Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходки в "Долината на Тракийските царе"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходки около Казанлък

Време е вече да се свържеш с администратора,с молба за подмяна на името:Евгени питанката

Коментар

• До: Единствената и неповторима група от Енина

Имам едно предложение.Понеже и в двете теми енинската и казанлъшката дъвчем едно и също,двете групи да се обединят в една,с едно общо име:"Енина околу Казанлък" ,а след това да се обединят и темите.Така ще се икономиса писането в едната тема.А хората които четат,няма а имат странното чувство,че са чели или видяли материала някъде другаде преди това.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Имам едно предложение.Понеже и в двете теми енинската и казанлъшката дъвчем едно и също,двете групи да се обединят в една,с едно общо име:"Енина околу Казанлък" ,а след това да се обединят и темите.Така ще се икономиса писането в едната тема.А хората които четат,няма а имат странното чувство,че са чели или видяли материала някъде другаде преди това.
        Умна идея бе Жоре,само че предлагам да е по лесноза откриване да я преименуваме КАЗАНЛЪК---НАМИРАЩ СЕ ДО ЕНИНА тъкмо полесно ще го открива народа амчи тъи де кво ся.....
        Най-добре е да имаш богати приятели!!!
        Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Аз пет -пари не давам как ще се кръсти темата ама наистина е добре да се обединят че стана чудо ...

И като избирате име не забравяйте, че не сме само от Казанлък и Енина вече, ами има и хора от околните села и градове и след 5 месеца да не я променяме пак
          EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Ей страшна работа сте вие бе. Евгени с АТВ-то можете само да му завиждате Кара си перфектно а вие само му пречите и гледате да го прецакате
            А за заглавие кръстете си темата караня Около там Енина ли където е и заглавието ви ще предполага и участие на национално ниво.
            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Моторът се намира в Казанлък 1992г е с КТМ аспух от 525 има куфар КАППА,регистрация,застраховка до 11.08.2009г.Поради износване на съединителя смених:съединител;ангренажна верига,пасване на клапаните с нови водачи и нови гумички,шлаиф на главата.Нови накладки предни и задни,нов акумолатор и нов калник преден,диоден стоп,протектори за ръцете с алуминиеви шини.Нови филтри маслен и ваздушен с масло ново.
              [FONT=System][COLOR=#4169e1]по-силен! [/COLOR][/FONT][IMG]http://media.snimka.bg/2181/010617190.jpg[/IMG][IMG]http://media.snimka.bg/2813/011881135-big.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от NICO_KZ Преглед на мнение
                Моторът се намира в Казанлък 1992г е с КТМ аспух от 525 има куфар КАППА,регистрация,застраховка до 11.08.2009г.Поради износване на съединителя смених:съединител;ангренажна верига,пасване на клапаните с нови водачи и нови гумички,шлаиф на главата.Нови накладки предни и задни,нов акумолатор и нов калник преден,диоден стоп,протектори за ръцете с алуминиеви шини.Нови филтри маслен и ваздушен с масло ново.
                Ади бе,няма ли кой да го купи DR650
                Eвгени Филчев
                Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Каде в Казанлък по точно да дойдем да видим,и аз съм от Казанлък
                  и си търся нещо читаво

Коментар

Първоначално публикуван от todos Преглед на мнение
                    Аз пет -пари не давам как ще се кръсти темата ама наистина е добре да се обединят че стана чудо ...

И като избирате име не забравяйте, че не сме само от Казанлък и Енина вече, ами има и хора от околните села и градове и след 5 месеца да не я променяме пак
                    ООХХХ голямо ядене голямо пиене на тоя КОЧ бреи днес си отзех да режа и разфасовам.Добре се отсрамиха момчетата да са живи издрави.Хубаво нещо е даси около власта еиии.Тодоре, относно името на темата предлагам--МОТОРДЖИИСКА КРАСТА ПО БАЛКАНА пък които е крастав да е вътре!!!!!
                    Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                    Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Мястото на събитието е Старозагорски минерални бани,лицата са повече от известни.Пресъздавам обстановката на кратко:
                      Събота вечерта лек купон,като всеки се старае,да си остави място за прасенцата в неделя.Чинела,един велик българин,грабна приза за принос във форума,поднесен с особенно развито чувство за хумор.

Тази вечер,беше доста особенна.Тези които не пиеха,пиха по две бири (Аз),а тези които не пушеха,пропушиха..Няма научно обяснение .

