Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Козя стена. Не си правете експерименти.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Козя стена. Не си правете експерименти.

Здравейте.Много лош инцидент,но всичко е добре когато завърши добре.Радвам се че
    Пачароза си е оправил мотора и е готов за нови изживявания.Аз понеже знам ,че от Беклемето е много трудно да се стигне Козя стена и затова се качих от юг. На втората снимка е
    Козя стена. До Ехо пак се качих от юг.На 1 и 3 снимка.Не е шега там Балкана.Успех Пачароз и
    повече да няма такива лоши случки.
    Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
      Здравейте.Много лош инцидент,но всичко е добре когато завърши добре.Радвам се че
      Пачароза си е оправил мотора и е готов за нови изживявания.Аз понеже знам ,че от Беклемето е много трудно да се стигне Козя стена и затова се качих от юг. На втората снимка е
      Козя стена. До Ехо пак се качих от юг.На 1 и 3 снимка.Не е шега там Балкана.Успех Пачароз и
      повече да няма такива лоши случки.
      Няма юг. АматИОрите трябва да се различават от останалите. Ние ще се качим от север. Каквото и да ни струва .
      Моето виждане за ендурото и офроуда е малко странно. Ако ще е хубав път , равен и да позволява скорост над 50 километра, по добре да си взема супермото джанти и да дера из града и околностите по асфалт. Не искам да давам газ искам да ми е трудно. Да не мога да мина, да си бутам мотора и да псувам. Искам постоянно в мислите ми да е само едно: Какво правя тука, защо дойдох ? Да съм вир вода целия. ДА ми се реве. След като се върна от каране, да не искам да се сетя за мястото на което съм карал, поне една седмица. Е когато се случат тези неща, значи съм успял и има какво да запомня и какво да разказвам след време.
      Ако се случи следното: Да, дадохме газ минахме през Дерменка - Добрила, там ядохме и се върнахме отново на газ ?
      Кое би ви фпечатлило ? Кое бихте запомнили от случката ?
      Това е моето мнение, което не се опитвам да налагам. На който му изнася изнася, останалите : Любо Пенев го каза преди няколко години

Коментар

Първоначално публикуван от Evgeni Enduro Преглед на мнение
        . Бях в подобна ситуация преди две години на подобен терен, само дето с натоварения мотор в джипа, бях натоварен и аз и
        Сори за закъснелият отговор.
        За твоят случей знам и бех в течение на обстоятелствата. Бях се разбрал със Стоян да ви пресрещна на хижа Бенковски, но не успях . За да избегнете гадните участъци, не трябва да минавате Кончето и да продължавате нататък. От Болуваня и Братаница директно слизате през Бенковски в Рибарица. ТАзи годнина жив умрял ще ви чкам в Рибарица и от там ще ви преведа по част от маршрута, като ще се постараем да сме най кратки и без много екстреми. Съберете групата и когато сте готови Стоян да ми се обади . За тракове нищо не мога да кажа, по простата причина, че не навиждам GPS устройствата. Първо не умея да боравя с тях и второ изпитвам голямо удоволсвие, да не знам къде съм
        До скоро

Коментар

Eто обещаното от мен. Дано не се смеете много .

Първо да кажа, че за дългите си години на работа в моите ръце, фотоапаратчето е заслужило да стои така:

След многобройни падания удари и други от сорта, апарата е облепен целият с тиксо. Целият е в кал и пясък. При отваряне на обектива, с чува скърцане. Преди да го облепя с тиксо, капачето на батериите се затваряше с видия, но явно даваше нещо на късо и тя беше заменена с тиксото

Апаратчето има 7-8 години вярна офроуд служба.

Това е с което мога да се похваля .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
            Няма юг. АматИОрите трябва да се различават от останалите. Ние ще се качим от север. Каквото и да ни струва .
            Моето виждане за ендурото и офроуда е малко странно. Ако ще е хубав път , равен и да позволява скорост над 50 километра, по добре да си взема супермото джанти и да дера из града и околностите по асфалт. Не искам да давам газ искам да ми е трудно. Да не мога да мина, да си бутам мотора и да псувам. Искам постоянно в мислите ми да е само едно: Какво правя тука, защо дойдох ? Да съм вир вода целия. ДА ми се реве. След като се върна от каране, да не искам да се сетя за мястото на което съм карал, поне една седмица.........
            Е от това по-точно едва ли някой някога ще го синтезира,евала само мога да кажа.Това е сто процентовата истина,всичко останало е прах в очите на гаджетата в кафенето,ако изобщо са си хванали някоя за слушател.Изобщо поздрав за всички полянкаджий .

