Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Чат, спам, спорове и препирни в раздел Карлово ендуро

Аз до 10 дано да сколасам ако изобщо се навия
    Христо пиши на лично последната информация!!!!
    Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Най вероятно утре ще се разбере къде ще се кара,за това ако има желаещи да се записват,и утре около 10ч да са на полу-съединител в 8ч ще направим междинна контрола.

Коментар

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
        Който иска да кара с аматИОри в неделя в 9ч.пред мая гараж.Ще се кара самооооо в поркаааа. Шафа го казааааа.
        И да кажеш на жена си да направи мекици АМАТИОР
        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Жоро нашата тема е винаги отворена за всички,за това като ти е кеф си пишеш в нея.

Коментар

Днес беше един невероятно осеян със смешки ден,въпреки че ни валя цял ден дъжд,и на моя мотор му изгоря намотка на звездата,но всичко завърши нормално дори и с дърпане,и най накрая на Жоро Йорданов с пикапа,звездата беше демонтирана от доцент Каламов и ще претърпи лека операция.Снимки и видео очаквайте от Витлиемов и Пачарозов.

Коментар

Ицак, ако знаеш как завърши денят и ако знаеш колко време ще говорят на Средногорец за аматИОрите, ще се попикаеш от смях. Започвам да пускам новата тема със заглавие " Аматьорите - сборна формация ". Тя ще се намира извън клубове и групи и ще бъде отворена широко за всеки който се чувства аматИОр

Коментар

Днес ще се кара ли.

Коментар

Наште хора са на Чайра от вчера.Преди малко се обадиха ,че тръгват за мотокроса обаче на мене ми е "счупена" гумата и ще ходя с колата.
                  Живко ти няма ли да ходиш в Хисар?
                  Когато няма друг изход- използвай централния вход!

Коментар

Ще ходя Светльо, без мен не става,сега се прибирам обсъждахме вече Закриването на сезона.

Коментар

Първоначално публикуван от hristo jivota Преглед на мнение
                      Ще ходя Светльо, без мен не става,сега се прибирам обсъждахме вече Закриването на сезона.
                      Ицо, за кога се очертава закриването?
                      Beta 525 RR
                      Mercedes G 280 i
                      Toyota Hailux 3.0 TD
                      UAZ 452

Коментар

За дата е още рано,но се очертава към края на октомври.

Коментар

Първо да изпратим рокерите тази седмица в Сопот на лифта и под рева наПВЦтата ще обсъдим Закриването/откриването на зимния сезон/
                          Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                          0894328706

Коментар

Днес врътнах една пътечка на живота,всичко стана съвсем случайно,макар да си призная че с тази постъпка искам да дам отговор на Нанко Минков че няма да спра да карам в НПЦБ, снимки нямам защото няма с какво да снимам за което ме е много яд.Тоз юнак е дал много интересно интервю във вестник 24 часа относно офроуд обществото.

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:13062010065.jpg
Прегледи:39
Размер:183.0 КБ
ID:5210160 Ице, и аз завъртях една Дерменка. Пък те вестниците са за това, да се пише в тях. Днес го дават хубаво време, може да направя повторение. Колкото до събота и неделя, ще ми е приятно да пием по бира в Сопот с групата. Първите бири са от мен!!!

Коментар

Кимо тоз мотор ми е познат от бай Пец е май,а за рокер събора в Сопот не съм взел решение дали ще го посетя,нещо съм обиден в какво го превърнаха.
                                Последно редактирано от Ivan Minkov; 22-09-10, 11:29.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X