От: Козя стена. Не си правете експерименти.
Здравейте.Много лош инцидент,но всичко е добре когато завърши добре.Радвам се че
Пачароза си е оправил мотора и е готов за нови изживявания.Аз понеже знам ,че от Беклемето е много трудно да се стигне Козя стена и затова се качих от юг. На втората снимка е
Козя стена. До Ехо пак се качих от юг.На 1 и 3 снимка.Не е шега там Балкана.Успех Пачароз и
повече да няма такива лоши случки.
Здравейте.Много лош инцидент,но всичко е добре когато завърши добре.Радвам се че
Пачароза си е оправил мотора и е готов за нови изживявания.Аз понеже знам ,че от Беклемето е много трудно да се стигне Козя стена и затова се качих от юг. На втората снимка е
Козя стена. До Ехо пак се качих от юг.На 1 и 3 снимка.Не е шега там Балкана.Успех Пачароз и
повече да няма такива лоши случки.
.
. За да избегнете гадните участъци, не трябва да минавате Кончето и да продължавате нататък. От Болуваня и Братаница директно слизате през Бенковски в Рибарица. ТАзи годнина жив умрял ще ви чкам в Рибарица и от там ще ви преведа по част от маршрута, като ще се постараем да сме най кратки и без много екстреми. Съберете групата и когато сте готови Стоян да ми се обади . За тракове нищо не мога да кажа, по простата причина, че не навиждам GPS устройствата. Първо не умея да боравя с тях и второ изпитвам голямо удоволсвие, да не знам къде съм
0888984256
Коментар