До: "Риск Клуб Габрово" поредната организирана разходка

Калояне,неможах да разбера много от прочетеното до тука ,но до колкото разбрах някои е скъсал връзки на крачето.Баща ми и тои беше направил същата беля(на първа скорост ) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.
 ) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.
Имам и един въпрос към колегите в форума макар и повечето от моторите им не са регистрирани,но ме мъчи една мисъл.Правят ли проблеми полицаите,ако си сложа регистрационния номер под седалката. Интерисуваме дали са спирали някой с такъв номер и имал ли е проблеми. Благодаря ви !!!

Първоначално публикуван от Калоян Кашавелов

Преглед на мнение

) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.
 ) и ако не се лъжа трябва да имам шина за раздвижване. Като те оперират си я слагаш и с времето почваш да и регулираш градусите. Ако не сте се сдобили и сте заинтерисовани ми пишете.Аз съм на Пепа (която работеше в дневния бар) брат и Ивайло.Имам и един въпрос към колегите в форума макар и повечето от моторите им не са регистрирани,но ме мъчи една мисъл.Правят ли проблеми полицаите,ако си сложа регистрационния номер под седалката. Интерисуваме дали са спирали някой с такъв номер и имал ли е проблеми. Благодаря ви !!!

Днес времето е само за каране.Няма пепел,не е и много кално ..мммм. Блазе му на този който му е здрав мотора
 Днес времето е само за каране.Няма пепел,не е и много кално ..мммм. Блазе му на този който му е здрав мотора 

Първо пихме по една планинска студена вода
 Първо пихме по една планинска студена вода

) дайте да се организираме добре
) дайте да се организираме добре

Коментар