Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
    Аз съм на линия при положение, че няма членове от противниковият отбор. Ако има , пак съм на линия, но на отсрещният бряг на Вита и около 100 километра нагоре по течението. Това е решението да няма сърдити.
    Геца, крайно време е да престанеш с тези коментари, защото ти сам дразниш другите и е крайно време някой от шефовете на този форум да те "МОДЕРИРА" или "МОДЕЛИРА"!!!
    P.S. ИЗВИНИ МЕ, че ти пиша в темата.
    И тъй като съм убеден, че няма да ми останеш длъжен и ще ми отговориш "подобаващо" искам да ти пожелая чистосърдечно да бъдете живи и здрави ти и твоето семейство и весели празници !!!
    Последно редактирано от АСЕН МИНКОВ; 02-04-10, 22:35.
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от schipkata221 Преглед на мнение
      Аз мога да свърша работасамо се обадете 2 часа по рано и съм на адреса
      оооо приятелю много се радвам за включването в нашето шоу на колела но неми вземаи клиента тои е на моя територия
      За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
        оооо приятелю много се радвам за включването в нашето шоу на колела но неми вземаи клиента тои е на моя територия
        Шефе, ти си гъ*. Опа грешка това беше по навик .Шефе ти си велик.
        Едно място да ми запазиш на първият ред в голфа .

Групата на шефа: Момчета стягайте се, че навлезнахме в месецът на гостите. Очакваме две групи да дойдат да покарат при нас. Кои са групите, няма да ви казвам, за да ви държа под напрежение . Само да вметна, че са от сериозните карачи. Смятам да ги настаним на Среброструй, а от там на къде ще караме ще решим на събранието довечера при мен на дружба . Не вечеряйте, че ще има угощение

Коментар

Шефе, ти си гъ*. Опа грешка това беше по навик .Шефе ти си велик.
          Едно място да ми запазиш на първият ред в голфа .

Групата на шефа: Момчета стягайте се, че навлезнахме в месецът на гостите. Очакваме две групи да дойдат да покарат при нас. Кои са групите, няма да ви казвам, за да ви държа под напрежение . Само да вметна, че са от сериозните карачи. Смятам да ги настаним на Среброструй, а от там на къде ще караме ще решим на събранието довечера при мен на дружба . Не вечеряйте, че ще има угощение
          неме обиждаи така беееееееееееее гъ изкаш ли да и устроим засада да видим дали ште могат да се справат
          За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

дали ште могат да се справат
            Ще могат. Те са от ербапите. Айде да не говорим повече, че довечера няма да има какво да си кажем . Между другото след празниците се започва изготвянето на лепенките, тениски и други рекламни запалки , химикалки и календарчета с логото на " Групата на Шефа " . Също така имаме покана за фанелки на една "Велика група " надявам се да се оборудваме и с тях. Айде до довечера.

Коментар

Геца благодаря ти много АМА МНОГО МНОГО за коректното отношение вчера. Боли ме оная работа дали ще карам по тез равни Плевенски магистрали, но като обещаеш нещо го спазвай или поне имай ДОБЛЕСТТА да вдигнеш шибаните телефони като ти завня и да кажеш някакво скалъпешо оправдание, а не да си провалям целият ден защото съм обещал да караме.

МНОГО СИ ПЕЧЕН ДА ЗНАЕШ.
              За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Е да съм печен, да съм печен, колко да съм печен ? ТА в този ред на мисли, не съм обещавал да карам, второ: ти мрънкаше сутринта че вали и трето обяд ( както се бяхме разбрали ) е 11-12 часа, не е към 14 тогава клони към следобяд. Лесно е бе Джани не се обаждай и толкова. Обаждай се на другата групировка. Аз не съм зависим от никой . Ще карам когато Мишко си направи мотора. Пък и сам да карам, не ми дреме. Мислех това да ти го кажа по телефона , ама няма смисъл да си тровя нервите повече. Да кара кой с който иска.

Коментар

ЛЪЖЕЦ

Но няма нищо ще караме пък друг път Аз нямам проблеми с никой.
                  Но пък тук си много прав да кара кой с който си иска.
                  За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
                    ЛЪЖЕЦ

Но няма нищо ще караме пък друг път Аз нямам проблеми с никой.
                    Но пък тук си много прав да кара кой с който си иска.
                    небоисе приятелю нали сини знаеш такива сме решаваме последния моментпък и аз в момента като ми е счупен мотора немога да ви давам зор за каране

Коментар

пък и аз в момента като ми е счупен мотора
                      Няма да се плашиш Шефеееее . CRF-а ти идва, пък докато дойде аз ще отсрамвам групата ни. Днес отново затворихме обиколка на града. Чакам брат ми да стигне Пловдив и ще ми прати снимките, че са в неговият фото апарат. И намерих още по добри места за каране . Ако продължавам да търся в същият дух, май няма да се налага да ходим вече по балкана

Коментар

Няма да се плашиш Шефеееее . CRF-а ти идва, пък докато дойде аз ще отсрамвам групата ни. Днес отново затворихме обиколка на града. Чакам брат ми да стигне Пловдив и ще ми прати снимките, че са в неговият фото апарат. И намерих още по добри места за каране . Ако продължавам да търся в същият дух, май няма да се налага да ходим вече по балкана
                        да бе никакви такива само балкана тука е за аматиори

Коментар

Добре дошли скъпи гости. КАкво ще пиете

Коментар

Добре дошли скъпи гости. КАкво ще пиете
                            две банички и една боза за мен

Коментар

мен ме повешиха в старши учасник аматиори ште ви скъсам само по устав като в казармата

Коментар

мен ме повешиха в старши учасник аматиори ште ви скъсам само по устав като в казармата
                                връзкар

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X