Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

СНимки от карането няма ли???
    06' Yamaha Raptor 700R
    08' BMW E92 335i

Коментар

Вчера наистина направихме страхотно каране до Стара Загора и обратно навъртяли сме около 200 км.Тази Енинска пътека ми взема акъла ,надявам се по скоро да се отракам с мотора ,че да мога да я качвам сама без помощ Благодаря на всички за хубавото каране и най-вече на Радослав и Нено ,които на места доста ми помагаха.Искренно се надявам да няма болни след продължителната дъждовна баня!

Коментар

Първоначално публикуван от deniss Преглед на мнение
        Вчера наистина направихме страхотно каране до Стара Загора и обратно навъртяли сме около 200 км.Тази Енинска пътека ми взема акъла ,надявам се по скоро да се отракам с мотора ,че да мога да я качвам сама без помощ Благодаря на всички за хубавото каране и най-вече на Радослав и Нено ,които на места доста ми помагаха.Искренно се надявам да няма болни след продължителната дъждовна баня!
        Голям кеф беше на голямото изкачване към върха.Щеше да ме събори вятъра и май нямаше сухо място по мен.Трябваше да се снима ама на кой му е до снимки в този момент.

Коментар

Днес Габровския отбор на HONDA прави тайна тренировка.При строги мерки за сигурност са потеглили в 10.02 от бензиностанция Лук-оил в неизвестна посока.Обаче агентурната мрежа на Риск клуб Габрово работи безотказно.Довечера в 19 часа в Сити ще бъде даден отчет за всички падания.

Коментар

Утре 6.05 ако има желаещи за каране да заповядат преди 9 часа на бензиностанция Лук оил защото в 9.00 тръгваме и няма да чакаме никои,посоката е село Шеиново където ще има мото крос а старта ще е в 10.00.
            [FONT=System][/FONT]

Коментар

о там сме
              06' Yamaha Raptor 700R
              08' BMW E92 335i

Коментар

Разбрах ,че "Рали България" на 07 /сряда/ ще минава през Узана и връх Шипка по туристическата пътека ,незнам къде ще имат контрола мисля да питам Жоро и ако на някой му се гледа можем да направим една разходка с моторите ,но за съжаление вече е работен ден и не знам дали ще има свободни

Коментар

Първоначално публикуван от deniss Преглед на мнение
                  Разбрах ,че "Рали България" на 07 /сряда/ ще минава през Узана и връх Шипка по туристическата пътека ,незнам къде ще имат контрола мисля да питам Жоро и ако на някой му се гледа можем да направим една разходка с моторите ,но за съжаление вече е работен ден и не знам дали ще има свободни
                  Задължително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    Задължително!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                    еи,много безработни в този клуб бе с какво си искарвате парите,че и за нови мотори
                    [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                      еи,много безработни в този клуб бе с какво си искарвате парите,че и за нови мотори
                      Мародерстваме клиентите по спирките.

Коментар

Джартов айде сменяй си аватара де
                        и снега изчезна и ямахата също
                        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                          Джартов айде сменяй си аватара де
                          и снега изчезна и ямахата също
                          ми ямахата като му е слабост какво да прави а и бетата не е фотогенична
                          [FONT=System][/FONT]

Коментар

и на мен ямахата ми е слабост, честно, ама пък за сметка на това КТМ е фотогеничен
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

като говорите за фотогеничен мотор това еhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28113
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
                                като говорите за фотогеничен мотор това еhttp://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28113
                                мисля да направя бартер за тази машина че много ми хареса СТОПА И НАМЕРА ама трябва да доплатя някои лев
                                [FONT=System][/FONT]

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X