Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Сори ама искам да попитам от каде Мога да си купя Вата за 2Т мотор в Габрово
    Мотора е Хусварна цр 125 !!
    Последно редактирано от FreestyleR; 20-06-09, 21:34. Причина: оточняване
    [LEFT][URL="http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/"][COLOR=#0000ff]http://ftp.domainbg.com/FreestyleR/[/COLOR][/URL] :arrow:[/LEFT]
    [LEFT][URL]http://forum.mobile.bg/member/FreestyleR/[/URL] :arrow:[/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от FreestyleR Преглед на мнение
      Сори ама искам да попитам от каде Мога да си купя Вата за 2Т мотор в Габрово
      Мотора е Хусварна цр 125 !!
      слагай си стъклена вата без да се притеснявашне знам дали става за Хускварна,ама за другите става
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
        Времени инвалиди приемате ли?Пожелавм ви приятна и безаверйна разходка пичове!
        O,колега по съдба,как си ? Надявам се ,че операцията е била 6.Като бях на контролен преглед,разбнрах ,че операциятати е за към 20-ти.Ама май са те рязнали по-рано.

Коментар

Иначе утре поне кафе ще пием.
          Брата пак е на път,ама няма как,все накой трябва да работи. Аз лично в 8.30 съм на колонката.Айде лягайте да отморите.

Коментар

Първоначално публикуван от Iliya Minkov Преглед на мнение
            O,колега по съдба,как си ? Надявам се ,че операцията е била 6.Като бях на контролен преглед,разбнрах ,че операциятати е за към 20-ти.Ама май са те рязнали по-рано.
            Чудех се откъде имат ифо.в болницата,а ти колега си ги предопредил за НЕМОЙКИНА,който ще ги посети в най-скоро време.THANKS!Добре,че промних датат с 1 месец по рано и до тогава мисля вече да ходя!А след още 2 и да дам ГАЗ!

Коментар

Днес решихме с "Темпо Тракторс Тийм" да погъбарстваме из Балкана.То че гъби нямаше е ясно,но пък уважихме мемориала "Шипка".Изненадах се,приятно,от множеството хора там.Повечето от тях бяха руснаци,разглеждащи с интерес.Бравос на братушките,а аз мислех че ходят само на Банско за да се напиват до безсъзнание.Направихме по някоя снимка за спомен,а аз хванах кадър в който се спореше нещо по окачването на малките оръдия.Пламката твърдеше,че е по-меко от това на KTM-те.
              Жаждата започна да надделява и дадохме газ към 9-те чучура.Между Бузлуджа и Бидека срещнахме оранжеви колеги,естесвено се поздравихме,и разпознах Марти от Ст. Загора.Останалите господа помахаха и всеки си продължи по посоката.
              На Бидека ни посрещнаха бай Милен и Христо.Те се връщаха от х.Българка и с тях поехме към жадуваната вода,че и по-надолу.Питах ги дали пак са ходили до в.Емине,но те-"Без Джар-Джар не тръгваме надалеч.Само той има трак до морето".
              9-те чучура и газ към Сечен камък.Ако бяхме закъснели малко,можеше да пием вода директно от небето.За щастие изпреварихме пороя.Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009288.jpg
Прегледи:1
Размер:149.6 КБ
ID:5111671Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009289.jpg
Размер:161.8 КБ
ID:5111672Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009290.jpg
Размер:111.1 КБ
ID:5111673Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009293.jpg
Размер:158.9 КБ
ID:5111674Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009296.jpg
Размер:153.5 КБ
ID:5111675Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009298.jpg
Размер:198.5 КБ
ID:5111676Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21062009300.jpg
Размер:213.5 КБ
ID:5111677
              П.П.Уморих се с химикалката,а пък е ракиено време,вече!
              Последно редактирано от offar; 21-06-09, 18:16. Причина: Добавка
              Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Ей Боооо,как изкара на басейна,братле.
                Мариан Христов- Beta 300 RR- 2016

Коментар

Нямам думи и не ми се пише в момента. Много съм ЯДОСАН.Само се насладете на снимковият материал.А Цайтата да каже къде искаше да се катери
                  Прикачени файлове

Коментар

Какво е бе Илийка? Кое е това дето те ядоса.Не разбирам от снимката.
                    Я дай малко повече информация?

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      Какво е бе Илийка?
                      На първата снимка мисля ,че ясно се вижда забит шиш от арматура в тревата.Направихме обхот и събрахме още десетина.Мястото е под червения завой посока тересите.Вие минахте първи и имахте късмет,за разлика от нас

Коментар

Първоначално публикуван от Iliya Minkov Преглед на мнение
                        На първата снимка мисля ,че ясно се вижда забит шиш от арматура в тревата.Направихме обхот и събрахме още десетина.Мястото е под червения завой посока тересите.Вие минахте първи и имахте късмет,за разлика от нас
                        Mамка им на тия дето ги поставят тези шишове и подобни капани. Късмет е , ако се размине човек само с една спукана гума. Само като си помисля какви последствия може да има, ако падне човек на това желязо... тръпки ме побиват.

Коментар

Въпреки шишовете на които се забихме още в началото след това успешно стигнахме до язовир Копринка, хапнахме, починахме, някои даже се топнаха в него.
                          Прикачени файлове
                          2018 KIA Sportage 1.6T AWD GT Line
                          2007 AUDI A6 3.0TDI S-Line Quattro
                          2007 HOMDA FMX 650

Коментар

Абе там да не са частни места затова да ги слагат тези шишове.

Коментар

по сечен камък посока трявна също има шипове и ги слагат не кои да е ами ловджиите един познат ловджия ми каза че някакъв от дрожинката им ги слагал
                              [SIZE=4][COLOR=Red]H[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]onda CRF 450R'05[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от vent68 Преглед на мнение
                                Абе там да не са частни места затова да ги слагат тези шишове.
                                Здравейте,днес разбрах че в местността до червения завой шиповете се поставят от горския в този район на име Тодор ,ако някой знае нещо АНОНИМНОСТТА му е гарантирана
                                [B]Първо трябва да се научим да падаме, а после да караме .[/B]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X