Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща с органите на КАТ!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среща с органите на КАТ!!!

Не виждам кое е сигурното?!
    Полицейските мотори BMW-то.... дали ще им се хареса на тези "сладури"? А Моторизираните полицаи, по-добре да не се срещаш с тях. По мачовете, като ги пуснат да разгонват феновете по тротоарите, сатав като Корида. ООООспех на тия момчета с атв-тата.

Коментар

Едва ли някой моторизиран полицай е по-добър "карач" от някой по-подготвен ендурист,било то и на асфалт,те полицаите ако бяха такива шофьори нямаше да са полицаи,ами състезатели

Коментар

Брей и тук срещам доста тъпи мнения,аз ако имах пряко участие във властта щях да раздам на всеки полицай по една метла да си уплатняват времето като метат улиците,защото от тях друго не става.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
          аз ако имах пряко участие във властта щях да раздам на всеки полицай по една метла да си уплатняват времето като метат улиците,защото от тях друго не става.
          Това ми хареса.
          MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
          (А1+)
          О877ООО98О

Коментар

Първоначално публикуван от ShowNowt Преглед на мнение
            Едва ли някой моторизиран полицай е по-добър "карач" от някой по-подготвен ендурист,било то и на асфалт,те полицаите ако бяха такива шофьори нямаше да са полицаи,ами състезатели
            Приятелю,един съвет от мен-махнат ли ти "Сигма"-СПИРАЙ колкото и да си нередовен !!! Повярвай ми , НЕ МОЖЕШ ДА ИМ ИЗБЯГАШ(освен ако не си Кокера)!!! Ако се опиташ да им бягаш и те хванат(а те ще те хванат) , не ми се мисли за теб. Отделен въпрос е , че въпреки че са полицаи и те са мотористи и те са с бензин в кръвта и обикновено се разбираме доста бързо и без никакви проблеми.Най-често се разминава само с мъмрене(ако има защо)!
            А иначе ми прави впечатление , че полицаите като цяло са доста разбрани хора.Аз имам регистрация на мотора , но другите двама от групата нямат и въпреки това никога не сме имали проблеми.Обикновено ни разпитват за моторите и за ендурото като цяло и никой не се сеща за документи , номера и т.н.Това обикновено става по бензиностанциите.
            Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
            Джон Кенеди

Коментар

Емо полицаите от Сигма,малко ме съмняват с тея танкери да успеят да хванат някой на черен път,или това само ти си го мислиш,слезте малко на земята бе хора.

Коментар

По принцип не лансирам идеята да се бяга от Полиция,въпреки че съм го правил.
                Абе по добре е да не се гоним.Според мен колкото и да е добър моториста с големия Струг, няма шанс при гонка по пресечен терен.
                Пък и кажете им на Сигмажиите да потренират по пътеките!

Коментар

На асфалта нямаш шанс - там и със среден скутер ще те стигнат. Друг е въпросът колко бързо ще излезеш от него.

Коментар

Aми то затова има междублокови пространства, градинки, бордюри, стълби и други такива където си е живо градско ендуро, кой е тоя луд където ще бега направо по булеварда освен ако не е с некоя писта. А пък с тея от СИГМА-та голем смех падна, тръгват да ме спират на бул. К,Величков и оттам право долу у канала на владайската река, погледахме се тъпо махнах им за чао и кой откъде е. Каквито и мотористи да са немат никав шанс с тея стругове. Един единствен път ме хванаха, по точно ми свърши бензина пред 6 РПУ половин ден се гъбаркаха с мене, то не беха заплахи, големите актове, конфискации само и само накрая да олекна с едни 200лв. цифрата на пазарлъка беше доста по-дебела докато кандисат накрая, така че по-добре да гонят поне да си ги заслужат но шанса да им се избяга е 99% и да си спестим разправиите. А и мойта практика досега поне показва че като ги подминеш изобщо не си правят труда да гонят да не са луди кой ще им заработи надницата тогава и деня им да мине в разправии.
                    Последно редактирано от Chinela; 06-03-11, 19:04. Причина: владайска река
                    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Емо полицаите от Сигма,малко ме съмняват с тея танкери да успеят да хванат някой на черен път,или това само ти си го мислиш,слезте малко на земята бе хора.
                      "Сигма" и особено КАТ правомощия на черен път НЯМАТ-там най-много да ти кажат "приятно каране".Ставаше дума за асфалт.
                      Трипер за тебе знаеме , че караш ама не подкокоросвай останалите , че някой ще го изяде напреко. Аз лично със собствените си очи съм виждал как гонят мотор (ендуро , ХТ600) по Фритьоф Нансен и как единия се опитваше със шут да нацели кормилото на беглеца без изобщо да му пука , че ония ще се пребие(караха поне със 60-70),че е в центъра на София и че около тях е пълно с коли и някоя може да прегази падналия бил той бягащия или гонещия. И друго знам(от потърпевши)-не дай си боже да те спипат докато им бягаш-първо бият , после питат. А струговете за асфалт са си добри-не ги подценявайте!
                      Нищо де! Всеки си знае-аз им спирам , а вие си правете каквото прецените...

ПП.Чакай да си допиша , че ме засърбяха ръцете. Познавам лично участник в ендуро шампионата , който между впрочем е се състезава в клас "Експерт" и е в челната десетка.Не е член на форума но има негови снимки(имена няма да споменавам).Колеги сме и всеки път щом се видим естествено става дума за мотори.Един ден стана дума за "Сигма" (мотора му е без табела). Точно си беше купил КТМ450ЕХЦ. Махнали му , той не спрял и от там половин час гоненица из Гео Милев . Негови думи-"не мога да им се измъкна хем живея в квартала.Гнихме се по преки,градинки,паркинги,карах срещу тях на задна гума и накрая с триста зора се отървах и то защото се скрих в двора на един комшия". Та изводите си ги правете сами.
                      Последно редактирано от ЕМО; 06-03-11, 20:22. Причина: допълване
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                      Джон Кенеди

Коментар

Не съм бегал на милиционер та камоли на полицай.

Просто карам кротко на асфалт, като ми махнат спирам, държа се човешки, признавам че съм в тотално нарушение и до сега не съм и черпил.

Каквото повикало такова се обадило.

Коментар

Не си търси белята Тони.....не дърпай Дявола за опашката.....

Коментар

Пичове,по принцип им е забранено на всички патрули и полицай да гоният и преследват мотористи в София със цел да не стават пребивания.Друг е въпроса,че можеш да попаднеш на мизерници дето им е ясно,4е като не си спрял и ако те хванат ще изкарат по некой лев.Най вече тия цигании ги правят сигмаджийте
                            motobattalion

Коментар

За това-Ти никога няма да имаш тази възможност......Ходи дои кравата......

Коментар

Не съм бегал на милиционер та камоли на полицай.

Просто карам кротко на асфалт, като ми махнат спирам, държа се човешки, признавам че съм в тотално нарушение и до сега не съм и черпил.

Каквото повикало такова се обадило.
                                По-добре нямаше да го кажа! Същото важи и за мен.
                                Същото правя и когато съм с колата( там съм винаги изряден). Старая се да спазвам правилата и се държа културно.Мотора също бих го направил изряден но със закони от миналия век това е невъзможно!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X