Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Адаш, Пачароза ми се обади , ще гледам да ви спретна някоя пътечка, че то по пътя не си е каране.
    От Чифлика до Кърнаре откъде мислиш да мините?
    Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
    0894328706

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Йорданов Преглед на мнение
      Адаш, Пачароза ми се обади , ще гледам да ви спретна някоя пътечка, че то по пътя не си е каране.
      От Чифлика до Кърнаре откъде мислиш да мините?
      Айдееееее километрите ще се увеличат . От Чифлик от центъра излизаме през пресъхналата чешма , почти на паметника на летеца. После пътят който знам, слиза в Христо ДАново. Друг път не знам Вероятностите са две : или ще съм с шефа ( той е гъз ) или ще съм сам. И в двата случея ще съм при вас. Последният път направих грешка, която трябва да поправя. Направих задно салто на последните скали от Кърнарската пътека и не успях да я кача. Сега ще се явя на изпит.

В понеделник бях при Пачароза, после минах през вашият край и се опитах неколкократно да се свържа с теб, ама телефона ти беше изключен. Гледах , гледах нагоре към планината, ама не те видях
      Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 27-05-10, 16:51.

Коментар

Следобяд се качих на х.Средногорец. Там няма покритие.

Кърнарската пътека е станала отвратителна/Пачароза ще ме поправи задължително/
        Освен щатните камъни през зимата са се натъркаляли още, които са подвижни и ти еб@ват м@мата на карането. Падането е гарантирано. Особено ако е мокро.......
        Последно редактирано от Жоро Йорданов; 27-05-10, 17:43.
        0894328706

Коментар

Следобяд се качих на х.Средногорец. Там няма покритие.

Кърнарската пътека е станала отвратителна/Пачароза ще ме поправи задължително/
          Освен щатните камъни през зимата са се натъркаляли още, които са подвижни и ти еб@ват м@мата на карането. Падането е гарантирано. Особено ако е мокро.......
          Правелно мислиш.Но пътеката не е от.........лна а медена.
          МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Направо ме утрепахте с тоя преход.Тоя район ми е любимият.Ще се кара ли много по асфалт? Може ли и аз да участвам? Ако може в колко часа в с. Чфлик? и в кой ден ?

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
              Айдееееее километрите ще се увеличат . От Чифлик от центъра излизаме през пресъхналата чешма , почти на паметника на летеца. После пътят който знам, слиза в Христо ДАново. Друг път не знам Вероятностите са две : или ще съм с шефа ( той е гъз ) или ще съм сам. И в двата случея ще съм при вас. Последният път направих грешка, която трябва да поправя. Направих задно салто на последните скали от Кърнарската пътека и не успях да я кача. Сега ще се явя на изпит.

В понеделник бях при Пачароза, после минах през вашият край и се опитах неколкократно да се свържа с теб, ама телефона ти беше изключен. Гледах , гледах нагоре към планината, ама не те видях
              абе утиваме кво дате права невиждаш ли че другите неизкат да карат със наз СТРАХ ГИ Е или може би не и монася нашият начин на обштуване абе маи си ги е СТРАХ аматиори
              За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Ренди здравей. Абе човек ти кажи дали съм поканен , че умирам за тези гледки по тия планини.

Коментар

Първоначално публикуван от black hole Преглед на мнение
                  Направо ме утрепахте с тоя преход.Тоя район ми е любимият.Ще се кара ли много по асфалт? Може ли и аз да участвам? Ако може в колко часа в с. Чфлик? и в кой ден ?
                  може приятелю само че трябва онзи пендюк Гошко да ти каже кога и в колко ште ходим аз сам лесен маи ште сме тримата
                  За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Ще се радвам да се видим отново.

Коментар

Ренди здравей. Абе човек ти кажи дали съм поканен , че умирам за тези гледки по тия планини.
                      Ееееее що за въпрос. Ти си винаги добре дошъл. В 8:30 ще сме в Чифлик. Не можем да тръгнем по рано, защото съм нощна смяна . За целият маршрут имаме около 200-250 метра асвалт. Смятам, че за 250 километра е добре .

За цитата на Шефа и за страха , нищо няма да казвам. То е ясно . аматИОри .

Шефе ти си...... аматИор. Какво не ти харесва на нашето общуване Г@з такъв

П.П. Етрополските също са поканени.

Евала на Крикчето. Предърпахме го в групата на Шефа
                      Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 28-05-10, 13:22.

Коментар

Там съм ако всичко е наред с транспорта.

Коментар

Там съм ако всичко е наред с транспорта.
                          Нали разбра, че става на въпрос за неделя. Да не идеш утре и да се чудиш какво става. Ако знаеш къде е центъра на Чифлик, ни чакай там. Ако не го знаеш, на разклона за Бели осъм и Кърнаре 8:30

Коментар

А като прехвърлите Балкана, къде ще е срещата.
                            0894328706

Коментар

А като прехвърлите Балкана, къде ще е срещата.
                              Поляната на Каравелово 10- 10:30

Коментар

Поокършихме се за тази година. Добро начало, ако може да се каже начало, защото май не сме спирали от миналата година. Аз предлагам да починем тази седмица , а другата да направим една " Пътека на здравето ". Знам кои ще бъдат съгласни : Аз; Шефа; Ицко ( елека ) и Крикчето ( Крикче знам че си подготвен за пътеката. не се подценявай. с нищо не си по различен от нас. Апетита идва с яденето, а задобряването с каране. С каране на Плъзни гъз, никога няма да станеш готов за балкана. Ако мислиш да караш около града, ела до работата ми. Имам перфектна ямаха ХТ 600 на супермото ). Ми това ще сме май. Какво ще кажете ?

П.П. Или да идем да пробваме вече завършената пътека на адаша Жоро Йорданов ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X