Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плевенската група. Обединението прави силата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Плевенската група. Обединението прави силата

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение

Лъчо, абе дайте някоя снимка от вашето каране. Как беше ? Защо в това хубаво време сте се върнали толкова рано
    Аз, не успях да отида , Също чакам снимки!

Коментар

Браво бая орица стесе сабрали ,билое яко стези задръствания по байрите

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
        Евала на Минков. Мислех че само пише във форума, ама се оказа че кара доста добре. Браво Ванка.

Така е след наколко безумни опита на 3-та , реших да престана да мъча публиката и да си мина както пише в учебниците!
        Kawasaki KDX 220 R (Jabcho tuning)>Gas Gas EC300>Beta 300RR

Коментар

Ето клиповете от карането от Троян до Лесидрен, на което моя милост не присъства мисля , че за добро.
          Не мога да правя коментари за ситуациите но като кледах клиповете и снимките мисля, че последните няколко са доста красноречиви и могат да минат с NO COMMENT

Ей тея АТВ та ги обърнахте на TAXI

Нека някои от ПОТЪРПЕВШИТЕ да разкаже какво се случи, че се прибрахте през нощта!!!

Коментар

Коментар

Eдин въпрос ако може:
              Мистър ДжанКов ли Ви навре там?
              И ако ДА, по жлЪтата фАнелка ще го познаете коги е в настроение за мЪка.
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Tpunep Преглед на мнение
                Eдин въпрос ако може:
                Мистър ДжанКов ли Ви навре там?
                И ако ДА, по жлЪтата фАнелка ще го познаете коги е в настроение за мЪка.
                Трипер, имам добър учител по Мъките и мизерйките от Враца, викат му Бате Деси /Къде си да покараме стига с тия атв-та/. Не ,че Чикията и Чукачев не ме водят на Смърт но те поне помагат и бутат а Десо само снима и се кефи и после коментарчета два лева три лева СЕДЕМ лева НАЦЯЛО и други тем подобни Съкровица и Бисери. Но в случеят мен ме водиха по тоз мършрут. Аз бях в ролята на неуморимият Чукачев.
                За предпочитане е да паднеш на тревата или в калта, отколкото на асфалта!

Коментар

Чекам некои части за коЛеЛото(вече си е при мене) като дойдат елате ми на гости, а дотогава съм с АТВ-то.

п.п. И Аз мразим да бутам затуй съм си взел фотоапаратче
                  Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Относно неделното каране поради моето неприсъствие снимките и клиповете не са в идеална последователност. Разказът ще го представя от лицето на Данчо ето какво разказа той:
                    След като достигнаме най-високата точка от маршрута Дили с АТВ то , Джантов(спускащ се по инерция без верига) и аз тръгнахме надолу. Теренът по едно време стана равен и Дили се наложи да дърпа Джани с един колан от раницата ми. В първото населено място услужливите балканджии ни предоставиха инструменти. След успешния ремонт Дилян реши да се върнем по обратния път до Троян при което аз нямах физически сили за този преход тръгнах от с. Васильов до Троян по асфалта. Уморен и мокър до кости спрях на първата бензиностанция да си купя вестник който сложих под блузата си да ме пази от вятъра. Очакваха ме 56 км път и колкото повече приближавах Троян толкова по-студено ми ставаше. През цялото време подавах и връщах газта за да намалявам насрещното течение. последва 30 минутно лутане из Троян докато намеря бусовете. В този момент се сетих, че ключа за моя бус е в Светльо който се намираше в Лесидрен със спукан радиатор заедно с Филип. Успях с отверка да отворя вратата но не и да запаля двигателя. Джантов замина с неговия бус да вземе моторите от Лесидрен. В същото време Филип потегля по черни и асфалтови пътища и стига до пътя Лесидрен - Дълбок дол- Троян. в крайна сметка в 00.00 часа се прибрахме в Плевен.
                    Дакааааа схванаха ми се пръстите от писане

Коментар

Вчера излязохме 7 човека (прибрахме се 4 и 1/2) . Карахме нови маршрути по GPS около Дълбок дол. Имаше повреди по машините но се прибрахме така или иначе без проблем.
                      Като за начало се опитахме да щурмуваме едно възвишение през гората което обаче се оказа непреудолимо за едното момче от групата поради липса на гуми. Наистина бе стръмно имаше шума а под нея кал резултата е ясен. Трябваше да се върнем и поехме към Ломец повъртяхме се по баирите докато се оказа, че и Асен е "предаден" от мотора си и се наложи преждевременно да се прибере. Буби тръгна с него. Останахме 5 човека и решихме да поемем към пистата на Дълбок дол, подкарахме на там, преди да стигнем обаче на Благо му се извади кормилния накрайник на АТВ то което си бе сериозна пречка за продължаване. Данчо прояви инженерна мисъл и завърза с един ласик шарнира, колкото и да не ми се вярваше изкара до колите. Браво Дака!

