Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
    Да разбирам ли че полицията ви е олабила Или не очакват в тоя студ да има откачалки
    А сега истината-Всички са откачалки,само Джар-Джар е разумен.Видях го да хвърля снежни топки.Деца,какво да го правиш!
    Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
      А сега истината-Всички са откачалки,само Джар-Джар е разумен.Видях го да хвърля снежни топки.Деца,какво да го правиш!
      Много моля без обиди
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от offar Преглед на мнение
        Да бе разумен,направо глупав!
        Цял ден прехвърлям дърва и дома и седя до задника на жена ми и правя поведение.Смятам че съм насъбрал точки за една година напред.

Коментар

Първоначално публикуван от ГЕОРГИ ИВАНОВ Преглед на мнение
          Също така съм много благодарен на Веско,защото още в началото на СКИ пистата скъсах верига и той от завоя до лифта слезе пеш и ми помогна !!!! Ако небеше той сигорно още щях да спускам по инерция докато стигна Смирненски
          Браво,герой!А ти с този КТМ бъди благодарен,че само верига си скасалСтарото ти прозвище само говореше за правилната марка/WR The Best/Шегичка!!

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
            Браво,герой!А ти с този КТМ бъди благодарен,че само верига си скасалСтарото ти прозвище само говореше за правилната марка/WR The Best/Шегичка!!
            Трябва да ми кажеш кога ти е рожденият ден да ти купя един комплект смукачи,че така като гледам на всяко спиране YAMAHITE се нуждаят от тях. /лека шегичка и от мен /
            KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ГЕОРГИ ИВАНОВ Преглед на мнение
              Трябва да ми кажеш кога ти е рожденият ден да ти купя един комплект смукачи,че така като гледам на всяко спиране YAMAHITE се нуждаят от тях. /лека шегичка и от мен /
              Споко, и аз миналата седмица едно КТМ-че го разигравах тикайки около 1км
              [B]Първо трябва да се научим да падаме, а после да караме .[/B]

Коментар

Какво сега с КТМ-те ли ще се базикаме
                KTM EXC 400
                KTM EXC 525
                Beta rr 450

Коментар

Първоначално публикуван от Цайтата Преглед на мнение
                  .........едно КТМ-че го разигравах тикайки около 1км
                  Що не ме похвали ,че и азе бутах.А после го и теглихме.Не обиждаме марката ама все на нея се случва.Кво да правиш късмет. И браво на днешната група,завиждам искрено.Имах желание ама не и шанс.Боооо утре ме очаквай.И дано вече намеря време да кача снимки от курбана,ама баш снимки.Ако някой смята ,че е попаднал неправомерно в обектива ми ,да пусне лс.

Коментар

Споко, и аз миналата седмица едно КТМ-че го разигравах тикайки около 1км
                    Дай го тоя КТМ 250 да видиш как пали ,вари,и гори повече от 426ка
                    :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Първоначално публикуван от 4opara-gb Преглед на мнение
                      Дай го тоя КТМ 250 да видиш как пали ,вари,и гори повече от 426ка
                      Ми то ти го строши,не е за душмани,лабав е.

Коментар

Първоначално публикуван от Iliya Minkov Преглед на мнение
                        Ми то ти го строши,не е за душмани,лабав е.
                        ЕЕЕЕЕЕЕЕ жалко,е то в мен май нищо не се чупи,а се при другите....късмет ко да се прай....добре че и за тоя не му плащам аз ремонта че незнам))))
                        :eek::eek::eek:[SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

Дай го тоя КТМ 250 да видиш как пали ,вари,и гори
                          да знаеш, че примен само ми изгори калориите от тиканеи много готино вървеше в спусканията , рай за мотоциклетиста
                          [B]Първо трябва да се научим да падаме, а после да караме .[/B]

Коментар

Дай го тоя КТМ 250 да видиш как пали ,вари,и гори
                            да знаеш, че примен само ми изгори калориите от тиканеи много готино вървеше в спусканията , рай за мотоциклетиста
                            Има една поговорка:На калпав ... вълната му пречи!!!Твоят случай същия КТМ ти виновен. Поздрави
                            KTM-READY TO RACE !!!

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                              Много моля без обиди
                              Голямо ИЗВИНЕТЕ!Може би завиждам!
                              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Предлагам за неделя да се съберем яка група.
                                Дават го перфектно време.
                                Всичко живо да заповяда на Лук-оил.Куцо,кьораво,сакато де що има мотор да идва.Да испратим хубавото време и да почваме да караме по студените чукари.
                                Хайде стегнете се и да видим дали няма да стане добър купон!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X