Първоначално публикуван от Veso_Off
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
1-ви Май събора в Ябланица
Свий
X
-
До: 1-ви Май събора в Ябланица
аз няма да ходя защото имам състезание ,свържи се с някой от Врачеш или от Литаково и ги питай ,от там групата ще е яка
-
Някой,ако знае каква ще е организацията утре и точно каде да сподели
Остави коментар:
-
ей компанията от Ботевград, кога и къде ще се събирате за да тръгвате към Ябланица?
Остави коментар:
-
ОкПървоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
ти па!!! 1ви май - ден на труда! Всички го празнуват като не се трудят, а ние и мотори караме! 
Дано се освободиш. Ако има резултат пиши да се уточняваме.
Остави коментар:
-
Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеАз си трая
защото май ще съм на работа
!!!!
ти па!!! 1ви май - ден на труда! Всички го празнуват като не се трудят, а ние и мотори караме! 
Дано се освободиш. Ако има резултат пиши да се уточняваме.
Остави коментар:
-
Сигурен сьм за вас,та вие не пропускатеПървоначално публикуван от GaGi Преглед на мнениеEи Коко от Литаково ще сме много да знаеж
Остави коментар:
-
Аз си траяПървоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнениеСтаниславе, кажи в колко да сме при вас, за да организирам нещата и да подготвя хората по-отрано. Че ти знаеш програмата кое в колко часа, къде, водосвет и т.н...??
защото май ще съм на работа
!!!!
Остави коментар:
-
Станиславе, кажи в колко да сме при вас, за да организирам нещата и да подготвя хората по-отрано. Че ти знаеш програмата кое в колко часа, къде, водосвет и т.н...??
Остави коментар:
-
Павле, как не те е срамПървоначално публикуван от павле Преглед на мнениецецо и аз дъм с шосеика може да си направим среща някаде на шосеините моотори и да отидем заедно аз знам пътя до там
Остави коментар:
-
цецо и аз дъм с шосеика може да си направим среща някаде на шосеините моотори и да отидем заедно аз знам пътя до там
Остави коментар:
-
Eи Коко от Литаково ще сме много да знаежПървоначално публикуван от Николай Нинов Преглед на мнениеМисля че и двете Ябланици са с "Я",но не знам чувал сьм хора от селото да казват Абланица и табелка сьм виждал на селото с "А".но не знам мисля че ще е по-добре да е с "А"-по-лесно ще е да се различават.
Ще дойдем една групичка от Ботевград и селата около града,защото шоуто е на лице(толкова мотори и четериколки на едно място)
Дано само времето сьщо да е с нас.
Остави коментар:
-
От Своге хващаш към София по дефилето и после улево за Батулия
ето ти карта
http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=ba...name=&size=5x4
Остави коментар:
-
Аз прочетпх тамата , ама с шосеен мотор от каде може да се мине
като се има вредвид , че аз може да мина към Своге по пътят за "Бучин" проход
и после към искарсото дефиле ли да тръгна
. Ако някои благоволи да ми даде някакво инфо каде се намира това и аз може да дойда
Остави коментар:
-
Мисля че и двете Ябланици са с "Я",но не знам чувал сьм хора от селото да казват Абланица и табелка сьм виждал на селото с "А".но не знам мисля че ще е по-добре да е с "А"-по-лесно ще е да се различават.
Ще дойдем една групичка от Ботевград и селата около града,защото шоуто е на лице(толкова мотори и четериколки на едно място)
Дано само времето сьщо да е с нас.
Остави коментар:
-
Аз знам за коя става вапрос ,но някои колеги неПървоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнениеАко си направите труда да прочетете темата отначало щяхте да знаете за коя Ябланица става въпрос
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на Днес.
Остави коментар: