Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Среща с органите на КАТ!!!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Среща с органите на КАТ!!!

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
    Не съм бегал на милиционер та камоли на полицай.

Просто карам кротко на асфалт, като ми махнат спирам, държа се човешки, признавам че съм в тотално нарушение и до сега не съм и черпил.

Каквото повикало такова се обадило.
    Бе кога ли ще случиш на некой да ти скъса нервите и утепа деня....... тогава ще си говорим пак.
    Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

И аз не съм бягал от полицайте, и не са ме гонили. Надявам се и за напред да е така. Според мен най - голямата грешка е като те спрат, да не спреш и да бягаш. Ако бягаш по асфалт и си със R1 примерно, едвали ще те стигнат, но ако си с някое ендуро, крос... Един познат лятото се преби много лошо така. Спират го полицай за проверка - не спира, няма каска и номера на мотора, тръгва да бяга и те със астрата след него - по асфалт. Бягаше със ЕТЗ 250 и в 1 момент поглежда назад, за да види дали още го гонят(понеже няма огледала) и така със скорост над 120кмх за секунда просто влиза в една дупка дълбока поне 20 сантиметра и е до там! Цяло лято по болниците изкара, моторът на мотор не приличаше... Как е оживял се чудя просто... Не стига че го хванаха полицайте, ами и се преби жестоко и опотроши всичко. Ако беше спрял щеше да се размине само с някоя глоба евентуално, а не да се стига до там. ако ме спират - спирам, ако съм в нарушение - понасям си последствията и толкова!
      Ако е машина, нека бъде немска!
      XJR 1200
      ETZ 150
      Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
        "Сигма" и особено КАТ правомощия на черен път НЯМАТ-там най-много да ти кажат "приятно каране".........
        Хайде да вземеш да попрочетеш ЗМВР и пак да помислиш кой какви правомощия има ... Значи, ако караш краден мотор никой няма право да те спре и да те закопчае на черен път, така ли?
        "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
        Неизвестен мъдрец

Коментар

според мен не трябва да се спира.
          достатъчно пари ми вземат със колата.
          когато се кача на мотора им го връщам.
          А.А.

Коментар

Май ми се струва че почнахме да прекаляваме.Стига вече, всичко живо да бяга, не става!
            Само аз и Трипера !!!
            Вие сте добри момчета!

Коментар

Охо някой се е засегнал че говоря истината,кравата си я доя всеки ден приятелю и пия мляко,за да не прозвуча грубо се въздържам да ти кажа ти какво пиеш.

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                Хайде да вземеш да попрочетеш ЗМВР и пак да помислиш кой какви правомощия има ... Значи, ако караш краден мотор никой няма право да те спре и да те закопчае на черен път, така ли?
                Става на въпрос за машини които не могат да се регистрират поради една или друга причина а не за криминални деяния, например като съм черен път ще ми напише акт в/у основание на ЗДП??? Сигурно този път е узаконен със акт16 и попада във републиканската пътна мрежа ако е така си прав.

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                Май ми се струва че почнахме да прекаляваме.Стига вече, всичко живо да бяга, не става!
                Само аз и Трипера !!!
                Вие сте добри момчета!
                А ти що бегаш бе, кво лошо са ти направили полицаите?

Коментар

Само аз и Трипера !!!
                  Вие сте добри момчета!
                  В този форум всеки си има право на мнение!
                  Какво прави всеки един участник си е негова работа.
                  Последно редактирано от VESO4AR; 06-03-11, 21:49.

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                    Не съм бегал на милиционер та камоли на полицай.

Просто карам кротко на асфалт, като ми махнат спирам, държа се човешки, признавам че съм в тотално нарушение и до сега не съм и черпил.

Каквото повикало такова се обадило.
                    Така беше и последния път Ванка, ако помниш като ни спряха с Трипера

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                      Става на въпрос за машини които не могат да се регистрират поради една или друга причина а не за криминални деяния, например като съм черен път ще ми напише акт в/у основание на ЗДП??? Сигурно този път е узаконен със акт16 и попада във републиканската пътна мрежа ако е така си прав.
                      Точно! Принципно имат правомощия , но могат единствено да ти искат лична карта(не шофьорска книжка, а ЛК) и някакъв документ(талон,фактура,пълномощно) за да докажеш , че мотора не е краден.И толкова!

