Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Първоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнение
    Аааааа в това няма да се съмняваш а да го докажеш.Давам ви моршута и едно агне залагам за Жоро.
    Не бе. Той Джартата това го е написал без да иска . Аз вдигам залога на две агнета, ако този който ще бяга наравно с мен преди това застане на кантара и разликата в килограмите му я налепим с торби цимент. Освен двете агнета слагам и 1000 лв. ако намешаме и шефа. Ренди застава на стартовата линия на равно с нас, ама на опонента ни освен торбите цимент , ще се наложи да му шинираме и левият крак, така че да не се сгъва в коляното. Бас ловя, че с шефчето ще го разклиним тотално, ако успее да мръдне от стартовата линия.
    Ха така .

И да ли да не взема да ви дерна на всички по един червен картон като за последно, че пуснах молба за премахване от модераторският колектив и след ден два няма да мога вече
    Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 03-06-10, 15:35.

Коментар

Ха ха ха, май започна веселбата!!!

Коментар

Ето един линк към заинтересованите плевенски ендуристи.
        http://www.offroad-bulgaria.com/show...53#post1182053
        [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

• Taкаааа уважаваният от нас петър мотЪрс вече няма да пише тук. Поне така обеща. Това означава, че всичко си идва по старо му. Утре ще се погрижа, да изтрия всички негови мнения в темата и всичко свързано снего. Ще помоля всички които ме подкрепиха до тук, да не му обръщат внимание ако отново се появи. Не падайте на испанско ниво. Все пак сме българи.
          Всички негови мнения ще ги отстранявам, а ако стане настоятелен ще се вземат други мерки.
          Благодаря.

Най накрая дойдоха тениските. Искренни благодарности на чичко Фър; всички енинци и на фирма Томи която ги изготви. Ето как изглеждат отпред, а отзад умишлено не съм ги снимал, защото след като ги облечем и тръгнем да караме достатъчно ще ни гледат гърбовете .
          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-06-10, 11:14.

Коментар

• От: Плевен Дг темата за интриги. да не се чете от хора със слаби сърца и деца под 18

СУПЕР СА!!!
            Не мога да не се похваля - и аз имам такава

П.С.
            Другари тази работа не може да продължава така. Спешно трябва да се съберем да видим
            как ще изглеждаме с тениските . Емил Чолаков обеща утре да е последния дъжд.
            Така че решавайте - аз съм ЗА
            Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
            0894328706

Коментар

• От: Плевен Дг темата за интриги. да не се чете от хора със слаби сърца и деца под 18

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              .
              Селска работа!

Коментар

Мчи то Енина си е село. Сопот е село. София е село.България едно гоооооолямо село.
                Габрово е град - започва с Г

Случайно да е валял град по вашия край скоро
                0894328706

Коментар

[/QUOTE]Няма го надписа АМАТИОРИ.
                  МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Достатъчно широка ли е кърнарската пътека за АТВ?

Коментар

Да...
                      Но и достатъчно стръмна!

Подробности от Водача........
                      0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                        Селска работа!
                        Да Джартов селска работа немои сички да сме ГРАДСКИ като теб туи сме решили туи сме си направили кът не ти харесва твоя си е работа вии нали си имате и нии ша си имаме аидееее.

Коментар

Прекрасна фланелка.

Коментар

Жоре къде е тази пътека???

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                              да Лъчо става ама накрая е сложна според мен аз лично небих се спрабил с АТВ все пак имам малко опит при АТВ
                              За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                                Сам прецени. http://www.offroad-bulgaria.com/show...94%D0%95%D0%9D.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X