Обява
Свий
Няма добавени обяви.
МОТО КЛУБ ЯРОСТ ТРЯВНА
Свий
X
-
От: МОТО КЛУБ ЯРОСТ ТРЯВНА
уж калпав фотографа ,а качваш негови клипчетаПървоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение

Коментар
-
Няма какво друго и за това НиколаЙчоПървоначално публикуван от Niki_barziq Преглед на мнениеуж калпав фотографа ,а качваш негови клипчета

Коментар
-
Валка чакай да го покажем,че тогава ще се избира,а за събранието ще го уточним като видим моделаПървоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнениеСлед като вече избрахме визията на клубната блузка трябва да уточним бройката,размер и т.н.Предлагам да направим събрание наи-късно до края на месеца.Чакам предложения за дата!!!
Коментар
-
Ето крайният резултат от мото фланелките сега идва друг въпрос? Кой какво ще поръчва
1. Име и номерна гърба
2.Размер
3.Марка на мотор
А за Niki_barzirq{НиколаЙчо припряния}това е в превод за него ако иска може и тип поло или полуполо

поръчвайте без да се притеснявате!!!!
Коментар
-
Ще изчакаме 5-6 дни за да се събере по-голяма бройка(за улеснение на фирмата производител),цената ще бъде 35лв.Като станат готови ще те информираме.Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнениеСИМЕОН 88,размер XL
Коментар
-
Добре,не е спешно.И без това и аз чакам да се стопи снегаПървоначално публикуван от valiokoev Преглед на мнениеЩе изчакаме 5-6 дни за да се събере по-голяма бройка(за улеснение на фирмата производител),цената ще бъде 35лв.Като станат готови ще те информираме.
.Ако има нещо ще се доразберем кога и на кого да изпратя парите,защото все пак не съм от вашият град.
Симеон Симеонов - 0878666200
Suzuki Bandit N600 with K&N filter and Hurric exhaust
Suzuki - A way of life
Коментар
-
ОК.Първоначално публикуван от vratzassfront Преглед на мнениеДобре,не е спешно.И без това и аз чакам да се стопи снега
.Ако има нещо ще се доразберем кога и на кого да изпратя парите,защото все пак не съм от вашият град.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар