Ти си извинен, ха да видим оня хубостник к'во шъ измисли !  

Направо ми е неудобно вече!
 Направо ми е неудобно вече!  

Един за 4Х4 и един за нашите простотии.
  Един за 4Х4 и един за нашите простотии. 

) всеки офроудер е добре дошъл!
) всеки офроудер е добре дошъл! 

даже подпитах да се направи както миналата година за аматьори (бяха го кръстили ендуро-рокер май, баси простотията) ама казаха че е много натоварена програмата и няма да стане, в събота са тренировките на сайкара и 125 и OPEN от балканското и републиканското което е смесено, а в неделя е сайдкара и малките 65 и 85 доколкото рабрах, макар че София ме пита в другата тема затова. Билета ще е 6лв. за простосмърни и по 2 лв за пенсионери и ученици
 даже подпитах да се направи както миналата година за аматьори (бяха го кръстили ендуро-рокер май, баси простотията) ама казаха че е много натоварена програмата и няма да стане, в събота са тренировките на сайкара и 125 и OPEN от балканското и републиканското което е смесено, а в неделя е сайдкара и малките 65 и 85 доколкото рабрах, макар че София ме пита в другата тема затова. Билета ще е 6лв. за простосмърни и по 2 лв за пенсионери и ученици  за ендураджиите има отделен вход през гората както каза Жоро
 за ендураджиите има отделен вход през гората както каза Жоро  

там ще съберат повече публика и ще е супер интересно напомни им и това че от бая време го говорят а още никой не го е направил
 там ще съберат повече публика и ще е супер интересно напомни им и това че от бая време го говорят а още никой не го е направил  

се ползва
 се ползва  става и KX500 а и 250 кросаците добре се справят
 става и KX500 а и 250 кросаците добре се справят  
  един един път с такъв като го изтърва надолу
 един един път с такъв като го изтърва надолу  накрая обаче май нищо му нямаше само кормилото се счупи
 накрая обаче май нищо му нямаше само кормилото се счупи  но то сигурно е било някво смотано
 но то сигурно е било някво смотано   
  щото 250 4т тата имат предимство при хиллклайминга
 щото 250 4т тата имат предимство при хиллклайминга  а и участват в този клас се млади и надъхани момчета
  а и участват в този клас се млади и надъхани момчета  

АБЕ дайте да се заберем и да идем някой път
 АБЕ дайте да се заберем и да идем някой път  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар