До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка
Вчера наистина направихме страхотно каране до Стара Загора и обратно навъртяли сме около 200 км.Тази Енинска пътека ми взема акъла ,надявам се по скоро да се отракам с мотора ,че да мога да я качвам сама без помощ Благодаря на всички за хубавото каране и най-вече на Радослав и Нено ,които на места доста ми помагаха.Искренно се надявам да няма болни след продължителната дъждовна баня!
Вчера наистина направихме страхотно каране до Стара Загора и обратно навъртяли сме около 200 км.Тази Енинска пътека ми взема акъла ,надявам се по скоро да се отракам с мотора ,че да мога да я качвам сама без помощ Благодаря на всички за хубавото каране и най-вече на Радослав и Нено ,които на места доста ми помагаха.Искренно се надявам да няма болни след продължителната дъждовна баня!
Голям кеф беше на голямото изкачване към върха.Щеше да ме събори вятъра и май нямаше сухо място по мен.Трябваше да се снима ама на кой му е до снимки в този момент.
Днес Габровския отбор на HONDA прави тайна тренировка.При строги мерки за сигурност са потеглили в 10.02 от бензиностанция Лук-оил в неизвестна посока.Обаче агентурната мрежа на Риск клуб Габрово работи безотказно.Довечера в 19 часа в Сити ще бъде даден отчет за всички падания.
Утре 6.05 ако има желаещи за каране да заповядат преди 9 часа на бензиностанция Лук оил защото в 9.00 тръгваме и няма да чакаме никои,посоката е село Шеиново където ще има мото крос а старта ще е в 10.00.
Разбрах ,че "Рали България" на 07 /сряда/ ще минава през Узана и връх Шипка по туристическата пътека ,незнам къде ще имат контрола мисля да питам Жоро и ако на някой му се гледа можем да направим една разходка с моторите ,но за съжаление вече е работен ден и не знам дали ще има свободни
Разбрах ,че "Рали България" на 07 /сряда/ ще минава през Узана и връх Шипка по туристическата пътека ,незнам къде ще имат контрола мисля да питам Жоро и ако на някой му се гледа можем да направим една разходка с моторите ,но за съжаление вече е работен ден и не знам дали ще има свободни
Коментар