Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка покрай Енина

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Разходка покрай Енина

Ти пак почерпи.Кой е с новия мотор

Коментар

Първоначално публикуван от G.Grozev Преглед на мнение
      Ти пак почерпи.Кой е с новия мотор
      Давам жокер отърва се от един купи си друг а познаите

Коментар

Ако не е свалил ония от бора,значи е взел WR-450

Коментар

Денят беше изпълнен с емоции. Чакаме снимки. Чичко Фър поснима доста. Покара новият мотор на Рнди, който беше само на три дена, а следобяд беше продаден . Вечерта беше още по интересна. Фър, спи спокойно. Като дойдем на Енина, ще трябва да черпиш не само Ренди, ами и мен .

За нов мотор, май никой няма да черпи .

Ники почти позна, само че моторът не е WR ами е хЪ тЪ. Умишлено съм поставил Ъ понеже време оно, когато е произведено се е пишело с Ъ накрая. Майтап, чичко Фър.

Благодаря за хубавото гости . Време е Живко да разбере къде се намира Гарван Дол

Коментар

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
            Шоре кво взе тоя тумбанчо
            и от де ??
            Който не кара той не пада :mrgreen:
            http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Първоначално публикуван от Kawasaki KLX Преглед на мнение
              и от де ??
              От Плевен е.
              В сложният живот човек прави грешки и те му остават за винаги като обеца на ухото. Чичко Фър, сгреши като даде КТМ-а . Има ли нещо по уишите............ . Вижте сами утре на карваната .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                От Плевен е.
                В сложният живот човек прави грешки и те му остават за винаги като обеца на ухото. Чичко Фър, сгреши като даде КТМ-а . Има ли нещо по уишите............ . Вижте сами утре на карваната .
                Е поне се е отървал от 408-мака
                Който не кара той не пада :mrgreen:
                http://vbox7.com/play:84a1f27e

Коментар

Залагам за "ВЕТА", че стана въпрос за Ренди, а той тъкмо такава марка търсеше!!!
                  Eвгени Филчев
                  Всичко което не ме убива, ме прави по-силен!

Коментар

Първоначално публикуван от kocha Преглед на мнение
                    Залагам за "ВЕТА", че стана въпрос за Ренди, а той тъкмо такава марка търсеше!!!
                    Не беше йоника ама я върна и си доиде изпедерастен на ухото на дърти години ама го вкарахме в пътя на сутринта ся пак си няма моторче

Коментар

Еи туи да се става швестер било зор работааааЩоли ? Ами ша ви кажа еи сегичка!!!Витлиемов оня ден като ми завикал : Ела, та ела! Да видиш Върбан каква моторетка е докарал!
                      И на мен колко ми е акъла - ремаркето на теглича и газ за Плевен.
                      Убуу , ама то чиляк мой ли да убяга от погледа на тъс дърта мастия - Шорца, от де съ зе и мъ видя.
                      Ни бяф минал и Шипка и половин Енина знаеше и плюмчеше пръсти колко муй акъла на Фъра.
                      Пристигайки в Плевен изненадата бе голяма!! Гошо веднага се обади на Шефа, че са дошли джамбази за унуй чудо дет излъга та го зе за оня Голф, дето от бая панаири и сгляди го връщаха. Шефа като чу, че ще има стотинки за 7 мин фръкна от сервиза до газстанцията. Но като видя мищюрията смръщи вежди в негов стил.
                      Но не знаеше какъв кадем му нося:

Таман взех да качвам маторя на ремаркето

мъ си рекуф,а да го пробвам дъл ша оди по пътеките наши обаче системите за позициониране на скоростите много сложни

след кратък курс всичко ми стана ясно

и гасссс

убуу ама то имало място за още един и веднага бе заето... уш за снимка ама трая ли ас,, ииии гасссс !!! Голям писък сабудихме лапеита на квартала

Рендиии да си зимаш сандъка туи нее за мен !! Га гледам друг дванаистак се кипри в ремаркето

Я да бягате не ща и туито!!! Няма не искам друго ша ти наидем асся де??

Нееее нищъъъ и туи то!!! Я барем сЪм дошъл да разгледаме Малко чаршията на Плевен.Минахме през срет и решихме да разгледаме емблемата на града - костницата. Тук ни показаха нещо което може би малцина знаят и са виждали!!!
                      Над входа има барелеф на Свети Гьорги пробождаики змея.

До тук нищо необичаино но минаваики отстрани вглеждаики се в главата на змея
                      виждаме звезда над полумесеца символизираще победата над отоманската империя

Еиии то че се отказах от мотор отказах ама къв дявол ме караше да ходя в салона за красота при Жената на Гошо
                      Даи та даи чичко фър да та направим съвременен!! И аз колко мии акила на дирти години гьотчия ша ставам!! Да не боли еййй!!! А няма!!

Туриа ма на един стол,измъкнаа един пищоф, аа викам, ся си еба маиката!!! Няма няма! Абе кво няма като ищракааа !!!! Дъл рущяла мии дърт или голям патрон сложи,ама пуснах топличко между кълкитеДа знаите вообще да не им вярвате !!!Пидирас зор са става!!!!

Иначе пък ларж жина излезе бреии! Ади вика Чичко Фър понеже бе много курашлия земи някои леф да се почерпиш,и аз нали немога да отказвам

Еиии кадемлия сум и туито!! Щом се качих на мотора на Ренди иии веднага го продаде!!! Кво ли ще стане ако се кача и на РендивицаДали ша почерпи като за мотора???

Га яли и пили пеяли!! Га плащали ривали!!

Туи тя ша си карам Ямахичката щот стария вол се в бризнъта въри
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Чичко Фър Преглед на мнение
                        Еи туи да се става швестер било зор работааааЩоли ? ............................
                        Трябвало е да пробиеш и двете .Сега ще куцаш
                        Последно редактирано от Chinela; 23-05-10, 22:10.

Коментар

• От: До: Разходка покрай Енина

Първоначално публикуван от d.6orca Преглед на мнение
                          Да си признава защо се отърва ,че по-бързо да го оправим не ,че не се ориентирахме вече какъв е проблема ама не е колегиално ЧИЧО ФЪР.
                          Колко пъти и на какъв период от време или каране мотора гасне и докато не охлади не пали?
                          КТМ 400 EXC

Коментар

• От: Разходка покрай Енина

Чичко Фър, не те познавам още, но като чета репортажите ти,много ме кефи начина ти на изразяване.Ти си просто цар на немерената реч. От де ги вадиш тия думи бе човек ? Ако така говориш и на живо ,ще дойда някой път да те послушам ,та да ми капне мед на сърцето.
                            С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение
                              Чичко Фър, не те познавам Ако така говориш и на живо ,ще дойда някой път да те послушам ,та да ми капне мед на сърцето.
                              Ади де!!!Ама земи някой тюфек под пеша!!!
                              Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                              Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Ей чичко Фър,нищо не става от тебе вече,заряза дружинката и няма кой да документира ценните моменти от превземането на баирите......сега ще пусна малко аз от разходката в неделя.Мъжете яхнаха своите машини и ни зарязаха ,но пък ние се организирахме по женски и с високо проходимата машина хайде на Бузлуджа.

запалихме си огън

но нещо на мене не ми гореше се наложи Биби с опита си от Сървайвър да покаже какво може,абеее млади гори им всичко

докато ги чакаме децата огладняха и започнахме със салатката,после това онова

чакаме и мислим откъде са минали ,че се бавят

и тъкмо да звъним ето групата се задава първи е Близнака

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X