Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща с органите на КАТ!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Среща с органите на КАТ!!!

Привет на всички.Тъй както си ровя из форума мина отвън една полицейска кола и се сетих да питам:На всеки му се е случвало да покара по асфалта мотора придвижвайки се от този баир на онзи "тук искам да уточня че визирам мотори без регистрация" крос - ендуро,та
    какво правите когато видите органите на пътна полиция,или те видяд вас правейки преход по пътя.
    Не е важно какво караш, а как го караш !

От: Среща с органите на КАТ!!!

Пишеш си сам акта и само им го даваш да ти го разпишат, за да не ги бавиш. Все пак пари са тръгнали да печелят....
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ляв завой към гората освен ако не са с лада нива никой не тръгва след теб.

Коментар

Понякога е неизбежно да не се пресече главен път с мотоциклета ,който е само за гората и риска да те глобят е голям.Затова ,за да не се набивам на очи, към гората тръгвам винаги от едно и също място.Избрал съм си този маршрут ,защото знам че няма полицаи да спират на него.Друго е обаче ,когато си карал 120км.в гората и искаш да слезнеш примерно до най-близкия град да заредиш или за кратка почивка.Тогава могат да те изловят,но 100% удоволствие без риск няма.На Гранична полиция не спирам-само им махаме ,че много въпроси задават за моторите,явно не четат форума......

Коментар

Случвало ми се е веднъж, бензина беше на края и слязохме в гр. Рила.
          Точно на асфалта имаше полицаи, отидох пеша до тях и ги попитах дали ще ни разрешат да отидем по шосето и да заредим.
          Хората излязоха много разбрани, караха пред нас до бензиностанцията, заредихме и после ни изпратиха по живо, по здраво.
          Не всички от тях са "предпазно средство за безопасен секс", даже си поприказвахме поне 10тина минути докато си починем.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Точно на асфалта имаше полицаи, отидох пеша до тях и ги попитах дали ще ни разрешат да отидем по шосето и да заредим.
            Хората излязоха много разбрани, караха пред нас до бензиностанцията, заредихме и после ни изпратиха по живо, по здраво.
            Не всички от тях са "предпазно средство за безопасен секс", даже си поприказвахме поне 10тина минути докато си починем.
            +1

Всичко е въпрос на ситуация и подход.
            ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
              Какъв си сладкодумен,със сигурност вече тия ченгета са участници във форума.Да се подчертае,че полицаите по рилското корито,не са прекалено сурови към участниците в движението.Може би защото си набавят нужното от гръцкият трафик към Рилският манастир.
              Beta 450 RR-Factory
              0039 3206052599

Коментар

Първоначално публикуван от izoidesi Преглед на мнение
                Какъв си сладкодумен,със сигурност вече тия ченгета са участници във форума.Да се подчертае,че полицаите по рилското корито,не са прекалено сурови към участниците в движението.Може би защото си набавят нужното от гръцкият трафик към Рилският манастир.
                Я кажи в Италия как стоят нещата. А и друго в горите дето е забранено да се кара какви са санкциите ,ако те хванат.
                Кавазаки КЛХ 300 04г
                Кавазаки КХ 65 04г
                Опел Астра 94г
                Мерцедес 124 91г

Коментар

Първоначално публикуван от Светльо KLX Преглед на мнение
                  Я кажи в Италия как стоят нещата. А и друго в горите дето е забранено да се кара какви са санкциите ,ако те хванат.
                  Забраната е тотална,горската полиция е "въоръжена" с доста добра техника.Иначе постоянно се кара(който има мотор де,такива като мен четът форумите),имам и тема с видео на което е заснета една хайка,при която колегите ги глобиха само половината(защото не се опитаха да бягат),глобите варираха от 100 до 350 евро,в зависимост от изрядността на ендуриста.В националните паркове е много строго и там глобите са солени.Аз като ми дадат да покарам,отивам в една изоставена пресевна и там никой не ме закача.Друга алтернатива са пистите за крос и ендуро,но са скъпи и се плаща на час.А,ето и видеото за което ти говорех.
                  Beta 450 RR-Factory
                  0039 3206052599

Коментар

Да ви кажа на мен лично ето този варянт най-ми харесва ми се струва най-сигурен че няма да те глобятhttp://vbox7.com/play:364e312a&ef=1

Коментар

Първоначално публикуван от oldschoolsanta Преглед на мнение
                      Ляв завой към гората освен ако не са с лада нива никой не тръгва след теб.
                      Колега, ако тръгнат да ме гонят с Лада Нива, Аз трябва да съм с колело за да ме хванат.
                      MITSUBISHI MONTERO 3.0 V6
                      (А1+)
                      О877ООО98О

Коментар

Re: От: Среща с органите на КАТ!!!

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                        Да ви кажа на мен лично ето този варянт най-ми харесва ми се струва най-сигурен че няма да те глобятhttp://vbox7.com/play:364e312a&ef=1
                        Този е още по сигурен!
                        http://www.vbox7.com/play:9c9bbf8d

Коментар

Заради такива смотаняци , ще сме подложени на постоянен тормоз , дори и напълно редовни.
                          В НАТО - Рамбо го бият , пребоядисан партизанин му носи вода

Коментар

От: Re: От: Среща с органите на КАТ!!!

Коментар

От: Re: От: Среща с органите на КАТ!!!

1
                              Първоначално публикуван от maistoe Преглед на мнение
                              Този е още по сигурен!
                              http://www.vbox7.com/play:9c9bbf8d
                              Честно казано това точно не ми допада,за мен това си е изпростяване и наглост дори. НЕ-пдкрепям такива прояви по пътищата
                              те са за други места не за пътя
                              Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 05-03-11, 13:45.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X