До: Плевенската група. Обединението прави силата
Няма Лъчо. Пътеките по които отидохме и се върнахме, бяха изцяло само екстрем, но отиването и връщането бяха толкова скоростни, че това е всичко което успях да заснема. На отиване закъснявахме за откриването ( а без нас неможеше защото отчето беше с нас ) а на връщане, нощта щеше да ни завари из горите.
Имам една добра новина за вас с атв-тата. Енинските пътеки така са отъпкани от тамошните атв-та, че са станали доста проходими и широки. Стягайте се и по нататък да атакуваме.
Първоначално публикуван от intruderzzz
Преглед на мнение
Имам една добра новина за вас с атв-тата. Енинските пътеки така са отъпкани от тамошните атв-та, че са станали доста проходими и широки. Стягайте се и по нататък да атакуваме.

Иван Караиванов стана на 50 години, но не заприлича на шоумен. Остана си същият шишкав, с дебели очила чичко. А всъщност близо три десетилетия лъскавите барове го слушат захласнати, а мъжете в поп музиката мечтаят за неговия глас. Навръх юбилейния си рожден ден българският Том Джоунс за първи път реши, че може да си позволи да бъде център на общото внимание поне няколко часа. Съюзът на артистите му връчи съответните грамоти, а илюзионистите го удостоиха със златната си магическа пръчка. Иван прие наградите със сълзи, мълча развълнуван, докато приятелите го хвалеха, после запя. Последваха ръкопляскания и викове "Браво". Така е винаги, когато е на сцената.
На 50 години човек може да се откаже от любовта, но не и от мечтата да стане велик, смята българският Том Джоунс
.
(понеже си бях наумил да снимам яко)но както и да е. Ето да добиете представа за пътуването качвам всички клипове и снимки каквито и ще да са
Коментар