Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Абе вие що не сте ходили никъде да си развеете мозъците.Съвсем ще изкукате ние си покарахме потикахме похапнахме попиинахме и такива работи.

Коментар

Maлко снимки от съботното ни приключение.
      Тука тримата глупаци тръгват на пътешествие.

a кой до мен ,моя приятел гледа жално милно,гладничък горкия

състезание по дърпане на въже -наденица

Някой се зъбят

някой се крият

някой позират

някой си правят маникюр

някой си пеят

и други се зъбят

Жоро каза че който слушка фанелка аз пак не съм

имаше си и певица обаче служебна

E че кой този с червения анцунг,че и певицата при него-Чинела.

А този от снимката на общо събрание да каже колко уискита испи и къде спа.

В общи линии това беше прекарахме си добре,както знаем винаги има доволни и недоволни.Най важното е че няма сериозни контузии.

Коментар

НА масата винаги най добрите БРАВО
        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Абе вие що не сте ходили никъде да си развеете мозъците.Съвсем ще изкукате ние си покарахме потикахме похапнахме попиинахме и такива работи.
          май си си попсувал малко ДЖАРТА ааааааа
          [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Че как иначе то без майката на къде.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Че как иначе то без майката на къде.
              Ей много ма е яд че недойдох да гледам сеир но в най скоро време ще доида в дружинката на п--------е
              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Дидко с тая чаша ме кефи много Дали баща му ще се кефи аааа Да му е пратим а кво ще кажите
                [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Илянски не се претиснявай след почти едноседмична тренировка така и в сьбота бяхме след пьрвите особенно на масата че даже някой ги затворихме с обиколки. Мисля че нито за миг неси се сьмнявал в мен.Естественно благодаря за подкрепата на ДИДО(Францията)и разбирасе на г-жа Лагадова прецедател на клуба без който купонат нямаше да е сьщият.
                  [SIGPIC][SIGPIC][SIGPIC]С Тачката е лесно:wink:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
                    Дидко с тая чаша ме кефи много Дали баща му ще се кефи аааа Да му е пратим а кво ще кажите
                    е ся мръсно ли си правим
                    06' Yamaha Raptor 700R
                    08' BMW E92 335i

Коментар

Може да не сме най добрите на трасето ама май в кръчмите сме ненадминати.Аз този път малко се представих слабичко но имах стомашно чревни проблеми.Можеше дори да се пробва и басейна.

Коментар

Джарта да плуваме на Куклите Там знам че можеш коткаааа ............
                        [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от ИЛИЯН ТОТЕВ Преглед на мнение
                          Джарта да плуваме на Куклите Там знам че можеш коткаааа ............
                          Не може сега спасителя е в неплатен отпуск.

Коментар

Ичката (Ринката) организира каране в Събота (29.03.200 от Гъбене до Осиникова поляна в 9:30ч. трябва да сме там така, че в 9:00 тръгване от ОМВ Габрово и преход от 30 мин. до целта в Петък да си легните рано защото този път не се чака никой, който ще пие кафета да доиде в 8:00ч. Момчетата ще ни чакат на Гъбене в 9:30 този път няма да закъсняваме Всички да се чувстват поканени Приемаме и доброволци от други клубове и градове кой с каквото иска, даже и тези с АТВ-та може да доидат
                            Последно редактирано от Smilen; 24-03-08, 22:54.
                            NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Първоначално публикуван от Смилен Преглед на мнение
                              Ичката (Ринката) организира каране в Събота (29.03.200 от Гъбене до Осиникова поляна в 9:30ч. трябва да сме там така, че в 9:00 тръгване от ОМВ Габрово и преход от 30 мин. до целта в Петък да си легните рано защото този път не се чака никой, който ще пие кафета да доиде в 8:00ч. Момчетата ще ни чакат на Гъбене в 9:30 този път няма да закъсняваме Всички да се чувстват поканени Приемаме и доброволци от други клубове и градове
                              Tова е много къс преход ааа
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Важно е началото краят винаги е ясен има и Неделя за продължение, колкото по-рано толкова по-добре
                                NGO "SPORTS CLUB ЕXTREME RACING"

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X