Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
    По точно ЕМО/Емоционално Малтретиран Оли....../
    еи олигофрен малък хвърляш ми ръкавица за дуел ли изкаш ли
    За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
      еи олигофрен малък хвърляш ми ръкавица за дуел ли изкаш ли
      Ей РОШЛЮ май няма и двамата с какво да се дуелираме
      [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Съгласен съм Шефе. А надписът трябва да гласи: " Офроуд Плевен - на куково лято ". Така е. Всеки иска да бъде шеф и да се налага и когато гордостта и репутацията му бъде накърнена обръща острото. Не става момчета . Разберете шефът е само един и името му е Емил ( Ренди ) . Всички останали сме пионки в отбора
        Интересно от кога съм назначен на работа, че да имам пък и шЕФ и то Амятьор ха ха ха / дай газзззз/. Още веднъж казвам пред всички НЕ ИСКАМ ДА СЪМ В НИКОЙ ПЛЕВЕНСКИ КЛУБ. АЗ СЪМ САМОСТОЯТЕЛНА БОЙНА ЕДЕНИЦА. Мога да карам със всички,и казвам истината на всеки в очите който не му изнася да ХВАЩА БАЛКАНА.

п.п. ПИОНКА В ТОЗИ ЖИВОТ НЕМОГА ДА БЪДА НИКОГА АМА ТОЧНО НИКОГА.
        За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

• До: Плевенската група. Обединението прави силата

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
          Някой клип с вас по екстремите няма ли!
          Лъчо сега да ти обесня: имаше екстримчета тук таме ОБАЧЕ кино операторът ни беше малко бавничък този път явно Енинската софра го позамая малко/ сигурно си е пийвал тайно/ докато настрои обектива и хоп охлювът се шмугна в храстите.
          Имам предложение да запишем нашите ПАПАРАЦИ на курс по НИНДЖИ. моля за гласуване.
          САМО НИНДЖА МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ДРУГА НИНДЖА.

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
            Лъчо сега да ти обесня: имаше екстримчета тук таме ОБАЧЕ кино операторът ни беше малко бавничък този път явно Енинската софра го позамая малко/ сигурно си е пийвал тайно/ докато настрои обектива и хоп охлювът се шмугна в храстите.
            Имам предложение да запишем нашите ПАПАРАЦИ на курс по НИНДЖИ. моля за гласуване.
            САМО НИНДЖА МОЖЕ ДА ПОБЕДИ ДРУГА НИНДЖА.
            Да ама бялата Нинджа може да победи 5 черни нинджи щото има димки

Коментар

Само САМУРАЙ може да победи ниндажа какъвто и цвят да е!!!
              [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

п.п. ПИОНКА В ТОЗИ ЖИВОТ НЕМОГА ДА БЪДА НИКОГА АМА ТОЧНО НИКОГА.
                Да-а-а-а ама на жена си други думи казваш

Коментар

• Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
                  Да-а-а-а ама на жена си други думи казваш
                  Асенчо ти да не си ме объркал с ТЕБ. Като се съберем да стоиш по 45 минути и газ за вкъщи за да не те накаже жената прав със вдигнати ръце в ъгълът до стената ха ха ха. Първо жена ти да ти разреши да си купиш мотор пък после говори за другите. Точно пък с теб се познаваме от доста годинки и знаеш как съм си продавал и ямахата и мерцедеса за да си купя Кавазакито и то зимата при наличието на малко дете в къщи. СИГУРНО ПАК ЖЕНА МИ САМ ПИТАЛ ААААААААА. Но не ти се сърдя говори си то повечето хора СЪДЯТ ЗА ДРУГИТЕ ПО СЕБЕ СИ.

Първоначално публикуван от blago_fox Преглед на мнение
                  Само САМУРАЙ може да победи ниндажа какъвто и цвят да е!!!
                  Самураят може да победи Нинджата ама само по оффроуд иначе няма шанс ха ха ха . А сетете се ЗАЩО ??????
                  Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-05-10, 12:32.

Коментар

Асенчо ти да не си ме объркал с ТЕБ. Като се съберем да стоиш по 45 минути и газ за вкъщи за да не те накаже жената прав със вдигнати ръце в ъгълът до стената ха ха ха. Първо жена ти да ти разреши да си купиш мотор пък после говори за другите. Точно пък с теб се познаваме от доста годинки и знаеш как съм си продавал и ямахата и мерцедеса за да си купя Кавазакито и то зимата при наличието на малко дете в къщи. СИГУРНО ПАК ЖЕНА МИ САМ ПИТАЛ ААААААААА. Но не ти се сърдя говори си то повечето хора СЪДЯТ ЗА ДРУГИТЕ ПО СЕБЕ СИ.
                    Най-лошото е, че и ме бие и не ми дава да плачкам
                    P.S. Ама така сме ние "дядовците" и ти скоро ще станеш "дядо" Живи и здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov
                      Самураят може да победи Нинджата ама само по оффроуд иначе няма шанс ха ха ха . А сетете се ЗАЩО ??????
                      "Самурай" -ят е модел джип на Сузуки,а "Нинджа"-та пистов на Кавазаки,та за тва на Нинджата ша и е трудно на оффроуд!!
                      333 Just Half Evil

Коментар

знаеш как съм си продавал и ямахата и мерцедеса за да си купя Кавазакито
                        Това Кавазаки да не си го купил от Светлин - нинджа 750 ?

Коментар

• Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение

Най-лошото е, че и ме бие и не ми дава да плачкам
                          P.S. Ама така сме ние "дядовците" и ти скоро ще станеш "дядо" Живи и здрави.
                          Какво да се прави, никой неможе да избяга от съдбата си.

Първоначално публикуван от madbutcher Преглед на мнение
                          "Самурай" -ят е модел джип на Сузуки,а "Нинджа"-та пистов на Кавазаки,та за тва на Нинджата ша и е трудно на оффроуд!!
                          БРАВООООООООООО, печелиш наградата излет в гората по твой избор и на твой разноски. ЧЕСТИТО.

Първоначално публикуван от intruderzzz Преглед на мнение
                          Това Кавазаки да не си го купил от Светлин - нинджа 750 ?
                          Да.
                          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 04-05-10, 12:32.

Коментар

В неделя сме на Етрополе или по точно съм на Етрополе. Ако има желаещи да свиркат. Тошката , който ще е водч е спокоен ендураджия, така че излетът ще е с цел опознавне на етрополският балкан.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                              В неделя сме на Етрополе или по точно съм на Етрополе. Ако има желаещи да свиркат. Тошката , който ще е водч е спокоен ендураджия, така че излетът ще е с цел опознавне на етрополският балкан.
                              хеи гъз и аз идвам без мен накаде
                              За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Узана не ли ви вълнува, IIри кръг РШЕ, няма ли тръпка....
                                Искаш ли да получиш умен отговор-питай умно!
                                0894328706

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X