Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Свий
X
-
От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро
Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеКой по-точно. Не е един.
Метеора се намира в Гърция.
А шушната се казва Христокакто повечето в Калофер
YAMAHA WR450F
Коментар
-
Преди 20 г. имаше един с такъв прякор. Беше охрана на един резерват на тогавашното УБО, който съвпада с част от сегашния НПЦБ. Срещата приключи в моя полза тъй като извдих повече огнева мощ от него. Не знам за същия ли говориш, чух че има и друг- по млад, може би синът му.
За по младите, или не толкова но които не са били в час навремето и не знаят какво е УБО
Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
-
Брей вие сте изтъркали клавишитеЖоро кво шашкаш само хората с тази Гърция,то пари за тук няма та ти за Метеора говориш, ей аз две седмици се крия в балкана и обикалям като куче пеша,та чак и на г..а цирка ми излезна от ходене,ами като нямах пари за бензин,е поне огледах всички възможни начини да се качи мотор на връх Купена.Значи в събота изцяло ще караме в НПЦБ,маршрута ще бъде разнообразен,на вниманието на парковата охрана,можем да предоставим по обстойни кординати от къде ще минем,да може да ни заловят.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнениеПреди 20 г. имаше един с такъв прякор. Беше охрана на един резерват на тогавашното УБО, който съвпада с част от сегашния НПЦБ. Срещата приключи в моя полза тъй като извдих повече огнева мощ от него. Не знам за същия ли говориш, чух че има и друг- по млад, може би синът му.
За по младите, или не толкова но които не са били в час навремето и не знаят какво е УБО
може да е той същия
само, че този му е внук
YAMAHA WR450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
п.с.
Някой познава ли Шушната от Калофер?,Минков също. Не съм го виждал от година обаче,ако не е и повече.
Коментар
-
Първоначално публикуван от ЛЕНИН Преглед на мнениеЯ го знам бре,Минков също. Не съм го виждал от година обаче,ако не е и повече.
Март месец ни води към вр.Ботев ама стигнахме до дълбокия сняг и се върнахме
Ето три снимки
Щях да кача още тогава снимки ама нали е НПЦБ и викам ще ме изядат с парцалите, то и сега е възможно ама...
YAMAHA WR450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеИ сестра му познавам!
п.с.
Другата седмица замисляме,тоест те са го измислили де.В петък отиваме в Калофер с колите и ремаркетата с 3 мотора и едно Атв,башкъ на шушната ижето в Калофер, спим там в Шушната и в Събота до Ботев и вечерта се прибираме.Ама дали ще ме финансира някой незнамYAMAHA WR450F
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнениеДо колко км, че моята веялка.....
Кога сме карали повечеИскаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
0894328706
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар