Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов Преглед на мнение
    За съжаление няма как да е по лошо/скасани предни и задни красни вразки +минискус/ но след хирургическа намса и 6 месеца почивка всичко ще е ок!
    Калояне,неможах да разбера много от прочетеното до тука ,но до колкото разбрах някои е скъсал връзки на крачето.Баща ми и тои беше направил същата беля(на първа скорост ) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.
    Имам и един въпрос към колегите в форума макар и повечето от моторите им не са регистрирани,но ме мъчи една мисъл.Правят ли проблеми полицаите,ако си сложа регистрационния номер под седалката. Интерисуваме дали са спирали някой с такъв номер и имал ли е проблеми. Благодаря ви !!!

Коментар

Първоначално публикуван от i_divaka Преглед на мнение
      Калояне,неможах да разбера много от прочетеното до тука ,но до колкото разбрах някои е скъсал връзки на крачето.Баща ми и тои беше направил същата беля(на първа скорост ) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.
      Имам и един въпрос към колегите в форума макар и повечето от моторите им не са регистрирани,но ме мъчи една мисъл.Правят ли проблеми полицаите,ако си сложа регистрационния номер под седалката. Интерисуваме дали са спирали някой с такъв номер и имал ли е проблеми. Благодаря ви !!!
      На полицай не се спира
      Последно редактирано от schipkata221; 30-05-09, 22:48.
      [FONT=System][/FONT]

Коментар

Момчета здравеите на някой утре даму се кара

Коментар

утре ще се кара ли бре юнаци и в колко е срещата????? че сам пропуснал 1 седмица и ми се е докарало че няма да ви разправям колко

Коментар

Първоначално публикуван от lakich_yzf250 Преглед на мнение
            утре ще се кара ли бре юнаци и в колко е срещата????? че сам пропуснал 1 седмица и ми се е докарало че няма да ви разправям колко
            Ако искаш да се поокаляме аа

Коментар

ами ако не вали дай направо 10 на лукоила ще пием по кафе апак който доде

Коментар

ами ако не вали дай направо 10 на лукоила ще пием по кафе апак който доде
                ОКтам съм

Коментар

атвта приемате ли за днеска ,ако изобщо ще карате

Коментар

[QUOTE=schipkata221;755451]На полицай не се спира[господи колко си праж шипка

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
                      На полицай не се спира
                      Ми мен всичко ми е изрядно и ако решат да са заядат свалям номера, и го бракувам. Никви застраховки и данъци повече. Днес времето е само за каране.Няма пепел,не е и много кално ..мммм. Блазе му на този който му е здрав мотора

Коментар

Вчера 31.05.09 си направихме една неделна разходка няколко райдъра,тези който имаха желание да покарат на терен от който не се вдигаше прах и беше супер за каране,заради падналия дъжд предния ден.Съжелявам за контузените ,но като се оправят предполагам пак ще се включват в мероприятията

Не бяхме много ,но беше интересно.Тръгнахме през Радецки за Малуша и там се събрахме с много други, които също караха на някъде Първо пихме по една планинска студена вода

После се спуснахме към Шипка да хапмем череши,но спряхме под дебела сянка и студена водица,след това обратно на горе понеже се засякохме с Шейновлии , хапнахме на Шипка и обратно за Габрово

Имаше хубави препятсвия и надявам се интересни моменти

Коментар

наистина вчера преживяното беше на 100% особенно двамата с ненката направихме наистина много добро каране.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                            Колеги и колежки,днес с Красьо и Венко решихме да организираме един по сериозен преход Бузлуджа-Емине.Решихме като дати да са 18,19 20 и 21 ЮНИ.Тръгване в четвъртък 18-ти рано сутринта,и караме цял ден и вечерта сме там.Петък и събота почиваме и в неделя обратно за Габрово.Мислим да вземем една кола да ни съпровожда по асвалт,като ни кара багаж и горива.Ако има желаещи които смятат че имат сили, време и средства, които не смятам че ще са много, са добре дошли.Моля отнесете се сериозно към въпроса.

джарта дай малко по подрибна информация каде ще се спи колко хора ще сме (ако ме вземете с вас разбира се ) дайте да се организираме добре

Коментар

джарта дай малко по подрибна информация каде ще се спи колко хора ще сме (ако ме вземете с вас разбира се ) дайте да се организираме добре
                              Имаме човек дето ще ни намери вила на Емине.Трябва да му потвърдим че ще сме там.
                              Ако смяташ че имаш сили и моторчето ти е в изправност си добре дошъл.

Коментар

аз сам твърдо решен да дойда,ако ме земете де
                                [SIZE=4][COLOR=Red]H[/COLOR][/SIZE][SIZE=4][COLOR=Red]onda CRF 450R'05[/COLOR][/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X