До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка
шегичка... искам обаче повторение на реката ... имам нещо на ум
и Колев тази идея нали се сещаш от къде ми дойде ...
					шегичка... искам обаче повторение на реката ... имам нещо на ум

и Колев тази идея нали се сещаш от къде ми дойде ...

Можеше да не обевяваш публично колко ще е голяма групата на РИСК в ТРОЯН ТРОФИ Някой може да се стреснат.
Можеше да не обевяваш публично колко ще е голяма групата на РИСК в ТРОЯН ТРОФИ Някой може да се стреснат.
 Имам информациа че зеления "ВСЕДЕХОТ" скьсал ТРАЛА и неможли да извадят рибата. Ама май между кефала и мрената имало и 2 таранки.
Имам информациа че зеления "ВСЕДЕХОТ" скьсал ТРАЛА и неможли да извадят рибата. Ама май между кефала и мрената имало и 2 таранки.

Колев май вьлците като по остареят стават за гавра на "ПСЕТАТА"     МАЙ ще излезеш прав за някой работи пьк като се замисля за повечето
Колев май вьлците като по остареят стават за гавра на "ПСЕТАТА"     МАЙ ще излезеш прав за някой работи пьк като се замисля за повечето 

Колега снимките са перфектни. Вземи апарата в Троян ще има какво да се снима
Колега снимките са перфектни. Вземи апарата в Троян ще има какво да се снима Силвестарчо не забравяй зората на твоят ОФ РОУД зелен като цвета на мотора ти когато момчетата с сузукетата не ведньж те изваждаха от патови ситуация от който можеше сега и да не помисляш за ОФ РОУД ако вьопще задни и странични гуми пред и в ОМВ или ЛУКОИЛ могат да се нарекат каране както ти го наричаш.
Силвестарчо не забравяй зората на твоят ОФ РОУД зелен като цвета на мотора ти когато момчетата с сузукетата не ведньж те изваждаха от патови ситуация от който можеше сега и да не помисляш за ОФ РОУД ако вьопще задни и странични гуми пред и в ОМВ или ЛУКОИЛ могат да се нарекат каране както ти го наричаш. 

Претстави си ако си взема РАПТОР особенно 700 аааааааа
Претстави си ако си взема РАПТОР особенно 700 аааааааа Не сме се карали просто си повишаваме тон. В гората или на пьтя винаги ще помагам на всички защтото знам какво е да си в безизходица и без сили.
Не сме се карали просто си повишаваме тон. В гората или на пьтя винаги ще помагам на всички защтото знам какво е да си в безизходица и без сили.
Коментар