Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Плевенската група. Обединението прави силата

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Нещото наречено плевенска " Група "

Жоре от мен "малкия" няма отказване това да го знаеш Възможно най- скоро когато имам възможност бих искал да покарам с вас, стига да нямате нещо против.
    Последно редактирано от viper4o; 18-03-10, 20:32.
    [img]http://img696.imageshack.us/img696/1013/logoavataro.jpg[/img]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф Преглед на мнение
      Днес усъществих детската си мечта. Изкачих един баир, който си бях заплюл преди година. Хубаво че успях,
      Геца, тука си требе втора и пуна газ, захождаш много плахо.
      Сериозно ти го казвам, има откъде да се засилиш и да вкараш даже трета, после горе връщаш преди прага и там трябва да си станал а кормилото да е под таш..ите.
      Те там точно се излиза с един метър скок най-малко.

П.П. Един съвет от мен, щом те е страх от такъв байр/че първо го спусни 4-5 пъти и чак тогава го атакувай нагоре, помага много.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
        Геца, тука си требе втора и пуна газ, захождаш много плахо.
        Сериозно ти го казвам, има откъде да се засилиш и да вкараш даже трета, после горе връщаш преди прага и там трябва да си станал а кормилото да е под таш..ите.
        Те там точно се излиза с един метър скок най-малко.

П.П. Един съвет от мен, щом те е страх от такъв байр/че първо го спусни 4-5 пъти и чак тогава го атакувай нагоре, помага много.
        Ванка от снимка и клип не си личи, ама най отгоре има един метър праг, който не е отвесен, а обратен. Та ако ще и на калника отпред да седна такова салто ще направя, та чак при фотографа щях да падна. Виж, че с няколко ритника изкъртих парче един квадрат. Сега когато го няма това обратното, е друго. Добре де признавам си че подходих плахо. Ееееее хвана ме .
        Другото да ти кажа Ванка. Знаеш че ти си един от малкото хора които са винаги добре дошли при нас. Без покана, без оферти и други. Айде чакаме те на велик ден.

Коментар

• Отново опит за каране с една ръка, а с другата да снимам. Почти нищо не се получи

В нашите гори няма каране. Храстите са един върху друг.

Тук даката ми е направил един клип

И последен клип с малко кал, да добиете представа какво е в мината.

Слд малко ако имам още нерви може да има и някоя снимка.

Ето и едно от преследванията на Данчо. лошо е да се кара с едната, а да снимаш с другата ръка . Нито можеш да караш нито да снимаш.

Коментар

Въпреки умората, ще кача някоя снимка.
            Малкият беше героят на деня.

Да, ама половин час по късно двамата с него се бяхме озъбили като на ДАнчо катерицата.

Даката прави настройки на новите ботуши.

Малкият дава газ из снега и заора 3-4 а може би и повече пъти по нос.

Данчо настройва очилата преди мина Качица.

ето ни на самото място. тук какъв екшън се разигра не е истина. малкият огаси мотора и му падна акомулатора. манивела няма. ех че интересноооооооооо. как се бута в тази кал.

То бяха едни прехвърляния на ток то беше чудо. А какво бутане падна не е истина.

Така изглеждаха мойте ботуши.

Незнам защо, но много се радвам на тази снимка.

Следващата снимка е доста по късно. Вече сме само с Данчо. Той прави сезонно техническо обслужване на мотора на полеви условия.

НА тази снимка съм аз. Това е от моят фотоапарат. Утре ще кача и някоя снимка от фотото на Данчо.

Коментар

колкото и да се сърдите, от тук нататък всеки безмислен пост без снимка или клип отива в кошчето. в другата тема си публикувайте плявата.
              Не се чудете къде са постовете. Оплаквания само писменно, всеки делник и празник от 19 до 19:30.

Коментар

Не се чудете къде са постовете. Оплаквания само писменно, всеки делник и празник от 19 до 19:30.
                Едно голямо благодаря за триенето на постове г-н Витлиемов

Коментар

Дъжд, сняг и кал, но ние нямаме спиране. Направихме откриване на карането по балкана. Ще пусна само две снимки, че закъснях за работа, а клипове и другите снимки утре.