Тук Светльо обра точките не с падане а със ставане

Последно редактирано от intruderzzz; 26-04-10, 13:14.

Коментар

Браво, колеги!
                        Виждам, че снежната пряспа в месността "Яворово", не ви е уплашила!
                        Разбрах, че сте се засекли с наши момчета в Лесидрен и сте се уговорили евентуално за съвместно каране по празниците!
                        Дано да съм свободен тогава и да се запознаем!
                        Поздрави
                        Прикачени файлове
                        Lesidren.com

Коментар

Ето и снимчиците от откриването на беседката в Енина.
                          Тук поставихме началото. Габрово.

Джартата и Венко дойдоха да ни уважат.

Ренди си брои парите и се чуди колко да даде на жена си.

От Лукойла направо пред Джартата. Там ни е гардеробната. Преобличаме се и газ, ама в случеят преобличаме се и чакаме попа. Попа с главно " П ". Евала на този човек. Такова технично каране не бях виждал скоро.

редовният поздрав за фотографа.

В очакване на отчето.

Малко преди 9-те чучура. Тук разбрах, че съм подценил отчето. Оказа се, че кара доста добре.

Ето го и него. Отчето. Нинджата до него няма нужда от представяне.

Прословутата чешма.

Летящият Краси Джантов.

Тука всички решихме, че апарата ще забие надолу, само Джани не се върза.

Гроят на деня: отец Тодор.

Спирка малко под връх Кара Богдан. Тука изпитах страхотен срам. Отчето поправя скъсаната верига на Ренди.

С подръчни материали веригата беше поправена.

В далечината се вижда Бузлуджа.

От тук подкарахме яко, защото времето ни притискаше.
                          Ето ни в Енина . Ренди се докопа до своят идол. Бат Шори пък му отвърна с подобаващо гостоприемство. Абе от снимката си личи каква обич и разбирателство има между двамата.

Беседката и лудницата от мотори.

Вече преформен, отец Тодор се зае с задачата си.

След това беше усветен курбанът.

След това бяха осветени всички машини и водачите им. Включително и аз. Тука целувам ръка на отчето.

Бяха засадени и няколко плодни дръвчета, за да се помни събитието.

Брейййййййй тоя нашият шеф много го обичат в Енина.

Абе и мен ме обичат бееееее.

Борис " Тъпото парче " Човекът с главно " Ч ". Борееееее много поздрави и да знаеш , че много ще черпя.

Казват, че кучетата приличат на стопаните си. Ето защо Ренди толкова искаше да се снима до тов куче

След това поиска да го снимам, до най известният ендураджия сред сървайвърите и най големият сървайвър сред ендураджиите Ники " Човекът сървайвър "

Аз на лаф с Тошката ( Тодор Пашов )

Някой от машините.

И се започна атаката на един от екстремите намиращ се непосредствено до беседката.

по стойката на публиката може да се съди за наклона на екстремчето.

чичко Фър и неговата любима.

Отчето вече преоблечен и готов за новите екстреми. Тука искам да кажа, че човек никога не трябва да се подценява. Отчето не срещна никаква трудност при преминаването на многобройните екстреми, които щяха да са сериозна пречка за много плевенчани.
                          Още веднъж евала на отец Тодор.

чичко Фър на фонът на Енина.

Групата ни под връх Саръ Яр.

........ хей балкан ти роден наш........

За съжаление времето беше напреднало яко и няма снимки от връщането. На това място плаках от смях. Ренди закъса за бензин и се наложи да източим от на отчето и от моят. След презареждането, Ренди се гъзури, гъзури и се получи ненормално падане .
                          Верижна реакзия. Ренди пада гъта отчето, отчето пада и гъта Джантов. За мое щастие аз бях малко по на страни. Паднаха като домино . Успях да извадя апарата, но от смях и сълзи не можах да снимам докато са на земята .

Шефа като си е грозен и пепелив, никой не може да му помогне.

Искам да благодаря на всички взели участие в офанзивата. НА моите спътници Ренди, Джантов и отец Тодор и най вече на верните ПРИЯТЕЛИ от Енина, без които нямаше да стане нищо.

Поздрави за Енинци и респект приятели.

Коментар

След снимките следват и клипове. Ето ги в редът на действие. Лошо е, че при качването на речта на чичко Фър ми изписа, че файлът вече е качен в интернет пространството.

Преди 9-те чучура - ГАброво.

Постоянно в плевенската група си правим номера, но някой не ги разбират. Данчо, виж че не само теб те прекарваме.

Безпроблемното каране на отец Тодор.

Малко от освещаването. Джани на всеслушание каза, че дядо поп е герой.

Ето и един от екстремите.

всички пътеки в околността на Енина са такива. Добре е че останалите плевенчани не пожелаха да дойдат.

Коментар

Някой клип с вас по екстремите няма ли!

Коментар

Браво много хубаво но аз стрдам за машината
                                Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 27-04-10, 17:10.
                                [URL="http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg"][SIGPIC][/SIGPIC] [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X