Пичове,по принцип им е забранено на всички патрули и полицай да гоният и преследват мотористи в София със цел да не стават пребивания.
                      По принцип това са слухове , колега(и аз ги знам) ама до сега не съм видял подобна заповед черно на бяло.
                      Последно редактирано от ЕМО; 06-03-11, 22:01.
                      Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                      Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                        Охо някой се е засегнал че говоря истината,кравата си я доя всеки ден приятелю и пия мляко,за да не прозвуча грубо се въздържам да ти кажа ти какво пиеш.
                        Уиски пия ......А не шльокавица........Айде всяка жаба-да си знае гьола......Искаш да почерпиш ли?! А имаш ли възможност?....По добре изкарай месеца с тези пари......
                        Последно редактирано от sithius (Виталий Ив. Димитров); 06-03-11, 22:10.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                          Става на въпрос за машини които не могат да се регистрират поради една или друга причина а не за криминални деяния, например като съм черен път ще ми напише акт в/у основание на ЗДП??? Сигурно този път е узаконен със акт16 и попада във републиканската пътна мрежа ако е така си прав....
                          § 6. По смисъла на този закон(ЗдвП):
                          1. "Път" е всяка земна площ или съоръжение, предназначени или обикновено
                          използвани за движение на пътни превозни средства или на пешеходци. Към
                          пътищата се приравняват и улиците.
                          "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                          Неизвестен мъдрец

Коментар

Първоначално публикуван от kuzdov Преглед на мнение
                            § 6. По смисъла на този закон(ЗдвП):
                            1. "Път" е всяка земна площ или съоръжение, предназначени или обикновено
                            използвани за движение на пътни превозни средства или на пешеходци. Към
                            пътищата се приравняват и улиците.
                            Само по смисъла си черните пътища попадат ли в тая категория и как се доказва че това наистина е черен път и попада под юрисдикцията на ЗДвП(сори за погрешната абреавиатура по горе), обикновенно със съответните документи за въвеждане в експлоатация и узаконяване на този път и включването му във републиканската пътна мрежа за да се приложи точно ЗДвП. При такъв акт всеки адвокат ще му се зарадва, ще падне със скороста на светлината.
                            Последно редактирано от Tpunep; 06-03-11, 22:34.

Коментар

Преди също имаше подобна тема,и когато казах че също не спирам и си "бягам" бях много здраво оплют,та за това си пасувах горе-долу в първата страница на темата,но щом и други си разказват историите,хайде пък и аз
                              Живея в центъра на града и откъдето и да мина какъвто и маршрут да измисля - все трябва да мина по някоя улица - другите варианти са колесар или ..хеликоптер..
                              на всяко второ излизане се мятат палки - естествено никой не спира,караме си спокойно, - когато сме по-голяма група не се и занимават местните - но няколко пъти ми се е случвало да съм сам и гонят - последния път ме изчакаха точно пред нас,само да запаля и да тръгна,пообиколих по улиците,съвсем бавничко,на втора,трета скорост с няма и 40,карат си на няколко метра зад мен с астрата на сирени и си се разхождаме из града,все едно сме на парад - естествено след 5-6 минути се появи втора астра точно срещу мен,в тоя момент свих в една пряка и към гората - там са безсилни с каквито и превозни средства да са ...
                              Друг е въпроса че в по-малките градове се знаят примерно - редовно карат 20-30 човека,най-редовни са 10 и се знае кой къде живее и къде си паркира пампаруту (мотора) ,така хванаха мой приятел заградиха улицата от двете страни с две астри и се почнаха актовете
                              Та ..така,преценяваш дали можеш да се "свиеш" или не,ако е чисто пред теб - газ и толкова,ако ли не ..по добре спри,за да няма рискови ситуации и инциденти после

Коментар

Преди време един приятелс етз 250 тръгва по него police със тези струговете бмв-тата гонат се пича хваща първата пътека излизат от нея и гледам полицая под струга така,че си правете изводите колко ще ви хванат

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X