Първата снимка на Ренди в гръб. Незнам какво искаше да ми покаже с тази тениска

След това си отнесох боя, поради причината,че Ренди се досети, че ще преправя надписа на тениската

Коментар

Айде от мен да мине и едно клипче. Посланието на Ренди.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Витлиемоф
                      Ники, това с получава поради липсата на говор и интонация на говора, жестове и мимики. Всеки чете и си слага ударения където му попадне. Така едно изречение написано с нотка хумор , може да се изтълкува като заяждане, даже като заплаха.
                      Да така е,и аз имам обяснение на въпроса.
                      Би трябвало да бъдат въведени и емотикони изразяващи среден пръст и др,също така ако бъде позволено псуването във форума ,тези проблеми биха изчезнали.

Коментар

Ето и останалите клипове. Ренди беше фотограф. Аз нямах фото .

Шефа как обърна кантара

Отново той. Леко полегнал в канафката. Абе направо си заора по носНе се чудете това което тупа е агрегата на фотоапарата.

Едно от екстремчетата.

И успешният опит на Гуньо

Коментар

• Новосформиралата се плевенска група.

И така момчета. За да няма сърдити ви пускам нова тема в която да публикувате снимки и клипове от "Новата група". ТАзи тема ще е лишена от моите коментари, та предполагам че няма да има от какво да се дразните, но няма да е лишена от модераторските ми права.

В този ред на мисли, прочетете правилата които е трябвало да прочетете когато сте се регистрирали. Всичко което не е по тях ще бъде изтривано. ПРАВИЛАТА

Ето ви и началото на темата. Успех.

Утвърден участник

Дата на включване: Jun 2009

Публикации: 69

Точки (при гласуване): 1

До: Нещото наречено плевенска " Група "

Аз ,Филип и Цецо Ники снима тук чакаме останалите от групата Дили и Благо.

тук се чудехме къде сме тръгнали бабината си

Филип дава акъл как се качва баир с кал евала качи Хондата

Нагоре ли, надолу ли?

на Ники атв то не приличаше на себеси

Опит на Филип да го качи и с АТВ но неуспешен накрая Сузукито го избутахме

Обща снимка на част от групата след калната баня

Ето го резултата от бутане на АТВ в кал

Филип позира.....ПОЗЬОООООООР

Ники и Филип

накрая уморени но доволни

Ако имаш желание, намираш начин.Ако нямаш желание намираш причина!

Последно редактирано от Жоро Витлиемоф; 30-03-10, 07:27.

Коментар

Вчера ми звъни чичко Фър и ми вика: Човек пали колата и идвай на Енина. Почти сме готови с беседката и ти като ОТК трябва да дойдеш да приемеш обекта преди голямото откриване. Трябваше да тръгна. Друг начин нямаше.

Набързо обработих един клиент и тръгнах. Тука е момента да кажа , че послушах Пепи и си смених работата. Ето я новата

Нямах търпение да грабна парите и да клопна катинара.

Една снимка по време на път , с която икам да кажа на РЕнди , да не бърза със сглобяването на Вора. Ренди снегът все още е много.

Докато се осъзнаем ето ни на беседката.

Само като видях това изпълнение и обектът беше приет.

Барът в беседката.

Помещението за скарите. Тук е поставен и часовник. Време е всички групи да си сверят часовниците по енинската група. Тези момчета са за пример.

Един от виновниците за строенето на беседката. Да не кажа най виновния. Чичко Фър.

Обектът беше приет успешно. Подписах документацията и драснах за Габрово, защото там имах среща с представителя на Бета за града г-н Петьо Джартов .

ТАка завърши пътешествието за деня. Очаквайте скоро темата " Габровлии на гости на Ж. Витлиемов " Те поне не се сърдят на коментарите на клиповете ми.

Коментар

• До: Новосформиралата се плевенска група.

Вчера направихме една разходка в нашия район, събрахме се десетина човека. Времето беше чудесно, както и хората с които бяхме. За съжаление Данчо си беше забравил апарата и снимахме малко с телефона но по-добре малко от колкото нищо.

Последно редактирано от intruderzzz; 03-04-10, 08:13.

Коментар

• До: Новосформиралата се плевенска група.

Браво е така се прави ,и добре сте си изкарали.Това е най важното в един колектив.Поздрави на всички от мен.
                                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X