По принцип,на такива моторджийски срещи,след лека употреба,но не и злоупотреба на алкохол,се вкарва мотор в кръчмата.Поради това че се намирахме на вторият етаж на кръчмата,до който се стигаше по лошо извити стълби се задоволихме с вкарването само на каска.

На това момче искам да кажа само едно:Боре хиляди благодарности.Незнам как ще се реванширам.

Тримата от запаса:

Който пил пил,който ял ял и хайде по хотелите,че ще ни чака тежък ден.

Други ги извозват,защото са употребили допинг.

На другият ден.Денят се познава от сутринта.Леле каква сутрин.Чичко Фър,ме посреща на паркинга на хотела и надига каската,а вътре бутилка с червена течност,употребяваща се предимно зимно време.И се започва.

Ново село.Купона се затопля.

Предната вечер,Чинела ни постави задача да му счупим мотора.И се започна.Първи номер- чичко Фър:

След това Тодос:

След него Кокера:

След него бях аз.Тръгнах и мотора огасна.Тъкмо се зарадвах,че имаме успех,с трошенето и останових,че Кокера ми е направил номер.Спрял,бензина.Отново неуспех.Жалко.
                      Тържеството продължава:

Групата става все по-голяма и по-голяма.

Такааааа тука спирам и ще продължа утре,тоест днеска .Има още какво да се види.Денят беше дълъг,макар залеза на слънцето да беше в 17 часа.
                      Очаквайте втора серия.

Коментар

Историята продължава.Лицата са същите събитието също.Може да не ви се вярва,но чичко Фър направи над два часа рязане на месо.В крайна сметка разфасова две прасета на пържоли.

Момент да си погледна часовника.Време е.Поздрави на Чинела

Вижте кой беше виновен за събитието с прасетата.Тъпото Парче.За тези които незнаят,не го обиждам.Той сам се е кръстил така във форума.

В същото време прииждат още фенове.

Най-добрата комбинация.Трушия с редбул.Храна за шампиони.

Чинела се появи също.

Погледнете какви специални обувки за кал.

И постоянно едни наздравицииииии

Тази снимка,е за Жоро Хаджиев.Жорка,да знаеш,че Шарков е не само добър майстор,а и добър касапин.Той обезкости прасето с затворени очи.

Ама нищо няма да се получи без помоща на Кокера.Той беше освен всичко и като ОТК.

А одобрената продукция,отиваше за разфасоване при Фъра.Който посрещаше продукцията добродушно.

Кмета прелиташе насам-натам.Така и неможах да го хвана спрял на едно място.

Реклама на ботуши Gaerne.

На Фъра му дойде в повече свинското и май вдигна кръвно.

Ето ме и мене.Като подходих към бетоненета рампа с мотора,се приближи един човек,който ми каза:Момче абе недей прави глупости....

А аз просто чаках,Чинела да докара джипа да натоварим,ама човека решил ,че ще скачам

Ха наздраве.

Тука за мен и чичко Фър завърши,ама от къде да знам,че той ми приготвил изненада
                        Енина.Ники реши да ми покаже тайните енински пътеки.

Времето беше отвратително и дъжд валеше даже.

Бат Шор също взе участие в разходката.

Къса,но страшно стръмна пътека ни изстреля,на един връх,от който селото се виждаше като на длан.Жалко само че беше мъгливо и неможе да се добие представа.

Така ми звърши прекрасният уйкенд,сред много приятели.Хайде обратно към Плевен,ама немога да не се отбия през Габрово,да посетя и тамошните другари.Джартов и Шипката.А още повече ,че Шипката беше и рожденник в този ден.

Благодаря на всички които взеха участие и допринесоха за страхотните купони.БЛАГОДАРЯ.

Коментар

Много добре сте прекарали...благородно завиждам . Ама голям акъл, напряко през Варна щеше да минава да ме взима тоя Жоро...впечатлен съм . Трябваше да оставиш црф-а на Чинела сам по рампата...от опит знам, че хондите си летят безгрижно . А каква е тая снимка на чичко Фър...компромати сега...това не може да е било точно така, ама айде
                          Силно се надявам да съм с вас следващият път .

Коментар

Айде и аз да започна да се отчитам:http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...465#post559465
                            Последно редактирано от kocha; 15-12-08, 19:34.
                            Eвгени Филчев
                            Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X