Жоро не знам ебаваш ли се нещо за дърветата   , ама ако нещо те е подразнила онази статия може да го кажеш направо.
 , ама ако нещо те е подразнила онази статия може да го кажеш направо.

Това пък ти го каза!
  Това пък ти го каза!

По каталог не са скъпи - без радиатори в района на 200 долара парчето.
 По каталог не са скъпи - без радиатори в района на 200 долара парчето. 

:x
  :x   
  то не че беше кой знае какво,ама още като го докараха си го харесах,вярно подходих малко несериозно много ангажименти ми се събраха напоследък ама много ме е яд и той бочака само една търговия му е в главата приятелите хич за нищо ги не бръсне
 то не че беше кой знае какво,ама още като го докараха си го харесах,вярно подходих малко несериозно много ангажименти ми се събраха напоследък ама много ме е яд и той бочака само една търговия му е в главата приятелите хич за нищо ги не бръсне  бизнес братче
 бизнес братче  то и аз щях да дам пари ма нещо стана някво неразбиране
 то и аз щях да дам пари ма нещо стана някво неразбиране  както и да е да си го карат със здраве и като го строшат да кажат ще го взема и строшено ама да забравят за тия пари дето са ги дали,цената ще е друга тогава
 както и да е да си го карат със здраве и като го строшат да кажат ще го взема и строшено ама да забравят за тия пари дето са ги дали,цената ще е друга тогава  

Писах ти, по цял ден беше с Бучака и не си уреди хавите, срамота!
  Писах ти, по цял ден беше с Бучака и не си уреди хавите, срамота! 

Пък и доста на гъсто стават. Давайте предложения!
  Пък и доста на гъсто стават. Давайте предложения!

Нека в кроса се проявяват по-младите, пък и следващата година ще е по-интересно. Мислим старозагорското състезание да го направим международно. Класирането пак ще си е за републиканско, но за колорит ще има и състезатели от Гърция, Хърватка, Румъния, Австрия и от където дойдат.
 Нека в кроса се проявяват по-младите, пък и следващата година ще е по-интересно. Мислим старозагорското състезание да го направим международно. Класирането пак ще си е за републиканско, но за колорит ще има и състезатели от Гърция, Хърватка, Румъния, Австрия и от където дойдат. 

На мене една седмица ми трябваше да си дигна д-то и да измия мотора от прахоляците. Сега си стои и чака масълце ама няма кой
  На мене една седмица ми трябваше да си дигна д-то и да измия мотора от прахоляците. Сега си стои и чака масълце ама няма кой  .
 . 
  . Така де да има по-равномерно натоварване.
 . Така де да има по-равномерно натоварване.

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар