Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Плевен Дг"-темата за общи приказки, майтапи и закачки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенската група. Обединението прави силата

Първоначално публикуван от Ivan Minkov Преглед на мнение
    Така е след наколко безумни опита на 3-та , реших да престана да мъча публиката и да си мина както пише в учебниците!
    Ето ги карачите, а не разни други с псевдоними на известни състезатели от МИНАЛИЯ век
    [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от Navitaka74 Преглед на мнение
      Ето ги карачите, а не разни други с псевдоними на известни състезатели от МИНАЛИЯ век
      еи шматарок от новия век ти кога ште се покажеш със някакъв мотор и да покараш със наз от старият век да те видим или само лаеш аматиор такъв ааааааа забравих верно бе ти преди две години излезе сас едно 50кубиково моторче и бая попада в полето и скаса връзки и от тогава ништо само пишеш без покритие поправиме ако лъжа АМАТИОР
      За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

• До: Плевенска група Д`ге-Общи приказки-темата за разговорки

Тези кюфтаци да не ги поръчал за Ренди???
        да бе за мен са аматиор такъв поне има кои да ми поръчва завиждаш ли
        За да оцелееш в нашия спорт трябва да се страхуваш Помага ти да се състезаваш и живееш по дълго

Коментар

Започвам да бия тъпана от днес. В неделя аз и Ренди ( шефа- да се свти името му, да пребъде царството му........... ) пътуваме за Енина. Ако има желаещи да заповядат. За съжаление атv не може да мине от там. Само мотори. Ако няма желаещи, Троян ви чака . По другата седмица сме поканени на Етрополе. Ако няма да ходите на Троян заповядайте . След Етрополе ще ходим на Троян. Е тогава може би ще покараме заедно .
          Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 19-04-10, 21:59.

Коментар

Първоначално публикуван от rendi_mamola Преглед на мнение
            еи шматарок от новия век ти кога ште се покажеш със някакъв мотор и да покараш със наз от старият век да те видим или само лаеш аматиор такъв ааааааа забравих верно бе ти преди две години излезе сас едно 50кубиково моторче и бая попада в полето и скаса връзки и от тогава ништо само пишеш без покритие поправиме ако лъжа АМАТИОР
            [URL]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA[/URL]

Коментар

ах ти малък сексуален палавник няма да говориш така за батко си заштото штетепляскам по дупенцето аматиор

Коментар

" Групата на шефа" , след като не желаете да сме с едно лого, поне променете вашето , защото по му отива да е на стена в някоя механа
                Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Първоначално публикуван от Dancho-crf250x Преглед на мнение
                  " Групата на шефа" , след като не желаете да сме с едно лого, поне променете вашето , защото по му отива да е на стена в някоя механа
                  Гледай сега . Понеже аз съм си играл 2 часа да го изобретя това лого, няма да го сменя. И като ще ми обиждаш логото, да ти отвърна . И твойта снимка на профилът е като на някой декан от софийският университет и не е подходяща за форума, ама аз си мълча .

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                    Започвам да бия тъпана от днес. В неделя аз и Ренди ( шефа- да се свти името му, да пребъде царството му........... ) пътуваме за Енина. Ако има желаещи да заповядат. За съжаление атv не може да мине от там. Само мотори. Ако няма желаещи, Троян ви чака . По другата седмица сме поканени на Етрополе. Ако няма да ходите на Троян заповядайте . След Етрополе ще ходим на Троян. Е тогава може би ще покараме заедно .
                    Бате бате ТЪПАНДЖИЯ и ти шЕФЕ АМАТЬОР, ще ме вземете ли със вас? Обещавам да бъда послушничък. Ще бъдем тримата от запаса ха ха ха. То други с мотори едва ли ще търгнат от Плевен, освен Келеметора ако не замине за СН, нали се сещате защо.
                    За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Първоначално публикуван от Krasimir Djantov Преглед на мнение
                      Бате бате ТЪПАНДЖИЯ и ти шЕФЕ АМАТЬОР, ще ме вземете ли със вас? Обещавам да бъда послушничък. Ще бъдем тримата от запаса ха ха ха. То други с мотори едва ли ще търгнат от Плевен, освен Келеметора ако не замине за СН, нали се сещате защо.
                      Аз да си кажа първи ,че да ме е срам по малко идвами се ама не мога. Ако може запазете ми едно място за следващия път и аз обещавам да съм послушен?

Коментар

Дака стегаи дисагите и в неделя да ни отсрамиш покажи им как се кара на ТРИМАТА от запаса

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
                          Гледай сега . Понеже аз съм си играл 2 часа да го изобретя това лого, няма да го сменя. И като ще ми обиждаш логото, да ти отвърна . И твойта снимка на профилът е като на някой декан от софийският университет и не е подходяща за форума, ама аз си мълча .
                          На твоята снимка в профила си на кон .Това означава ли, че си коняр
                          Едно е да искаш , друго да можеш , трето - да го направиш !

Коментар

Не, ама като гледам плевенската група, ми се щеше да бъда коняр То човек с топ на челото не може да ви накара да карате на друго място освен Троян. Освен да взема да изкърта табелата на Троян и да я сложа един километър преди табелата Габрово. Абе по добре да бях коняр.

Коментар

И тамън да пресечем и кого мислите видяхме... Жоро Витлиемов натоварил своя "мотор" заминаваше за Гърция на пистата в Серес.
                              Щял да се готви за световното по супермото в Плевен.
                              Геца тук накаде пътуваш не си се похвалил пак караш сам!
                              Последно редактирано от Chinela; 21-04-10, 06:03.

Коментар

• Първоначално публикуван от Dancho-crf250x Преглед на мнение
                                алоооооооо човека дето му изкарват мотора и го возат на четериколка да вземеш тва лого и да си го мушниш в ....... лого мотор некара и вземи наистина смени тази пенсионерска снимка с някои по състезателна аматиор

Първоначално публикуван от filip mx Преглед на мнение
                                Аз да си кажа първи ,че да ме е срам по малко идвами се ама не мога. Ако може запазете ми едно място за следващия път и аз обещавам да съм послушен?
                                Филипчо за теб знам винаги си готов и ти караш от скоро но се справяш доста добре и имаш сарце за каране а бате
                                Данчо уж стар рокер па на дърти години го фана бъзика няма сърце тои няма

Първоначално публикуван от Dancho-crf250x Преглед на мнение
                                абе колега што небоядисаш коня уранжав и данчо понеже е сас учила ште мисли че си на мотор

абе моят колега Жорко каде сам каде сас кон ходи и кара несе спира има много бензин да изгорите за да го стигнете а аз не го и гоня заштото тои в момента почти ме настига
                                Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 20-04-10, 22:27.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X