коментар:
-
Пак, ама нещо ентусиазма на хората, посещаващи този събор от години, рязко намалява.Първоначално публикуван от yamaha_extreme Преглед на мнениеМАлко Ъп !
Пак наближава 1-ви
Аз лично ще се мерна за час-два и ще изчезвам някъде из гората където ще ме чака групата на печащите кюфтета.
Ще ходя до Ябланица за да търся нови съмишленици
Остави коментар:
-
МАлко Ъп !
Пак наближава 1-ви
Остави коментар:
-
Евала на колегата Danchonni,и неговата Половинка Краси,който показаха завидни операторски и фотографски възможности и потенциял.
Остави коментар:
-
Било е лудница като гледам клиповете,много кал,яки джипки и здраво сърбежи-какво почеве може да иска човек.
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на Днес.
Остави коментар: