Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Единствената и неповторима група от Енина

Поздрави от Узана!Тука имам готова бисетка и пържоли заповядайте!

Коментар

Аaa - днес беше супер ден
      Най - обичам на ендурото - пържолите

Положихме основите на моторджийското сборище в добра и весела компания
      Който не дойде е изгубил много

Снимки няма да качвам, понеже не мога да си го меря с този на Жоро (за фотоапарата става дума) но от неговите мисля всичко се вижда много добре

И не го слушайте че само акъл съм давал - по едно време ми се отвинти ръката да отвинтвам и завинтвам винтове (видии се казва ама винт върви на отвинтя...)

Митро - не знам вие какво сте правили, след като ние тръгнахме - надявам се Чичко Фил да пусне кадро, ама ние покарахме и по едно време докато зареждаме на Мъглиж гледаме един КТМ.
      По миризмата на свински пържоли реших, че е на Жоро и като минавам край шкембеджийницата констатирах вече подозренията си.

Според мен той скоро ще напусне Crazy Job и ше се присъедини към Kurban Job - спор няма
      EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Kлипове след уйкенда ,че утре пак ще трупаме матрялНА ЗДРАВЕ!!!
        Eвгени Филчев
        Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Наздраве Фил

Коментар

Браво момчета,браво!
            Наистина сте невероятни,евала.Много съжалявам че не можах да дойда.
            Много поздрави от мен и цялата ни Габровска група.

П.С.Абе тази маса много дълга бе,то може да се кара и мотор по нея.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              П.С.Абе тази маса много дълга бе,то може да се кара и мотор по нея.

ЕЕЕ - що ти трябваше да го казваш това ...
              утре ще я изкъртят от проби

Коментар

И кво Събрахте се,направихте беседката,напоркахте се и никой не се сети да измисли име,за събраните теми

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
                  Поздрави от Узана!Тука имам готова бисетка и пържоли заповядайте!
                  Мерси мерси Калояне,лесно тие натеб щом имаш готова беседка нашата в момента е в 72 часови проби за сега успешни!!!!А за отправената покана бъди раат има време не съм забравл!!!!
                  Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                  Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                    И кво Събрахте се,направихте беседката,напоркахте се и никой не се сети да измисли име,за събраните теми
                    А ми то в толкова талаш,вино и пържоли кои даму доиде на акъла?Темата за дебати бе мери правилно на Тодор с отвеса и дръж здраво буркана!!!!Ша го измислим бе матраша!

Коментар

• До: Разходки около Казанлък

Някой пробвал ли се е скоро от барата на Енина нагоре към Бузлуджа?
                      Преди малко опитах ама ме хвана шубето.Много издрани от водата места има където няма минаване.
                      Прикачени файлове
                      КТМ 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                        Преди малко опитах ама ме хвана шубето.Много издрани от водата места има където няма минаване.
                        Абе човек,енинци и казанлъчани,подкрепени от солидна група от Стара загора,днес са разцепили балкана,от каране;ядене и пиене,а ти си тръгнал, сам да караш

Коментар

Така като гледам си хванал десния сукак,там наистина няма минаване!Дали барата не е Крънска
                          Eвгени Филчев
                          Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Здравеите на всички крастави моторджии , еее днес наистина се уверих че нашата краста е много голяма ,щом на моторджииското сборище се събрахме около 40 мотора за какво говорим за либов и то каква??????Хубаво ни беше повярваите а защо ли??? Познахте от първия път!!! Чичко Фил има много филмов материал очакваме го с нетърпение ще останете доволни!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                              Така като гледам си хванал десния сукак,там наистина няма минаване!Дали барата не е Крънска
                              Уф грешка вярно ,че е Крънска.Хванах десния сукак зашото левия съм го слизал и виждал какъв х.. е ,но десния се оказа по големия.

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                              Абе човек,енинци и казанлъчани,подкрепени от солидна група от Стара загора,днес са разцепили балкана,от каране;ядене и пиене,а ти си тръгнал, сам да караш
                              То хубаво ама кво да направя като сдавам наряд в 10.00 затова реших все пак днес да изляза защото много ми се караше.
                              КТМ 400 EXC

Коментар

Уф грешка вярно ,че е Крънска.Хванах десния сукак зашото левия съм го слизал и виждал какъв х.. е ,но десния се оказа по големия.

То хубаво ама кво да направя като сдавам наряд в 10.00 затова реших все пак днес да изляза защото много ми се караше.
                                Aмчи кво та бъркаше да доидеш в енина ти да не мислиш че в тъмно сме се разбръмчали????

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X