Първоначално публикуван от Николай

благославя Жоро защото ни прекара през това страхотно място,аз бях много уморен защото повече от месец не бях карал и "акомулаторите" ми бяха напълно изтощени,3дена след това бях с ужасни болки и изпращах по адрес на Жоро още по-цветни ругатни/ТЯХ АКО БЕШЕ ЧУЛ/
  благославя Жоро защото ни прекара през това страхотно място,аз бях много уморен защото повече от месец не бях карал и "акомулаторите" ми бяха напълно изтощени,3дена след това бях с ужасни болки и изпращах по адрес на Жоро още по-цветни ругатни/ТЯХ АКО БЕШЕ ЧУЛ/  беше супер въпреки болката след това
 беше супер въпреки болката след това  

.Явно голяма веселба е паднала,драйвера на KLR-а да не е прекалил с кафетата че е толкова нервен,много цветисто ''благославя''
 .Явно голяма веселба е паднала,драйвера на KLR-а да не е прекалил с кафетата че е толкова нервен,много цветисто ''благославя''  Съжалявам за коляното Жоре,оправяй се по бързо
 Съжалявам за коляното Жоре,оправяй се по бързо  
 , а пък аз повечето пъти сам се прекарвам и после се чудя що ме сърби задн..а.
 , а пък аз повечето пъти сам се прекарвам и после се чудя що ме сърби задн..а. 

дълбок отпечатък върху мозъчната кора
 дълбок отпечатък върху мозъчната кора   а ние които не мислим позитивно и много псуваме,какво ще ни се случи само лоши неща ли
 а ние които не мислим позитивно и много псуваме,какво ще ни се случи само лоши неща ли  Който иска да изпита удоволствието от истинското ендуро да си вземе Жоро Хаджиев водач
 Който иска да изпита удоволствието от истинското ендуро да си вземе Жоро Хаджиев водач  ... а за тва, че понякога се псува брутално и фърчат предмети
  ... а за тва, че понякога се псува брутално и фърчат предмети   насам - натам си е в реда на нещата, то даже без тва качествена позитивна емоция трудно се постига. Противния вариант е да сме некви английски аристократи - пази боже
  насам - натам си е в реда на нещата, то даже без тва качествена позитивна емоция трудно се постига. Противния вариант е да сме некви английски аристократи - пази боже 

.jpg)

Коментар