Коментар

Моето виждане за ендурото и офроуда е малко странно. Ако ще е хубав път , равен и да позволява скорост над 50 километра, по добре да си взема супермото джанти и да дера из града и околностите по асфалт. Не искам да давам газ искам да ми е трудно. Да не мога да мина, да си бутам мотора и да псувам. Искам постоянно в мислите ми да е само едно: Какво правя тука, защо дойдох ? Да съм вир вода целия. ДА ми се реве. След като се върна от каране, да не искам да се сетя за мястото на което съм карал, поне една седмица. Е когато се случат тези неща, значи съм успял и има какво да запомня и какво да разказвам след време.
              Ако се случи следното: Да, дадохме газ минахме през Дерменка - Добрила, там ядохме и се върнахме отново на газ ?
              Кое би ви фпечатлило ? Кое бихте запомнили от случката ?
              Това е моето мнение, което не се опитвам да налагам. На който му изнася изнася, останалите : Любо Пенев го каза преди няколко години

За какве 50 клометра говориш ние няма да ходем на стартова аматИОр.Или ще караме по чукарите или R еденица избирай.
              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Еи АМАТЬОРИ ша взема да ви доведа едно стадо с КОЗИ да ви покажат как се катерят тез кози патечки.

Коментар

Ама тези АМАТИОРИ никакви карачи неса те са НОСАЧИ. Първо нека поносат пък като се научат може и да покарат.
                  За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Полянкаджии, кранисти...други?
                    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                      Aбе вчера станаха ''калайджии'',че вече много им почерняха задниците.
                      То да трошиш мотор,всеки го може!
                      Аматйори такива!

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение
                        Има я - гъбари.....

Вече има и нова титла за професионална квалификация:
                        Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        То да трошиш мотор,всеки го може!
                        АматЙОри такива!
                        За такива дето си трошат моторите.....а ние само си ги лъскаме
                        Последно редактирано от Жоро Йорданов; 09-07-10, 15:12.
                        Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                        0894328706

Коментар

По левчанско има и още една категория-"говедари" ,в смисъл тези,които се качват с мотори при кравите си в Балкана.А сетих се и за още един,на който му прилича-"сланинар",защото мотора му бил само,за да излезе в баира и да си опече сланинката.Абе не като да няма разнообразие .По Варненско какви са категорийте да видим сега.

Коментар

Аз съм аматИОр. Това събира всички категории в една.
                            Хич не ме бърка как ще ме нарекат: носач, кранист, калайджия, луд и други. Аз отивам и карам( примерно казано. може и да бутам ) . Не съм зависим от никой и никой не е зависим от мен. Ренди ми е лепнал определение : "Самостоятелна бойна единица". Що са тези олицетворения тогава ?
                            Идва ми само едно на акъла - завист.
                            Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 09-07-10, 18:17.

Коментар

Не ме бърка и мен как ще ме наричате.Карам да ми е кеф на мен и гадно на вас.Пък като сте толкоз добри имам маршути заповядайте да видим кой какъв е.Аз съм аматьор и искам да ми покажите как се кара без да се чупи мотор. 90% че само по моят няма да има паражения. Чакам ви с нетърпение.
                              МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Аз съм аматИОр. Това събира всички категории в една.
                                Хич не ме бърка как ще ме нарекат: носач, кранист, калайджия, луд и други. Аз отивам и карам( примерно казано. може и да бутам ) . Не съм зависим от никой и никой не е зависим от мен. Ренди ми е лепнал определение : "Самостоятелна бойна единица". Що са тези олицетворения тогава ?
                                Идва ми само едно на акъла - завист.
                                Абе да ти кажа завиждам наистина защото си Г...........ззззззззззз цар....ул кози пи....я и др.Казах ти че ти забранявам да караш без мен АМАТИОР
                                За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X